>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

"El árbol por el fruto es conocido"

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witam serdecznie wszystkich użytkowników Forum.Bukmacherskie.com.
Po dłuższej obserwacji forum, postanowiłem w końcu zarejestrować się i założyć swój temat, w którym to będę dzielił się swoimi przemyśleniami związanymi z moimi propozycjami, które będę chciał jak najrzetelniej przedstawić w tym oto temacie.
W moim temacie ciężko będzie dopatrzeć się wszechobecnych typów z popularnych lig i rozgrywek. Zawsze byłem indywidualistą i podobnie podchodzę do tego w dziedzinie zakładów sportowych.

Już w pierwszym poście chciałbym zawrzeć, co będzie można znaleźć w tym temacie, by każdy, kto po raz pierwszy odwiedzi mój temat wiedział, czy warto zostać tu na dłużej, czy też odpuścić sobie odwiedzanie tego topicu.
Oto lista sportów/lig, jakie będzie można znaleźć w tym temacie:
Piłka Nożna
- Liga argentyńska
- Liga boliwijska
- Liga brazylijska
- Liga chilijska
- Liga ekwadorska
- Liga kolumbijska
- Liga meksykańska
- Liga paragwajska
- Liga peruwiańska
- Liga urugwajska
- Liga wenezuelska
- Wszystkie rozgrywki i mecze związane z drużynami z Ameryki Południowej
- Liga polska

Boks

Tenis
- Rozgrywki ATP
Skoki Narciarskie

Gwarantuje, że nic, ale to absolutnie nic innego nie ujrzycie w moim temacie. Do każdego spotkania (o ile czas pozwoli), będę chciał napisać kilka słów.
To chyba wszystko, co chciałem zawrzeć we wstępie swojego tematu. W myśl znanego hiszpańskiego przysłowia &#39;El árbol por el fruto es conocido&#39;, co w wolnym tłumaczeniu oznacza &quot;Drzewo poznasz po jego owocach&#39;, zaczynam swoją przygodę z serwisem Forum.Bukmacherskie.com.
Mam nadzieję, że wspólna gra przyniesie nam wszystkim wiele radości, jak i satysfakcji z dobrze wykonanej pracy.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
W związku ze zbliżającą się wielkimi krokami inauguracją męskiego sezonu tenisowego, wypadałoby pokrótce przedstawić swój system zarządzania pieniędzy, który stosuję już od kilku dobrych lat.
Stawka przeznaczona na jeden kupon to maksymalnie 1000j. Rzecz jasna, stawka ta będzie stosowana nadzwyczaj rzadko. Po każdym miesiącu będę skrupulatnie przedstawiał swoje statystyki, dla jak największej przejrzystości tematu.

Korzystając z okazji, chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom Forum.Bukmacherskie.com wszystkiego najlepszego, z okazji zbliżającego się nowego - 2011 roku. Oby ten roku obfitował w sukcesy życiowe, jak i te bukmacherskie, czego Wam i sobie życzę.
Do siego roku 2011,
Fuego

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Czas na pierwszy typ:

Brisbane, Australia

Radek Stepanek - Tobias Kamke 1 1.44

stawka: 100j

Radek Stepanek miał ciężki zeszły sezon. Rok 2010 stał pod znakiem ślubu z Nicole Vaidisovą, stąd też &quot;model&quot; nie mógł sumiennie skupić się na tenisie. Poza tym miał on małe problemy ze zdrowiem, stąd też 62 pozycja w rankingu. Końcówka sezonu pokazała jednak, że Radek nadal poważnie myśli o tenisie, a jego gra wraca na właściwe tory. W Brisbane Czech ma sporo punktów do obrony, gdyż w zeszłym sezonie dotarł tutaj do finału, w którym przegrał z Roddickiem.
Jeżeli Stepanek sumiennie przepracował okres przygotowawczy, to jestem przekonany, że jest w stanie jeszcze nieraz zadziwić tenisowy świat.
P.S Przepraszam za lekki chaos w mojej wypowiedzi, ale człowiek nie dostroił się jeszcze to prozy życia po hucznej zabawie sylwestrowej. Typ podaję już dziś, bo kursy zapewne pójdą w dół.Obiecuję poprawę w kolejnych swoich wypowiedziach ????

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Brisbane, Australia
Bernard Tomic -
Florian Mayer 1 3.02
stawka: 50j
O szczególnym traktowaniu początku sezonu przez Australijczyków wspomniał w swojej analizie włodar. Słowa te potwierdzają wyniki z początku sezonu, jak i gra prezentowana przez poszczególnych tenisistów. Bernard to jeszcze bardzo młody zawodnik. Zapewne wiele jeszcze wody upłynie, zanim ten młodzian całkowicie przystosuje się do seniorskiego tenisa. Jedno jest pewne - już dziś stać go na pojedyncze niespodzianki. Na taką właśnie liczę w meczu z Florianem Mayerem. Powszechnie wiadomo, że Bernard, to wielka nadzieja Australii na zawodnika z najwyższej światowej półki. Australia, to miejsce, w którym może liczyć na przychylność wszystkich otaczających go ludzi. Brisbane, to świetna okazja, by pokazać swoje umiejętności. Jestem przekonany, że Florian nie będzie miał tu łatwego życia. Młody Australijczyk nieraz będzie nękać tego ofensywnego c-p swoimi niesamowicie niewygodnymi slajsami ;) Chciałbym zaznaczyć, że to początek sezonu i na razie nie można szaleć ze stawkami. Czeka nas jeszcze wiele godzin tenisa, zanim na dobre wejdziemy w ten sezon ;)

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ilija Bozoljac - Antonio Veic 1 1.50

stawka: 120j
Powiem szczerze, że czekałem, aż pojawi się ów mecz do zagrania w ofercie PaddyPower. Na przeciwko siebie stanie dwóch zupełnie innych zawodników. Po jednej stronie Ilija - zawodnik obdarzony potężnym serwisem, który nie stroni od biegania do siatki. Na dodatek gra bardzo agresywnie. Antonio to zupełnie inny zawodnik. On lubi mieć czas na podjęcie decyzji, zdecydowanie bardziej preferuje wolniejsze korty. Jego taktyka, to najczęściej czekanie na błędy rywali. Co prawda jego FH jest naprawdę groźny, mimo to Antonio woli spokojnie poczekać na to, co zrobi rywal, posyłając raz po raz topspinowe zagrania. Sądzę, że z taką taktyką ciężko mu będzie wytrzymać ogromny napór ze strony Serba, który nie pozwoli narzucić swojego stylu gry dla Veica. Przy własnych gemach ma ogromny atut w postaci serwisu, który zapewne nieraz odbierze wszelkie chęci do gry Chorwatowi. Sądzę, że po takim kursie naprawdę warto zagrać ten mecz. Panowie już raz się spotkali w 2009 roku, wówczas to Bozo nie dał żadnych szans rywalowi. Spodziewam się, że dzisiaj również to długo nie potrwa :wink:

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ernest Gulbis - Victor Hanescu 1 1.526
Ernest to wielki talent rodem z Łotwy. W pierwszej rundzie turnieju w Katarze przyjdzie mu się zmierzyć z Victorem Hanescu. Bez zbędnego owijania w bawełnę i opisywania obydwu zawodników. Każdy, kto interesuje się tenisem wie, co reprezentują sobą obaj panowie. Ja chciałbym w tym miejscu skoncentrować się na jednej, konkretnej cesze, która powinna przychylić szalę zwycięstwa na korzyść młodsego zawodnika.
Hanescu to zawodnik, który nie lubi grać z zawodnikami, którzy w swoim arenale mają bardzo dobry serwis. Wiąże się to rzecz jasna z returnem Rumuna, który delikatnie mówiąc nie jest najwyższych lotów. Co prawda nawierzchnia w Doha nie jest najszybsza, co nie zmienia faktu, że przy takim serwisie, jakim dysponuje Ernest, Hanescu będzie miał dużo problemów. Kurs wygląda naprawdę dobrze, spodziewałem się, że bukmacherzy zaproponują nieco niższy. W związku z taką postacią rzeczy trzeba się cieszyć i brać, póki trzyma się on na przyzwoitym poziomie;)

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Na początku mała informacja. Pierwsze podsumowanie będzie po serii turniejów rozpoczynających sezon tenisowy, zaś szczegółowe statystyki będą wprowadzane systematycznie, pod koniec każdego miesiąca
M. Baghdatis - F. Serra 1 1,269 Pinnacle
stawka: 200j

Kurs śmieszny, ale według mnie mecz ten potrwać długo nie powinien. Jak wszyscy dobrze wiemy, Marcos bardzo poważnie przyłożył się do sezonu 2011. Ćwiczył kondycje, wytrzymałość, szybkość, przy okazji zrzucając zbyteczny balast, co na pewno da mu wielką lekkość poruszania się po korcie. Cypryjczyk zawsze lubił klimaty Australii, on po prostu czuje się tutaj bardzo dobrze, dzięki wsparciu fanatycznych kibiców. Serra nie ma czego szukać w tym meczu, według mnie gładkie 2:0 dla popularnej &quot;Bagietki&quot; to najbardziej prawdopodobny rezultat.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
A. Veic - S. Sabry 1 1.308 Pinnacle
stawka: 150j

Co prawda ostatni mój typ był skierowany przeciwko Veicowi, jednak dzisiaj okoliczności są zupełnie inne, stąd też inny typ. W tym wypadku takie cechy, jak defensywna gra i częste topspiny powinny być zaletą Antonio. Po drugiej stronie siatki stanie dzisiaj miejscowy zawodnik, który nie jest znany szerszej publiczności. Co mogę o nim powiedzieć? Na pewno to, że turnieje tej rangi, to za wysokie dla niego progi, ale w związku z tym, że dostał dziką kartę, to chłopak poodbija sobie trochę piłeczkę. Czym się charakteryzuje ów zawodnik? Ciężko napisać coś o nim pozytywnego. Na pewno jest nerwowy, a co za tym idzie niecierpliwy w wymianach, co przy stylu Veica pozwala nam stawiać go w roli skazanego na pożarcie. Veic zaskoczył z Iliją, na pewno nie pozwoli sobie na porażkę z Sabrym, który nie ma argumentów na pokonanie rywala. Różnica klas będzie widoczna, a kurs 1.308 w tym przypadku to dobra lokata kapitału.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
N. Davydenko - J. Nieminen 1 1.282 Pinnacle

stawka: 300j

Rosjanin w pierwszym swoim spotkaniu pokazał, że po kontuzji nadgarstka ani śladu, a chęci do dalszego kontynuowania kariery nie brakuje. Widać, że Rosjanin po prostu wraca na właściwe tory. Jak wszyscy wiemy, Kolia to zawodnik najwyższej klasy. Rok temu tu triumfował. W związku z tym ma masę punktów do obronienia, więc motywacji zabraknąć nie powinno. Nie ma sensu pisać nic więcej, gdyż sami bukmacherzy najlepiej przedstawili kto w tym meczu jest faworytem. Jak dla mnie inny wynik nie wchodzi w rachubę ;)

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Jeszcze taki, nieco szalony kupon:
K. Anderson
- F. Lopez 1 1.50
A. Roddick - A. Dolgopolov 1 1.20
J. Tipsarevic - A. Kudryavtsev 1 1.26
J.W Tsonga - S. Bubka 1 1.07
E. Gulbis - A. Veic 1 1.16

A. Falla - K. Nishikori 2 1.50
Ako: 4,22 Unibet
stawka: 96j
Z racji braku czasu, analizy nie będzie, co nie zmienia faktu, że typy solidnie przemyślane. W wypadku niepowodzenia któregoś ze zdarzeń bardzo możliwa &quot;poprawka&quot;, ale o tym na pewno poinformuje w temacie.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Po raz kolejny brak czasu

I. Karlovic - P. Kohlschreiber 2 1.50 PaddyPower

Ivo wraca po kontuzj i jak sam mówi nie jest jeszcze w 100% gotowy. Niemiec powinien odprawić dzisiaj Chorwata, tym bardziej po tym co pokazał wczoraj Ivo.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
W związku z wczorajszym brakiem czasu, źle podałem kupon akumulacyjny. Zapomniałem dodać do niego spotkania A. Falla - K. Nishikori 2 1.50, za co bardzo przepraszam. post został już z edytowany, by nie było wątpliwości, informuje o tym w oddzielnym poście.
Bardzo przepraszam za zamieszanie.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Gregor Schlierenzauer vs Kamil Stoch 1 1.613 Pinnacle
stawka: 150j
Gregor powrócił po słabym początku sezonu. Po drodze Austriak miał również drobne problemy zdrowotne, ale szybko się z nimi uporał. Dzisiaj przyjdzie mu skakać w Bischoshofen na skoczni, którą dobrze zna i którą lubi, co potwierdza fakt, że jest oficjalnym rekordzistą tej skoczni. Na treningach i kwalifikacjach Austriak skakał przyzwoicie. Oczywiście nie jest to jeszcze to, na co go stać, ale widać, że powoli wraca do dobrej dyspozycji.
Kamil jest bardzo chimeryczny. Widać, że stać go na wiele, jednak w zawodach idzie mu średnio, ciężko mu jest oddać dwa równe skoki. Gregor to stary wyga (pomimo młodego wieku) i on uwielbia atmosferę zawodów. U siebie, w Austrii stać go na bardzo dobry wynik. Według mnie bukmacherzy mocno przesadzili z tym kursem, co będę starał się wykorzystać. Austriak to zdecydowanie bardziej solidny zawodnik i nie odstrasza mnie fakt, że wraca po dłuższej przerwie do prawdziwych skoków.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
R. Stepanek - F. Mayer 1 1.709 Pinnacle

stawka: 80j

Brak czasu na analizę...

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Totalny brak czasu na dłuższe wywody, więc tylko i wyłącznie suche typy:
R. Mello - J.P. Brzezicki 1 1.50 PaddyPower

R. Federer - J.W. Tsonga 1 1,158
J.Tipsarevic - K. Nishikori 1 1.5,71
A. Roddick - K. Andreson 1 1,173

Ako: 2,135 Pinnacle

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Carlos Berlocq v Bobby Reynolds 2 1,53 Bet365
stawka:50j
Po raz kolejny brak czasu na rozpisywanie się. Według mnie Carlos będzie miał spore problemy ze stylem, Reynoldsa, a kurs 1.53 według mnie przesadzony.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
J. Tipsarevic - X. Malisse 1 1.758 Pinnacle

N. Davydenko - R. Federer 1 3,88 Pinnacle
R. Stepanek - R. Soderling 1 3.63 Pinnacle
Po raz kolejny bez analiz, co nie zmienia faktu, że typy bardzo solidnie przemyślane.

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Korzystając z chwili wolnego czasu, postanowiłem zrobić małe podsumowanie swojej gry. Będę jednak starał się wszystko uzupełniać na bieżąco, gdyż takie zaległości pochłaniają sporo czasu. Oto wyniki mojej dotychczasowej gry:
Radek Stepanek - Tobias Kamke 1 1.44 stawka: 100j
Bernard Tomic - Florian Mayer 1 3.02 stawka: 50j
Ilija Bozoljac - Antonio Veic 1 1.50 stawka: 120j
Ernest Gulbis - Victor Hanescu 1 1.526 stawka: 100j
M. Baghdatis - F. Serra 1 1,269 Pinnacle stawka: 200j
A. Veic - S. Sabry 1 1.308 Pinnacle stawka: 150j
N. Davydenko - J. Nieminen 1 1.282 Pinnacle stawka: 300j
K. Anderson - F. Lopez 1 1.50
A. Roddick - A. Dolgopolov 1 1.20
J. Tipsarevic - A. Kudryavtsev 1 1.26
J.W Tsonga - S. Bubka 1 1.07
E. Gulbis - A. Veic 1 1.16
A. Falla - K. Nishikori 2 1.50
Ako: 4,22 Unibet stawka: 96j
I. Karlovic - P. Kohlschreiber 2 1.50 PaddyPower stawka: 100j
Gregor Schlierenzauer vs Kamil Stoch 1 1.613 Pinnacle stawka: 150j
R. Stepanek - F. Mayer 1 1.709 Pinnacle stawka: 80j
R. Mello - J.P. Brzezicki 1 1.50 PaddyPower stawka: 100j
R. Federer - J.W. Tsonga 1 1,158
J.Tipsarevic - K. Nishikori 1 1,571
A. Roddick - K. Andreson 1 1,173
Ako: 2,135 Pinnacle stawka: 100j
Carlos Berlocq v Bobby Reynolds 2 1,53 Bet365 stawka:50j
R. Stepanek - R. Soderling 1 3.63 Pinnacle stawka: 50j
i do tego dwa kupony w grze:
J. Tipsarevic - X. Malisse 1 1.758 Pinnacle stawka: 50j
N. Davydenko - R. Federer 1 3,88 Pinnacle stawka: 50j

A tak wyglądają liczby:
Tenis: 16/4
Skoki Narciarskie: 0/1
Yield: +19,50%

Zysk / Strata : +340,54j

Na razie jestem bardzo zadowolony, może kilka zakładów było niepotrzebnych, może kilka wpadek można było uniknąć, jednak cyferki bronią się same, w związku z tym nie mam prawa narzekać. Udany początek sezonu, oby dalej było podobnie.
P.S Oczywiście do statystyk nie są wliczone dwa kupony, które są &quot;w grze&quot;. Wszelkie zwroty są liczone do Yieldu po kursie 1.00

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Kilka typów, a po nich kolejne podsumowanie:
A. Clement - X Malisse 1 2.75 Bet365
stawka: 80j

A.Clement - X. Malisse DW: 2:0 1 4.50 Bet365

stawka: 20j

D. Nalbandian - F. Fognini 1 1.194
K. Anderson - V. Hanescu 1 1.562

Ako: 1.865 Pinnacle

Co do analiz, to niestety uniemożliwia mi je notoryczny brak czasu...

fuego 29

fuego

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Miałem podsumować, ale to zrobię dopiero po kolejnej porcji typów.

R. Haase - J. Isner 2 1.50
A. Mannarino - A. Clement 2 2.00
A. Montanes - S. Giraldo 2 1.61
D. Ferrer - T. Kamke 1 1.25

Ako: 6,04 PaddyPower

Kwalifikacje Australian Open:
S. Bolelli - I. Minar 2 2.00 PaddyPower
stawka:50j
D. Lojda - R. Ram 1 2.37 PaddyPower