>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

El. LE: Kukësi vs. Legia Warszawa (30.07.2015)

Status
Zamknięty.
adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jak wam rozliczą zakłady zależne jest wyłącznie od regulaminu danego buka, a te są różne. Trzeba wejść na stronę i poczytać bo czasami na czacie was specjalnie wprowadzą w błąd jak by to była ich korzyść. Mówię to na podstawie swoich doświadczeń. Oficjalnie jest walkower, a więc 0:3. Z meczu do momentu odwołania 1:2. Podejrzewam, że wszędzie będą zwroty.

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
To jak wam rozliczą zakłady zależne jest wyłącznie od regulaminu danego buka, a te są różne. Trzeba wejść na stronę i poczytać bo czasami na czacie was specjalnie wprowadzą w błąd jak by to była ich korzyść. Mówię to na podstawie swoich doświadczeń. Oficjalnie jest walkower, a więc 0:3. Z meczu do momentu odwołania 1:2. Podejrzewam, że wszędzie będą zwroty.
Na razie to &quot;oficjalnie&quot; nic nie ma ale zapewne będzie walkower, zresztą szybko Wam nie rozliczą bo przeważnie jest 48h lub 72h a w bet365 było kiedyś, nie wiem jak teraz, że czekają do końca tygodnia czyli do niedzieli na dokończenie ewentualne meczu.
Ale tak jak mówicie w większości, kto postawił 1x2 ma raczej na pewno zwrot. W większości buków typy którą przed momentem przerwania były rozstrzygnięte pozostają ważne (czyli np over 1,5 Legii (wygrana) czy dokładny wynik 0:2 (przegrana)).

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nielogiczne np rozliczac over 1,5 Legii a co np z overem 1,5 Kukesi? Dlaczego maja rozliczac jako przegrany albo nie rozlliczac? Moze Kukesi strzeliloby dwa gole gdyby mecz byl rozgrywany normalnie?
Powinno byc zwroty wszedzie albo czekanie do walkowera i jk bedzie walkower rozliczac wynik 0-3

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
To nielogiczne np rozliczac over 1,5 Legii a co np z overem 1,5 Kukesi? Dlaczego maja rozliczac jako przegrany albo nie rozlliczac? Moze Kukesi strzeliloby dwa gole gdyby mecz byl rozgrywany normalnie?
Powinno byc zwroty wszedzie albo czekanie do walkowera i jk bedzie walkower rozliczac wynik 0-3
over 1.5 Kukesi będzie rozliczone jako zwrot, a nie przegrana chyba logiczne, mówię o typach które już były na pewno przegrane do momentu przerwania meczu np. Legia nie straci gola, under 2,5 w meczu itd.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Bo w regulaminach pisze, że zdarzenia które w przerwanym spotkaniu się wydarzyły są normalnie rozliczane. Over 1.5 Legii rozliczony bo strzelili 2 bramki, over 1.5 Kukesi nie rozliczony bo strzelili bramkę, ale do końca spotkania było ponad 30 minut i mogli strzelić. Podobnie jest w tenisie, gdzie niektórzy rozliczają over gemowy albo handi gemowe przy kreczu na korzyść grającego.

D 71

devs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W betsafe jeszcze nie rozliczyli jak wszedlem na chat to powiedzieli mi ze musza poczekac 36 godzin bo spotkanie moze byc wznowione. Usmialem sie i napisalem im ze juz wrocili samolotem do domu to odpisali ze tak maja zaprogramowany system.

wojttekkk 4,5K

wojttekkk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fortuna rozliczyła jako wygrana po kursie 1.00, czyli zwrot. Powiem szczerze, że nie spodziewałem się fajerwerków. Dziwi mnie tylko naiwność ludzi, że buki dadzą im na tym zarobić..

S 7

saifutdinov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Bukmacher jest cwany i jak będzie miał możliwość to i tak Was oszuka. Ja obstawiam w B Win i miałem taką sytuacje... Obstawiłem &quot;drużynówkę&quot; w skokach PO PIERWSZEJ SERII i dałem że jakaś reprezentacja wyprzedzi drugą. Finał był taki że konkurs odwołali, nie skoczył nikt w drugiej serii i zaliczyli wyniki po pierwszej. Mój typ oczywiście był przegrany i zwrotu nie dostałem. Gdzie tu logika?

Status
Zamknięty.