>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ekstraklasa: Tabela

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
1. Legia Warszawa (ForzaJuve1897)
2. HiHoHa (Assitalia)
3. Wisła Kraków (Doberman)
4. Valverde (Valverde)
5. FC Roger Club (rogerfede93)
6. WKS Śląsk (Robson1416)
7. Arsenal Londyn (Marcin-Odra)
8. Arka Gdynia (pestka7)
9. TeddyEndżels (Ted)
10. Coco Jambo &amp; Do Przodu (bułeczka)
11. Manchester United (Robson United)
12. Korona (Evad)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
TABELA PO 5 KOLEJKACH

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford

Walka trwała do ostatniej kolejki o zwycięstwo. Można powiedzieć, że roztrzygnęło się to w bezpośrednim meczu nawet w 22 kolejce kiedy to Manchester United wygrał z Legią Warszawa 4:2 i przy porażce FC Roger Club wskoczył na prowadzenie.
Zabawa była fajna! Wszystkim, którzy uczestniczyli i podawali typy dziękuję w imieniu organizatorów i administracji ;)

W przypadku miejsc 5-6 roztrzygnął bilans dwumeczu. Arsenal - Coco Jambo 1:3 i Coco Jambo - Arsenal 0:1

Cieniem niestety rzuca się olewatorskie podejście kilku osób, i to osób które mają rangi, rangi które powinny świadczyć o rzetelności, jak już się ktoś zapisuje do konkursu to niech podaje te typy, a tak ostatnie kolejki to kilka raptem max 2 mecze w których obie strony podawały typy i reszta to walkowery. TAka zabawa się mija z celem, ale Ci którzy walczyli do końca widać, że fajnie się bawili. Piszę to także ze swojej strony niejako.

CZARNA LISTA KONKURSOWA, która wyklucza osoby z dalszej zabawy w FB League :
- Valverde
- Evad
- Assitalia
- Doberman

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pestka7 +11 Punkty (Zabieram się do podliczeń a tu tabela gotowa :D Dzięki i gratulacje!)
robson1416 +10 Punkty
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Dzięki Robson za świetne podsumowanie!
Gratulacje dla najlepszych drużyn. Adresy Skrill proszę wysyłać do mnie na PW + dane do wysyłki zewnętrznego dla Robsona.
Konkurs jeszcze trwa. Przed nami Puchar FB, w którym walczymy o telefon komórkowy. Startujemy w najbliższy weekend, a więcej informacji pojawi się gdy wszystkie ligi zostaną podsumowane.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Świętujcie, świętujcie bo w przyszłej edycji zwycięzca może być tylko jeden :cool:

forzajuve1897 295

forzajuve1897

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
moje a w nim....
A ja jeszcze do dziś byłem przekonany że to ja wygrałem bo po 17 kolejkach Manchester w tabelii miał 33 pkt. o 3 za mało policzone i moje obliczenia okazyeały się cały czas błędne :p no trudno w następnej edycji nie macie szans ???? bo mam nadzieję że ta się odbędzie? W ogóle konkurs spoko (ekstraklasa) nikt się nie skarżył czy żalił że ten lub tamten źle podał typ czy zapomniał godziny itp. co świadczy temat z pytaniami, niejasnościami który był praktycznie nie uźywany, gdyby jeszcze wszyscy typowali byłby poprostu super konkurs i tak jak dla mnie jeden z lepszych jak nie najlepszy. ????

pozdro

robson1416 +10 Punkty
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Tabela po 16 kolejkach

Ciekawa końcówka się zapowiada, zarówno na górze w walce o mistrza i podium, jak i na dole o utrzymanie. Jeden spadkowicz już jasny, ale o dwa pozostałe miejsca wciąż trwa walka.
Powodzenia w końcowej fazie życzę każdemu! ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
II edycja Ekstraklasa
TABELA KOŃCOWA:

Mistrzem w drugim sezonie FB League na szczeblu Ekstraklasa został zespół WKS Śląsk. Podium zamknęły drużyny Korczak Gorlice i Polonia Świdnica.
Zarówno Korczak Gorilce jak i Polonia Świdnice to rewelacyjni beniaminkowie.
WKS Śląsk po 4 msc przed rokiem teraz zdobył tytuł.
Poprzedni mistrz, Manchester United obniżył loty nieco i uplasował się w środku stawki na 6 msc.

Za to słaby sezon zanotowali FC Roger Club i Legia Warszawa, którzy poprzednio byli na podium, a teraz znaleźli się tuż nad strefą spadkową.

Spadkiem te rozgrywki zakończyły zespoły Arka Gdynia, Penetratorzy i El Ballet Azul. Szczególnie forma zespołu Arka Gdynia rozczarowała, przecież zespół ten aspirował na mistrza podobno ???? -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f485/ekstraklasa-tabela-119279.html#post5326956

Dane do nagród proszę wysyłać do @Marcin_Odra.

Przypominam, że wciąż trwają zmagania w rozgrywkach Liga Mistrzów, przed nami już faza pucharowa!

Być może wkrótce rozpoczniemy drugą edycję Puchar FB, wkrótce więcej infromacji.
A kolejny sezon FB League już niebawem! Bądźcie z nami i śledźcie wątek! ;)

Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście i wspólnie będziemy rywalizowali już niedługo w kolejnym sezonie.
Pozdrawiam i gratuluje zwycięzcom! ;)

robson1416 +11 Punkty
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw

błędy na pw.
Przypominam, zostało 8 kolejek, w czołówce ścisk, jeden mecz i tabela się zmieni. ;)

intelowiec +11 Punkty (Super, że ogarniasz konkurs - dzięki!!!)
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw

błędy jak zwykle na pw. Dla wprowadzenia dramaturgi ostatnia tabela na koniec konkursu ????

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw

błędy jak zwykle na pw. Dobra, tabela jest ;), uwzględniłem w niej 2 walkowery w ostatniej kolejce (może się zmienić liczba bramek jeśli traficie &gt;3. Znamy już 3 spadkowiczów..