>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Eliminacje do Mistrzostw Europy 2016 - 09-11.10.2014

Status
Zamknięty.
hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
Mało pisze się o spotkaniu Białorusi z Słowacją więc wtrącę swoje dwa zdania. Słowacy ograli najpierw Ukraińców (1:0) i Hiszpanów (2:1) więc motywacja z pewnością na najwyższym poziomie przed dzisiejszym meczem. Na papierze Słowacy wyglądają całkiem przyzwoicie, spójrzmy na blok defensywny - Kozacik (Plzen) w bramce, w bronie Skrtel (Liverpool), Durica (Lokomotiv), Hubocan (Dinamo Moskwa) i Pekarik (Hertha) a więc połączenie zawodników grających z jednej strony w najlepszych ligach a z drugiej z znającymi bardzo dobrze realia wschodniej piłki. Trochę słabiej to wygląda w pomocy bo tutaj oprócz kreatywnego Hamsika zobaczymy pewno na lewym skrzydle Kucke (Genua) i z tego co czytałem po słowackich mediach to mają dziś wyjść bardziej ofensywnie ustawieni a więc wszyscy spodziewają się Stocha na drugim skrzydle. Z Przodu pewnie Weiss i Mak. Blok defensywny i przede wszystkim lewa strona boiska to tutaj są główne atuty reprezentacji naszych południowych sąsiadów. Oglądałem grę Białorusi z Ukraińcami, to że tak długo utrzymywało się 0:0 to głównie zasługa Ukraińców którzy grali bardzo słabe zawody. A Białoruś cóż... przecież tam nawet nie ma kogo wystawić w ataku. Z Luksemburgiem grał pomocnik Drahun, z Ukrainą prawo skrzydłowy Bate Gordejchuk. Nie widzę atutów którymi mogą dziś gospodarze postraszyć, no bo kto? Krivets? Kislyak? proszę was... zbieranina zawodników z białoruskiej ligi do których dołożono kilku grajków z średnio słabych klubów rosyjskiej ligi z bramkarzem który puścił 25 goli w 9 spotkaniach ruskiej ligi! Ukraina i Hiszpania raczej izzi 3 pkt dziś także Słowacy muszą dziś powalczyć. Skoro udało się na mocnej Ukrainie gdzie w pierwszej połowie grali jak równy z równym z mocniejszym zespołem a w drugiej się umiejętnie bronili to w starciu z mizerną Białorusią powinno być łatwiej. Dla mnie mocny bet na gości.

Słowacja DNB 1,75

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nanathar +1 Punkty (Ławty typ ;))
misiu 193

misiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Zobaczyłem skład Hiszpanów i postanowiłem im zaufać, czyli że strzelą więcej niż 4 bramki dzisiaj. 2,75⛔ Wychodzą dwoma napastnikami Costa i Alcacer wspomagani przez Inieste,Koke,Davida Silvę. W obronie zagra Pique i Bartra(w meczach Barcelony dochodzi do wielu sytuacji przy stałych fragmentach i jak ktoś ma wolne środki i możliwość to za drobne bym przyatakował ;), w Unibet niestety takiej możliwości mi nie dano) . Po takiej wpadce jak ostatnio, muszą się zrehabilitować i mam nadzieje, że nie będzie padaki ,sriki-taki i jak będzie miejsce to po prostu pier.... zza pola karnego lub nawet w polu karnym zamiast szukać jeszcze kolegi.
Kursów nie podam niestety , bo ónibet nie ma na gole gości tylko jest na ogólne bramki w meczu over 4,5 po 2,38
Jak się pojawi w ofercie na live to zedytuje posta
edit: Sam Costa mógł to wczoraj pokryć ????

skols13 573

skols13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
NORWEGIA - BUŁGARIA
Na jutro wybieram ten mecz, a mianowicie gram over popełnionych fauli w tym spotkaniu. Linia wystawiona na o 21,5 myślę, że spokojnie zostanie pokryta. Przyznam się, że nie oglądałem w tych eliminacjach żadnej z tych ekip, ale myślę, że między nimi będzie walka o 3 miejsce w tabeli i ewentualny awans do ME. Do zagrania na over przybliżył mnie także arbiter jutrzejszego spotkania:
http://pl.soccerway.com/referees/olegario-benquerenca/44952/
Portugalczyk z tego co widać lubi przerywać spotkania dość często. Na ostatnich 7 spotkań, które prowadził ten arbiter linia ta nie została pokryta tylko w jednym spotkaniu (Borussia 2-0 Arsenal w LM). Norwegia z Maltą nie pokryła tej linii (19 fauli), ale ten mecz był jednostronny. Z Włochami 23 fauli ( z czego 13 Norwegów). W pojedynkach Bułgarii w obu spotkaniach eliminacyjnych linia została pokryta (24 faule w meczu z Chorwacją - 10 Bułgarów), 30 fauli w meczu z Azerbejdżanem (12 fauli Bułgarów).
Więc wyniki balansują w okolicy tej linii, jednak argumentem decydującym jest arbiter tego spotkania i mysle, że w okolicach 25 fauli się zakręci. Tym bardziej, że obie ekipy mają o co walczyć i ten mecz będzie moim zdaniem wyrównany. Gram to dziś, bo obawiam się, że jutro rano linia pójdzie w górę, lub kurs będzie mniejszy.
over 21,5 fauli @1.85 Unibet

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Gibraltar - Gruzja
Gibraltar nie strzeli @1.80 bwin
Lokata 80%. 8) Gruzja nie taka słaba, żeby wystawiać aż tak wysoki kurs. Typ pewnie będzie tu wielokrotnie powielany. Amatorzy raczej nic nie zdziałają...

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gibraltar - Gruzja
Gibraltar nie strzeli @1.80 bwin
Lokata 80%. 8) Gruzja nie taka słaba, żeby wystawiać aż tak wysoki kurs. Typ pewnie będzie tu wielokrotnie powielany. Amatorzy raczej nic nie zdziałają...
Osobiście nie nazwałbym tego lokatą. Oglądałem mecz z Irlandią i mieli też swoje sytuacje , które przy chłodnej głowie mogły się zakonczyć bramką. Była jedna sytuacja , gdzie bramkarz Irlandii instynktownie wybronil strzał głową zawodnika Gibraltaru .

Status
Zamknięty.