>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Eliminacje ME 12.09.2007

Status
Zamknięty.
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Mecz: Islandia - Irlandia Północna
Typ: 2/2 Kurs: 4,50 (Betway)

Irlandia Płn. jest wielka niespodzianka tych eliminacji, znajduja sie w gupie na 2 miejscu ex aequo z Hiszpania. Maja duze szanse na awans jednak dzisiejszy mecz jest tym ostatnim z łatwiejszych. W pierwszym meczu tych druzyn ulegli u siebie Islandi az 3:0 jednak to byly poczatki eliminacji. Dzis powinni strzelic szybko bramke by kontrolowac przebieg meczu. Ostatnio niefortunnie ulegli Łotwie a Islandia o dziwo zremisowala z Hiszpania. W dobrej dyspozycji jest snajper irlandzki Healy, natomiast w Islandi ze znanych nazwisk zagraja tylko Ingimarsson i Gudjonsson. Jednak pamietajmy ze 11 zawodnikow tworzy zespol i mam nadzieje ze tym lepszym dzis beda goscie ktorzy po I polowie powinni byc spokojni wygranej.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Przed chwila na jakims forum zagranicznym ktos napisal ze podobno jest Healy kontuzjowany, niewiem na ile to jest prawda.

twiti 0

twiti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i ronaldo podobno ma zagrać w ataku trener jest zdesperowany i chwyta sie czego sie da

Portugalia-Serbia
Cristiano Ronalado strzeli bramkę
2,75
Expekt

W dzisiejszym meczu miedzy Portugalia a Serbią roztrzygnie sie ktora z drużyn może powoli odpuszczać sobie walkę o awans jesli Serbowie przegrają już praktycznie mogą grać o nic.Faworytem tego emczu jest oczywiscie Portugalia,Serbia w weekend zaledwie bezbramkowo zremisowała z Finladnią widać że Serbowie w ataku mają licho.Portugalia jak dobrze wiemy zremisowała z Polska 2:2.Stracone dwa ogle w meczu z Polakami były pierwszymi straconymi bramkami przez Portugalie na swoim stadionie w Eliminacjach.Nie sadze aby Serbowie strzeli gola a Portugalczycy dzis pokazą swoją siłę.W meczu z Polską szalał Ronaldo który jest świetnym zawodnikiem w meczu z Polską strzelił gola i trafił w poprzeczke stwarzał olbrzymie zagrożenie pod bramką rywali dzis myśle ze bedzie podobnie i Cristiano Ronaldo strzli bramke i Portugali wygra bez problemów.Mój typ C.Ronaldo strzeli gola.

Masz racje C.Ronaldo gra dobrze i też spodziewam się że dziś trafi gola.

tomekkk 0

tomekkk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kazachstan-Belgia 2:2
Dałem 1x na kazachstan,kto nie wierzy moge nawet fote walnąć kuponu :p Sora że tak późno ale jakoś czasu nie miałem...
co do meczu to postawiłem tak tylko dlatego że Belgia już o nic nie gra a Kazachstan jest na swoim boisku dosyć niebezpieczny i może wywalczyć remis z dobrymi teamami...
Ale zobaczymy po 23 czy kupon mi wejdzie,bo została Francja i Włochy ????

patryk0146 575

patryk0146

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wracaja wielcy anglicy i odrodzony owen. 2:0 do przerwy z rosja. Bardzo mnie cieszy ten wynik bo uwielbiam angielska pilke i kadre Albionu. Dzis gralem turcje ktora wygrala z wegrami, wlasnie anglie, oraz hiszpanow i portugalie za 100, zakladana wygrana 266.4zl. Sadze ze dzis bedzie do przodu i nie bede mial takiego pecha jak w sobote.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oprócz szkocji,którą trafiłem [ x2 po kursie 3,10] nie było dzisiaj z adnych niespodzianek,jeszcze portugalczycy spokojnie wygrają i buki będą musiały słono graczom zapłacic,żałuje tylko że nie zagrałem turcji a tak poza tym nic tylko się cieszyc z dzisiejszych wyników,potęgi nie zawiodły.

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Wyniki wczorajszych spotkań:

Group A

Kazakhstan [2 - 2] Belgium
12&#39; [0 - 1] K. Geraerts
23&#39; [0 - 2] K. Mirallas
39&#39; [1 - 2] D. Byakov
74&#39; [2 - 2] S. Smakov (karny)

[shadow=blue:720c00b8d5] Finland [0 - 0] Poland[/shadow:720c00b8d5]

Portugal [1 - 1] Serbia
11&#39; [1 - 0] S. Simao
86&#39; [1 - 1] M. Pantelic

Group B

Lithuania [2 - 1] Faroe Islands
8&#39; [1 - 0] E. Jankauskas
53&#39; [2 - 0] T. Danilevicius
90&#39; [2 - 1] R. Jacobsen

Ukraine [1 - 2] Italy
40&#39; [0 - 1] A.D. Natale
71&#39; [1 - 1] A. Shevchenko
77&#39; [1 - 2] A.D. Natale

France [0 - 1] Scotland
64&#39; [0 - 1] J. McFadden

Group C

Norway [2 - 2] Greece
7&#39; [0 - 1] S. Kyrgiakos
15&#39; [1 - 1] J. Carew
29&#39; [1 - 2] S. Kyrgiakos
39&#39; [2 - 2] J.A. Riise

Turkey [3 - 0] Hungary
68&#39; [1 - 0] G. Unal
72&#39; [2 - 0] M. Aurelio
90&#39; [3 - 0] H. Altintop

Bosnia-Herzegovina [0 - 1] Moldova
22&#39; [0 - 1] I. Bugaev

Group D

Slovakia [2 - 5] Wales
12&#39; [1 - 0] M. Mintal
22&#39; [1 - 1] F. Eastwood
34&#39; [1 - 2] C. Bellamy
41&#39; [1 - 3] C. Bellamy
57&#39; [2 - 3] M. Mintal
78&#39; [2 - 4] J. Durica (samobójczy)
90&#39; [2 - 5] S. Davies

Cyprus [3 - 0] San Marino
15&#39; [1 - 0] K. Makrides
41&#39; [2 - 0] S. Aloneftis
90&#39; [3 - 0] S. Aloneftis

Czech Republic [1 - 0] Ireland
15&#39; [1 - 0] M. Jankulovski

Group E

Andorra [0 - 6] Croatia
35&#39; [0 - 1] D. Srna
40&#39; [0 - 2] M. Petric
45&#39; [0 - 3] M. Petric
49&#39; [0 - 4] N. Kranjcar
55&#39; [0 - 5] E.A.D. Silva
64&#39; [0 - 6] I. Rakitic

Rep. of Macedonia [1 - 1] Estonia
17&#39; [0 - 1] R. Piiroja
30&#39; [1 - 1] G. Maznov

England [3 - 0] Russia
7&#39; [1 - 0] M. Owen
31&#39; [2 - 0] M. Owen
84&#39; [3 - 0] R. Ferdinand

Group F

Denmark [4 - 0] Liechtenstein
3&#39; [1 - 0] M. Nordstrand
12&#39; [2 - 0] M. Laursen
18&#39; [3 - 0] J.D. Tomasson
36&#39; [4 - 0] M. Nordstrand

Iceland [2 - 1] Northern Ireland
6&#39; [1 - 0] A.S. Bjřrnsson
72&#39; [1 - 1] D. Healy (karny)
90&#39; [2 - 1] K. Gillespie (samobójczy)

Spain [2 - 0] Latvia
12&#39; [1 - 0] X. Hernandez
84&#39; [2 - 0] F. Torres

Group G

Bulgaria [3 - 0] Luxembourg
27&#39; [1 - 0] D. Berbatov
28&#39; [2 - 0] D. Berbatov
54&#39; [3 - 0] M. Petrov (karny)

Slovenia [1 - 0] Belarus
3&#39; [1 - 0] K. Lavric (karny)

Albania [0 - 1] Holland
90&#39; [0 - 1] R.v. Nistelrooy

Po remisie z Finami,Polacy znajdują sie na pierwszym miejscu w grupie A.Portugalczycy poraz kolejny stracili punkty,tym razem z Serbią.Nasza reprezentacja uzyskała już bezpieczną przewage 4-punktową nad Portugalią.W 13 kolejce natomiast Finowie jak i Polacy będą pauzowac,a Portugalie czekają mecze m.in z Kazachstanem,Azerbejdżanem i Armenią.Niezapominajmy jeszcze o Serbii,która tez ma teoretycznie szanse na awans.

zamora 0

zamora

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sytuacja w naszej grupie się tak zrąbała :/

Ostatnie kolejki wyglądają tak:

Polska - Kazachstan
Polska - Belgia

Belgia - Finlandia
Finlandia - Azerbejdżan

Azerbejdżan - Portugalia
Kazachstan - Portugalia
Portugalia - Armenia

Armenia - Serbia
Azerbejdżan - Serbia
Serbia - Kazachstan

No patrząc na te pary, ciężko liczyć na kolejne potknięcie Serbii i Portugalii w tych meczach. Polska też teoretycznie wygrywa swoje dwa mecze. Finlandia też zagra ofensywnie by tylko wygrać i po tych wygranych kolejkach liderów grupy robi się sytuacja w grupie następująca:

Polska 27
Portugalia 26
Finlandia 25
Serbia 25

do tego dochodzi ostatnia kolejka eliminacji:

Serbia - Polska
Portugalia - Finlandia

Z tego wynika że Serbia nie ma tylko teoretyczne szanse na awans. Może jestem pesymista ale już się boję że Portugalia i Serbia nas wykiwaja :/

S 0

slimak79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp.
Może jestem pesymista ale już się boję że Portugalia i Serbia nas wykiwaja :/

Dokładnie!
Wczorajszy mecz był chyba o wszystko. Myślę, że będzie bardzo ciężko awansować. Nasz mecz z Belgią wcale nie musi być łatwy. Nawet jeśli wygramy dwa, przy założeniu, że Serbia nie straci punktów na Kaukazie trzeba będzie nie przegrać z Serbią, a to może być bardzo trudne. Liczę więc po cichu, że Serbia potknie się na Armenii

zamora 0

zamora

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i tu problem, bo trener Armeni zmarł, więc Armenia już nie jest takim ciężkim przeciwnikiem, a jescze do tego jak Armenia zdecyduje oddać reszte meczy walkowerem (bo i tak nie awansują już)..

wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, czy sędzia wczorajszego meczu zakończył normalnie spotkanie czy mecz został przerwany. Chodzi mi oczywiście o mecz Portugalii z Serbią. Bo jak został przerwany to może dostanę zwrot u buków. Postawiłem na Portugalię :roll:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Mam pytanie, czy sędzia wczorajszego meczu zakończył normalnie spotkanie czy mecz został przerwany. Chodzi mi oczywiście o mecz Portugalii z Serbią. Bo jak został przerwany to może dostanę zwrot u buków. Postawiłem na Portugalię

Mecz został rozegrany do 90 minuty. Na pewno nie dostaniesz zwrotu...

pzDr

wojas 11

wojas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To czy został dograny do 90 min nie ma znaczenia, mógłby zostać przerwany nawet w 91min i wtedy buki mają obowiązek zwrócić Ci zakład jako że został przerwany przed oficjalnym zakończeniem spotkania. Tylko jest pytanie czy sędzia zakończył spotkanie i wtedy była ta afera czy jak?? Sorry za offtopic

zamora 0

zamora

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Afera była w trakcie meczu jeszcze, po bójce sędzie zagwizdał koniec spotkania ???? Zwrotu nie będzie.

nazghul 0

nazghul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sytuacja w naszej grupie się tak zrąbała :/

do tego dochodzi ostatnia kolejka eliminacji:

Serbia - Polska
Portugalia - Finlandia

Z tego wynika że Serbia nie ma tylko teoretyczne szanse na awans. Może jestem pesymista ale już się boję że Portugalia i Serbia nas wykiwaja :/

Musimy trzymac kciuki za to żeby któraś z drużyn pogubiła punkty po drodze oczywiście poza naszą. Według mnie ostatecznie wszystko rozwiąże się w ostatniej rundzie. Napewno nie zabrakne emocji :mrgreen: Jesteśmy bardzo blisko finałów i bierzmy to jako dobą monetę :spokodfhgfh:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
A ja myślę, że do Serbii pojedziemy tylko pozwiedzać... 2 wygrane zapewniają nam drugie miejsce nawet bez potknięć rywali, a wątpię by taka Serbia czy Finlandia zdobędą max do końca...

Wg mnie Euro jest nasze po winie nad Kazachstanem ????

kaprys 0

kaprys

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pasikurowice Dolne
A ja myślę, że do Serbii pojedziemy tylko pozwiedzać... 2 wygrane zapewniają nam drugie miejsce nawet bez potknięć rywali, a wątpię by taka Serbia czy Finlandia zdobędą max do końca...

Wg mnie Euro jest nasze po winie nad Kazachstanem ????

Co ty za pierdy tu piszesz:zoltakartka:
Portugalia i Serbia mają mniej punktów straconych:-? niż Polska
Dwa zwycięstwa nic nam nie dają
Zresztą nie wiadomo czy nasi wygrają, bo jak patrzę na wyczyny niektórych grajków, to są oni najlepsi w wycieraniu ławy
Nie lućcie sie że Polska będzie grać w euro

Status
Zamknięty.