Nosz kurde też mi się wydaję,że to Statua ma wyższe notowania i jest lepszym zespołem.
Oglądałem wszystkie mecze Legi w Pucharach i skróty z
Ekstraklasy,to "Wojskowi" w Pucharowych meczach boją się zaangażować większą liczby graczy w atak,więc coś też musi siedzieć w głowach,albo jak,to Urban mówi mają za duży repspket do rywala... W ogóle wypowiedzi trenera warszawiaków są nie na miejscu,powinien on bardziej motywować piłkarzy.
Legia w składzie ma jednego pewniaka,jest nim bramkarz Kuciak. W obronie boję się o Wawrzyniaka i Juniora,który wielokrotnie popełnia błędy jak przystało na nazwisko. Dobrze,że po kontuzji jest już Rzeźniczak ,bo typowany na głębokiego rezerwowego stał się solidnym punktem. Strata Bereszyńskiego wcale nie musi być nad,to odczuwalna,gdyż ten piłkarz pokazał,że poprzednie pół roku jak narazie był jednorazowym wystrzałem i myślę,że Broź jest pewniejszy.
W środku pomocy,jeśli będzie zdolny do gry zagra "Jodła" ,który znalazł chyba swoje miejsce na boisku,towarzyszyć mogą mu Furman lub Vrdoliak. Ja wolałbym Polaka,który potrafi rozegrać dobrze akcję,zabezpieczyć środek i jest waleczny. Na skrzydle Kuchar,oby,to był ten Michał sprzed kontuzji. Kosa na lewym skrzydle. Zapewnia on,że jest już po problemach psychologicznych i teraz cieszy się grą. Za napastnikiem Rado,który ma świetny drybling i strzał,no i na napadzie Dwalishwili ,który jest drewnianym zawodnikiem,ale jak dostanie dobrą piłę,to ma duże szanse trafić.
Ja nie mam serca obstawiać przeciwko swoim ,zawsze wierzę w swoje drużyny(w repre kopaną też). Chciałem obstawić hendi na Legię +2,ale kurs 1,35 jest zdecydowanie za mały. Więc odpuszczam ten mecz od obstawiana pzdr