>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Eliminacje ME 17.10.2007

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Już w środę kolejne mecze el. Euro2008. Jakie macie typy?

Kursy pochodza z oferty bukmachera Expekt

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rell +1 Punkty (bajern)
roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bośnia i Hercegowina - Norwegia
Typ: Norwegia

Juz w srode 4 ekipa grupy C czyli Bosnia podejmowac bedzie 4 ekipe Norwegie. Bosnia i Hercegowina nie maja juz szans na awans do Euro, a Norwgia ma i to spore, poniewaz takze w srode toczyc sie bedzie boj pomiedzy liderami tej grupy a mianowicie Grecji i Turcji. Wiadoma rzecza jest, ze ktoras z ekip straci pkty. Jezeli Norwegia wygra ten mecz, to zwieksza swoje szanse wyjazdu na euro. Oczywiscie mecz do latwych nie nalezy bo pierwszy mecz przegrali u siebie 1:2, tym bardziej mysle, ze beda chcieli sie zrewanzowac i wygraja. Co sadzicie o tym meczu?

plast 0

plast

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Grupa G
1. Rumunia 9 7 2 0 18:5 23
2. Holandia 9 6 2 1 11:3 20
3. Bułgaria 9 5 3 1 14:6 18

Slowem wstepu chcialem powiedziec ze ta ostatnia kolejka eliminacyjna pomimo kilku ewidentnych niespodzianek (lecz jednak bez wiekszego znaczenia dla kwalifikacji) byla przewidywalna w jakims sensie. I tak se mysle ze czym blizej finalnych rozstrzygniec tym druzymy bardziej sie &quot;sprezaja&quot; i ci co maja wygrac wygrywaja-jednym slowem walka na calego i bez niespodzianek.
Ryzykujac taką teze przedstawiam moje typy dla grupy G w ktorej rozstrzygniecia jak sadze w tej kolce beda zgodne z planem. Rumuni po wygranej z Holandia nie beda miec problemow &quot;nawet&quot; :jezora:w meczu na wyjezdzie - z Luksemburgiem. Holandia u siebie spokojnie pokona słabo spisujaca sie w tch eliminacjach Słowenię a Bułgaria mimo że ma najcięższego przeciwnika-Albanię-chcac walczyc do konca o awans również nie moze przegrac.:spokodfhgfh:

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niemcy - Czechy
typ: over 2,5
Niemcy już sobie zapewniły wyjście z grupy, dlatego do tego meczu podejdą z pełnym komfortem. Istnieje możliwość, że trener wystawi rezerwowych zawodników, żeby oszczędzać podstawowych piłkarzy i dać się pokazać tym, którzy dotychczas nie mieli okazji. Będą wówczas starali się wywrzeć jak najlepsze wrażenie strzelając bramki. Ponadto Niemcy nie mają niczego do stracenia i mogą zagrać bardziej ofensywnie.
Czesi także już &quot;prawie&quot; wyszli. Wygraną to przypieczętują, remisem właściwie też.
W takim meczu teoretycznie powinno paść mało goli, ale z drugiej strony obie drużyny mogą się &quot;pobawić&quot;.
Myślę, że jest szansa na over po przyzwoitym kursie ok.2,15.

K 358

koeman66

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
kazachstan - portugalia - 2
kolejne zwyciestwo Portugalii, portugalczycy jedna noga w finalach razem z nami :-D
azerbejdzan - serbia - 2
tym razem jednak w przeciwienstwie do meczu serbow z armenia, gdzie stawialem 1X, uwazam ze serbia pokona 0-1, 0-2 azerow, ktorych gre widzialem wczoraj, chlopaszki maja zagrania rodem z cyrku, w ogole zalegle mecze armenii z azerbejdzanem gdyby sie odbyly, to armenia puknelaby azerow bez problemu - tak uwazam, serbia puknie ich bez problemu
belgia - armenia - 1X
belgowie ostatnio nie przegrywaja u siebie, zwyciestwo z sebia, remis z finami, pewnie wygraja ale widzac gre armenii moze sie ona pokusic o remis
rosja - anglia - X2
dla ruskow mecz o wszystko, remis to praktycznie do widzenia Euro 2008 dla rosjan wiec beda chcieli wygrac, a anglicy uskrzydleni ostatnimi zwyciestwami m.in. z Rosja, zremisuja badz minimalnie wygraja, Rosjanie to drewniaki ????
Bosnia - Norwegia - X2
Norwegowie maja jeszcze szanse na awans, gdyz Turcja traci glupie punkty, remisy z Malta i Moldawia mowia wszystko, ale norwegowie to takze druzyna nieobliczalna, wiec nie musi skorzystac z potkniec innych, bosnia gra u siebie dobrze wiec czemu mialaby przegrac? stawiam remis badz minimalne zwyciestwo norwegow
turcja - grecja - X
no to co, ze grecja dostala baty od turkow u siebie? grecy graja pewnie i zwyciesko, zagraja pewnie i tutaj, a turcy nie zdolaja wygrac tego meczu, stawiam na remis, czyli rezultat najczesciej pojawiajacy sie w pojedynkach tych druzyn

revil 0

revil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mnie osobiście podchodzą 2 mecze
Gruzja - Szkocja
typ:2
Szkoci rozegrali dobre spotkanie z Ukrainą i wydaje mi się, że Gruzja choć u siebie odda 3 pkt.
Albania - Bułgaria
typ:2
Albania nie ma już żadnych szans na awans, a Bułgaria choć niewielkie,
jeszcze je posiada, myślę, że będzie próbowała wywieść 3 pkt.

A 3

adamk1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Irlandia-Cypr
Moim zdaniem bardzo ciekawy jest handicap na Cypr(+1,5) ze stawką w STS 2.00.Jak widać po przebiegu meczy w grupie D Irlandia strzela u siebie średnio 1,6 bramki,przy czym taką średnią zdobyła tylko poprzez wygraną ze słabiutkim zespołem San Marino 5:0, w pozostałych meczach na własnym boisku strzelili oni tylko jedną bramkę.Cypr jest zespołem, który sprawił w tej grupie spore kłopoty między innymi Niemcom remisując mecz u siebie 1:1 czy wygrywając z Walią.Rok temu na własnym stadionie, wysoko bo aż 5:2 pokonali oni rywala, z którym zmierzą sie w środę.Poza tym Cypr jest drużyną dosyć skuteczną(16 bramek).Wydaje się dość prawdopodobnym, że drużyna znad M.Śródziemnego pokusi sie o strzelenie bramki i korzystny rezultat.

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja cos czuje ze ciezko bedzie Portugalczykom z Kazahstanem.Ciązy na nich ogromna presja i z dobrze zorganizowaną ekipą Kazahstanu mogą stracic cenne punkty i mam watpliwosci czy wogule uda sie awansowac chimerycznym Portugalczykom do barazy

stopa 0

stopa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad
Ja cos czuje ze ciezko bedzie Portugalczykom z Kazahstanem.Ciązy na nich ogromna presja i z dobrze zorganizowaną ekipą Kazahstanu mogą stracic cenne punkty i mam watpliwosci czy wogule uda sie awansowac chimerycznym Portugalczykom do barazy

po pierwsze baraży w eliminacjach ME nie ma, awansują po dwie pierwsze drużyny z każdej grupy bezpośrednio do finałów.

po drugie, mecz Portugalii z Kazachstanem jest jednym z tych pojedynków, na które trzeba jutro zagrać. na 2 oczywiście. bez Nuno Gomesa (który i tak tych bramek za wiele ostatnimi czasy nie strzelał) a z Makukulą, o klasę gorszym zawodnikiem, ale południowcy mają takie nazwiska, że porażka czy nawet remis z Kazachami będzie blamażem po prostu. a poza tym ograniczy znacznie szanse na awans. dla mnie: Portugalia, pewnie, wysoko, 3:0.

kaprys 0

kaprys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pasikurowice Dolne
Dla mnie kurs na anglikow to jest promocja
Ludzie nie widzicie tego jak daja 2.40
Nie wyobrarzam sobie by ruski mogli to wygrac, przeciez graja Lampart, Gerard, Roney i zreszta wszyscy sa swietni
A u ruskich nikogo takiego nie ma i jeszcze przegrali na Wembley 0:3 i teraz moze tyle nie dostana, ale 1:0 lub 2:0 tylko
Grajcie i zarabiajcie, bo taka okazja sie wiencej nie powturzy
Mowie wam

revil 0

revil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zbytnio to na piłce się nie znasz ???? Lampard, Rooney, a co do meczu to kurs wysoki, bo Anglicy grają na wyjeździe. Poza tym zbyt ciepło teraz w Rosji nie jest co też przemawia na stronę Rosjan.

A 3

adamk1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zbytnio to na piłce się nie znasz ???? Lampard, Rooney, a co do meczu to kurs wysoki, bo Anglicy grają na wyjeździe. Poza tym zbyt ciepło teraz w Rosji nie jest co też przemawia na stronę Rosjan.

na Wyspach też ciągle wieje i leje, i nie jest tam zbyt gorąco więc na pogodę nie patrz

revil 0

revil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To i owszem, ale wątpię by Anglicy grali często w temp. rzędu 2-3 stopni powyżej zera.

V 0

veget

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kaprys @ Grajcie i zarabiajcie, bo taka okazja sie wiencej nie powturzy na gramatyce jeszcze mniej ????

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Spotkanie: Gruzja - Szkocja
Typ: 2 ⛔
Kurs: 1,65
Analiza:

Jutro kolejne mecze w ramach eliminacji Euro 2008. W grupie B dojdzie do pojedynku pomiędzy przedostatnią Gruzją i liderującą Szkocją. Szkoci mimo prowadzenia nie mogą być pewni awansu, dlatego nie mogą sobie pozwolić na porażkę z drużyną Gruzji. Przed nimi jeszcze spotkanie m.in. z Włochami. W sobotę Szkoci wygrali z Ukrainą 3:1, a wcześniej pokonali na wyjeździe Francję. Gruzja w ostatnim meczu uległa Włochom 2:0, wcześniej zremisowali z Ukrainą 1:1. Szkoci mają imponujący bilans bramek: 20 strzelonych i 8 straconych, Gruzini natomiast strzelili 14 a stracili 17. Szkoci jeśli jutro wygrają będą dosłownie o krok od awansu, ale jest właśnie ten jeden warunek: muszą wygrać, meczu na Hampden Park z Włochami może być o wiele ciężej o 3 punkty, choć i jutro w Tibillisi nie będzie łatwo. Jednak wszystko wskazuje na to, że Szkocja nie zmarnotrawi swojego dorobku i wygra jutrzejsze spotkanie. Gruzja nie gra już o nic, więc nie będą walczyć do upadłego o zwycięstwo. Wygra Szkocja, choć nie spodziewam się gradu goli, ale over jest jak najbardziej prawdopodobny.
A Wy jakie macie zdanie na temat tego meczu?

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Ja odpuszczam ten mecz... (Gruzja - Szkocja). Po pierwsze nie przekonuje mnie kurs na Szkotów gdyż chciałbym aby wynosił ok 1,9 - 2,0. po drugie możliwe, że nie podołają oni presji jaka teraz na nich ciąży. Wszyscy oczekują od nich tylko i wyłącznie zwycięstwa z Gruzinami, a że słabych w europejskiej piłce już nie ma (oprócz Wysp Owczych i San Marino :p ) już niejedna ekipa się przekonała. Podsumowując, odpuszczam ten mecz. Groźni u siebie Gruzini na pewno są wstanie sprawić niespodziankę ;)

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Belgia - Armenia

Bedzie to mecz naszej grupy-A.Dla mnie postawa Belgii w tych eliminacjach jest troche rozczarowująca.Spodziewałem sie,ze walka o 3-4 miejsca rozegra sie miedzy Finami,a Belgami.Remis na początku z Kazachami,a potem już porażki z Polską,Portugalią czy Finami przekreśliły szanse awansu Belgom.Może te przegrane to nie był jakieś wielkie rozczarowania,ale pogubione punkty z Kazachstanem(2 remisy) to napewno było jakieś zaskoczenie.Jednak w sobotnim meczu nie pozwolili strzelic sobie bramki Finlandii na własnym boisku i to dobry znak,jednak minusem było to,ze oni tez tej bramki nie zdobyli.Armenia to drużyna,która już nie raz sprawiła niespodzianke i to nie małą.Szczególnie dobrze ta reprezetancja gra na własnym stadionie.Początek rozgrywek średni,później przyszła serie meczy na wyjezdzie i niestety 3 porazki,ale na pocieszenie zwyciestwo na koncu z Kazachstanem 1:2.Nastepnie mecz z nasza reprezentacja i tu pierwsza powazna niespodzianka-pamietna porazka Polski 1:0.Pozniej mecz z Portugalią i remis 1:1.W sobote Ormianie podejmowali Serbów i znowu nie dali sie pokonac na własnym stadionie-remis 0:0.Armenia ma tylko 9 rozegranych meczy i 3 punkty straty do Belgów,ktorzy rozegrali 11 meczy.Podsumowując,lepszy zespół bedzie podejmował druzyne,która już wystarczająco namieszała w naszej grupie i słabo spisuje sie na wyjazdowych meczach.Stąd mój typ na wygraną gospodarzy,kursy wahają sie w okolicach 1.4 i mysle,ze warto postawic ten mecz.

Typ: ✅1

krisw3 0

krisw3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
• WIDZEW •
Ja odpuszczam ten mecz... (Gruzja - Szkocja). Po pierwsze nie przekonuje mnie kurs na Szkotów gdyż chciałbym aby wynosił ok 1,9 - 2,0. po drugie możliwe, że nie podołają oni presji jaka teraz na nich ciąży. Wszyscy oczekują od nich tylko i wyłącznie zwycięstwa z Gruzinami, a że słabych w europejskiej piłce już nie ma (oprócz Wysp Owczych i San Marino :p ) już niejedna ekipa się przekonała. Podsumowując, odpuszczam ten mecz. Groźni u siebie Gruzini na pewno są wstanie sprawić niespodziankę ;)
Gruzja - Szkocja
Szkocja

No i ponownie mam nieco odmienne zdanie od Ciebie ????
W ostatnim meczu sam nie wierzyłem w Szkocję i postawiłem na Ukraine czzego sam później bardzo żałowałem.Szkocja poradziła sobie jako gospodarz z ekipą Ukrainy 3 : 1 co nie jest jakimś fartownym zwycięstwem, najwidoczniej na to zasłużyli.Przypomnijmy także, że ekipa Szkocji pokonała takich przeciwników jak Ukraina, czy Francja - te drużyny są nie porównywalnie lepsze od Gruzji, skoro ich się udało pokonać to czemu nie poradzą sobie w Gruzji? Myślę, że w tym meczu Gruzinom nie pomoże nawet atut własnego boiska.Zwyciężą Szkoci.

sc0rp0w 0

sc0rp0w

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Belgia - Armenia (under/over 2.5) (Poniżej/Powyżej) 1

W tym meczu nie padnie wiele bramek spotkają się dwa zespoły które nie imponują moim zdaniem gra ugrzęźnie w środku pola i wynik będzie oscyloiwał w granicy 1-1 1-0 0-1 nie przekrczy 2,5 ponieważ te dwa zespoły będą chciały się bronić

remik09 0

remik09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Belgia - Armenia 02

wg mnie armenia ktora umiala urwac pkt takim tuza ww tej grupie jak portugalia, my czy serbia powinna stawic zaciety opor belgii. Belgia natomiast pokazuje strasznie malo a napewno mniej niz oczekuja od nich fani, bilans armenii w ostatnich 4 meczach to 3,3,1,1 a belgii to 0,3,1,1 czyli wypadaloby na to ze ostatnio armenia gra duzo lepiej a to takze i oni grali z silniejszymi przeciwnikami - remis z portugalia, serbia, wygrana z polska i kazachstanem a belgia - remis z belgia, kazachstanem wygrana z serbia i porazka z finami

Status
Zamknięty.