>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ecoPayz - ogólna dyskusja

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak aktywować karte na stronie? Podaje date urodzenia i ostatnie 4 cyfry z karty i wyskakuje blad. Na stronie jak jest obrazek karty Ecopayz ostatnie 2 cyfry różnią się od tych które mam fizycznie na karcie w domu tez tak mieliście?

R 86

ruggiero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walbrzych
Witam panowie mam problem z dodaniem karty kredytowej wpisuje dane i przycisk dodaj karte jest na szaro,, nie mam pojecia o co chodzi , live chat zawsze Busy :/ w ogole podczas dodawania karty wyskakuje komunikat ze po dodaniu karty nie bede mogl kozystac z gier hazardowych zakladow itd :/ o co chodzi ????????????

T 39

tomek009966

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokladnie, karta idzie tydzien
przed chwila wyplacalem kase z bankomatu pekao sa. wyplacilem 1000zl pobralo 1056,34 ????
ja mam konto w pl karte euro
na koncie mam przykladowo 3500 pln
. wyplacam 1000zl z bankomatu 3x w ciagu dnia. wychodzi 1056 z bankomatu pekao sa.
Z tego co napisałeś można wywnioskować, że wypłacasz w bankomacie z konta w PLN, a to nie jest możliwe ze względu na to, że prowizja wynosiłaby w tym przypadku znacznie więcej. Masz konto w PLN oraz EUR i zapewne przelewasz środki z konta PLN na konto w EUR i wypłacasz z bankomatu za pomocą karty.

Z czystej ciekawości zapytam, skąd Ecopayz bierze kursy wymiany waluty pomiędzy własnymi kontami (EUR -PLN)?

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam panowie mam problem z dodaniem karty kredytowej wpisuje dane i przycisk dodaj karte jest na szaro,, nie mam pojecia o co chodzi , live chat zawsze Busy :/ w ogole podczas dodawania karty wyskakuje komunikat ze po dodaniu karty nie bede mogl kozystac z gier hazardowych zakladow itd :/ o co chodzi ????????????
nie da się dodać karty, nie wiem czemu. A nawet jak dodasz i wpłacisz to nie będziesz mógł tych środków przelać do buka. Zostają przelewy24 lub psc

joj 12

joj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co napisałeś można wywnioskować, że wypłacasz w bankomacie z konta w PLN, a to nie jest możliwe ze względu na to, że prowizja wynosiłaby w tym przypadku znacznie więcej. Masz konto w PLN oraz EUR i zapewne przelewasz środki z konta PLN na konto w EUR i wypłacasz z bankomatu za pomocą karty.

Z czystej ciekawości zapytam, skąd Ecopayz bierze kursy wymiany waluty pomiędzy własnymi kontami (EUR -PLN)?
kursy wymiany pytałem się swego czasu supportu: xe.com
a co do konta pln to się mylisz kolego, da się z pln konta wypłacać oczywiscie tego nie jestem w stanie stwierdzić czy prowizje wieksze, ale pewnie tak. Ja wyplacalem a na razie mam karte eur do konta w pln podpiętą i wyszło mi 319,5 zł z wypłaty 300zł i tu mam pytanie też do was, po wyplacie mi wisiało w tym samym dniu co wypłata &quot;transakcja do rozliczenia&quot; 318zł a następnego dnia te 1,5zł więcej mi ostatecznie zaksięgowali, czy to wszystko wynika, z wahań kursów z dwóch dni?:p

R 86

ruggiero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walbrzych
nie da się dodać karty, nie wiem czemu. A nawet jak dodasz i wpłacisz to nie będziesz mógł tych środków przelać do buka. Zostają przelewy24 lub psc
To jak zauktualizowac konto do gold bo wszystkie warunki spelnione tylko ostatni dodanie karty mi brakuje

B 0

bladek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie musisz dodawac karty
pisz do nich emaila ze spelniles wszystkie warunki oprocz tej karty

psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
A nie jest tak że oni przyjmują tylko karty jednej organizacji, np Visa, a Mastercard nie (albo na odwrót). Tak mi się coś kojarzy, spróbuj z inną i będziesz wiedział. Albo zapytaj ich ????

F 0

fanatykr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanko. Dopiero co założyłem Ecopayz i teraz może ktoś mi podpowie jak to wygląda u bukmacherów w praktyce. Zadam pytania w punktach by się lepiej czytało.
1. Jak długi trwa w praktyce wypłata środków z betssona i unibet na Ecopayz? (to moi ulubieni bukmacherzy, na konto bankowe zazwyczaj już na drugi dzień dostawałem pieniądze)
2. Czy znacie jakiś fajnych bukmacherów, u których wypłata na Ecopayz jest praktycznie instant? (zastanawiam się nad 1xbet, bo słyszałem że do 15 min i środki na koncie, ale obawiam się problemów przy weryfikacji i limitowania, gdyż zdarza mi się zagrać i za większe kwoty, rzędu tysiąca, dwóch)
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

maarcin14 890

maarcin14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
betsson i unibet do 24 h , ale zazwyczaj trwa to 2-4 h , ale też zdarza się trzymają dłużej wypłatę , ze swojej strony polecam 1xbet , wypłaty tak jak napisałeś bardzo szybkie , myślę że tak szybko Cię nie zlimitują ;)

M 5

misieqk89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakie są prowizje jak np płaci się kartą w sklepie powiedzmy na kwotę 500 zł ?

F 0

fanatykr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jeszcze jedno pytanie. Opłaca się mieć ko to u buka walucie euro no nie? Bo wtedy tracę tylko raz na przewalutowaniu, przy wypłacie z bankomatu. Dobrze myślę?

C 186

casuals

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedną kartę w walucie funty już mam. Czy mogę zamówić drugą w walucie tym razem euro ? I czy kolejna karta jest za free ?

N 0

nanana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co mi wiadomo mozna miec trzy dolary funty i euro, ale nie jestem pewny czy kolejne sa darmowe, poza pierwsza. Napisz do nich maila, ale poszukaj gdzies na stronie informacji.

F 0

fanatykr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnie pytanie z mojej strony. Jaki buk bezproblemowy z waluta euro najszybciej wypłaca na ecopayz? Prócz 1xbet, bo odpuszczę grę u nich

I 14

ice05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Musimy potwierdzić Twoją tożsamość i upewnić się, że Twoje konto ecoAccount jest bezpieczne, w związku z czym prosimy Cię o przesłanie wysokiej jakości zdjęcia przedstawiającego Ciebie, trzymającego dokument tożsamości obok twarzy wraz z podpisaną kartką,z napisem „dla ecoPayz” zawierającą również aktualną datę. Upewnij się, że oświetlenie jest dobre, a aparat jest tak ustawiony, aby zdjęcie było wyraźne i dobrej ostrości.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Musimy potwierdzić Twoją tożsamość i upewnić się, że Twoje konto ecoAccount jest bezpieczne, w związku z czym prosimy Cię o przesłanie wysokiej jakości zdjęcia przedstawiającego Ciebie, trzymającego dokument tożsamości obok twarzy wraz z podpisaną kartką,z napisem „dla ecoPayz” zawierającą również aktualną datę. Upewnij się, że oświetlenie jest dobre, a aparat jest tak ustawiony, aby zdjęcie było wyraźne i dobrej ostrości.
Masz kilka kont eco ze az takiej weryfikacji zazadali?