I kolejny raz mówię i pytam się czy wy umiecie czytać?! Czy pisałem coś że Cole, albo Cahill są słabi? Właśnie ich najbardziej bym się obawiał w obronie. Jeżeli ktoś zobaczy ile City tracą bramek i kogo to jest wina to zrozumie moje słowa dotyczące obrońców z City. Nastepni przywołani przezemnie zawodnicy to Gerrard i Defoe. Pokaż mi akcję drogi kolego gdzie Defoe sam sobie cos wypracował,jakieś zwody minięcie obrońcy. Gdyby nie gra Lennona i Bale w KOGUTACH to gościu 2/3 bramek by nie trafił. A jak ktos mi powie że Gerrard jest w rormie to niech lepiej idzie do lekarza, najlepiej okulisty i psychologa jednocześnie. Ja myślę trzeźwo. Nie pisałem tu głupot typu
POLSKA MA ROBERTA I WSZYSTKICH ROZJEDZIE...odwołałem się tylko do słów niektórych ludzi o tym jaka to
Anglia nie jest silna...kiedy ostatnio synowie albionu coś osiągnęli?! I jeszcze środek bez Lamparda i obrona bez Terryego.
Polska ma o niebo gorszą 11 ale nie o to mi się rozchodziło ludzie! Zacznijcie czytać ze zrozumieniem!
cytuję Embi -->
No nie chcesz mi chyba wmowic, ze to co gra Hart to jest tylko 1 mecz z Borussia? Ten czlowiek niejednokrotnie ratowal Manchester City przed porazka, dla mnie jest to pierwsza trojka bramkarzy na swiecie.
Jeżeli to dla Ciebie bramkarz z pierwszej 3 to gdzie dasz Ikera,Buffona, Cecha i chociażby Noyera?