Heh, nie załadował mi się jeszcze temat a wiedziałem czego się spodziewać. Nieważne czy Legia awansuje do
LM czy nie i tak większość Polski będzie miała ból dupy

. Zamiast cieszyć się z tego, że w końcu jakieś drużynie z Polski się uda, to wy, że grają *****, no bo grają, ale robią coś czego inne drużyny z Polski nie potrafią, w ostatnich latach potrafią awansować chociażby do tej
LE. W lidze jest tak, że jak inne drużyny grają z Legią to grają na 200%, nie mówię, że to źle i Legia powinna takie mecze również wygrywać, grając nawet nie optymalnym składem(to tak na marginesie). Legia może sobie pozwolić na tą stratę na początku sezonu w lidze, zobaczmy na poprzedni sezon, runda wiosenna przyszła i odrobili, a w razie czego jest jeszcze podział punktów(Nie jestem tego fanem, aczkolwiek trzeba mieć to na uwadze).
Więc może tak ci którzy nie kibicują Legi, nie kibicujcie jej dalej w lidze,PP(w tym to może za rok

), ale k**** Polski zespół ma szanse na awans do
LM po tylu latach, no i ch**, że mieli szczęście w losowaniu, w życiu jak i piłce czasami jest ono potrzebne. To zamiast się cieszyć, to wielki ból-dupy.
Pozdrawia kibic Legi

P.s
I nawet jakby była taka sama sytuacja, że Lech miałby jeden mecz do awansu do
LM, to też trzymałbym za niego kciuki, bo to nie
Anglia/
Hiszpania, że co roku po 3-4 drużyny grają w
LM, że można sobie wybrać, a jak wam już ciężko kibicować, to chociaż przestańcie spinać dupę, bo sam uśmiech się pojawia na twarzy jak niektóre komentarze się czyta.