>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ecoPayz - ogólna dyskusja

T 133

thorngal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i spróbowałem i wpłaciłem. I po co zamęt siejesz i dezinformację?

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Karty do kont skrill/neteller i ecopayz nie zostały stworzone do wpłat do bukmacherów a to że tobie się udało to zrobić nie znaczy wcale że do każdego bukmachera tak ci się uda.

T 133

thorngal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ale co Ty mnie tu człowieku pouczasz w ogóle? ???? Za chwilę może jeszcze.. ???? morały mi.. prawić zaczniesz? ????

Nie masz kompletnie nic do powiedzenia w temacie, a wtryniasz się i mądrzysz. Zadając tego typu pytanie liczę na odpowiedź kogoś, kto spróbował, sprawdził i wie z doświadczenia. Owszem, zawsze możesz podzielić się swoimi przemyśleniami, to też bywa cenne i wnieść coś może sensownego, no ale to, że Tobie coś tam się li tylko wydaje, a podajesz to jako prawdę objawioną to już jakaś aberracja...

T 0

tornado21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakie opinie obecnie o ecopayz? bo czytajac posty w temacie to slabo to wyglada na ta chwile, mozna tym wplacac gdzies jeszcze poza dafa, ktorzy mocno promuja ta forme wplaty? jak z wyplatami i weryfikacja? czy rzeczywiscie to droga przez meke?

R 32

rafael1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jakie opinie obecnie o ecopayz? bo czytajac posty w temacie to slabo to wyglada na ta chwile, mozna tym wplacac gdzies jeszcze poza dafa, ktorzy mocno promuja ta forme wplaty? jak z wyplatami i weryfikacja? czy rzeczywiscie to droga przez meke?

Z paru informacji wynika ,że robia problemy przy weryfikacji dowodu.
Tzn. to takie pośrednie problemy bo wymagają np. zdjęć ponad 1MB.
I choc jak masz piękną fotę a nie ma 1MB to lipa.
Więc jak ktoś kombinuje i ma skany czy starsze słabe zdjęcia to pewnie multi nie założy.
Dodatkowo jeśli założysz konto z innego kraju z IP zagranicznym a dane sa polskie to konto jest zawieszone do czasu weryfikacji.

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Owszem wymagają dobrej jakości zdjęć i jest to trudne do zrobienia w 1 MB, ale można wysłać także wszelkie dokumenty na ich mail : [email protected] wtedy wielkość pliku nie ma żadnego znaczenia.

papuga 6

papuga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Skan w PDF możesz zrobić, najlepsza jakość. Telefonem właściwie w tych czasach też zawsze mnie wszędzie akceptowali.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Telefonem próbowałem i dowód i prawko, za każdym razem odrzucali.
Zeskanowałem do pdfu i przeszło ????

R 32

rafael1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Czy możesz wysłać ponownie dokument w wyższej rozdzielczości, aby wszystkie szczegóły były jasne i czytelne?
Nie możemy zaakceptować kopii dokumentu dowodowego, ponieważ typ dokumentu nie jest prawidłowy.

Wysłałem ponad 2MB mega wyraźnej zdjęcia i dalej problem.
Typ dokumentu nieprawidłowy to nie wiem o co im chodzi już...

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zagadaj na czacie. Mi zaakceptowali dokument w jpeg gdzieś 300 kb. Nie pasowało im. Ale &quot;opierniczyłem&quot; ich na czacie, że wszędzie indziej do tej pory akceptowano. Powiedziałem że jak najbardziej mogę 2 raz zeskanować, ale jak nie zaakceptują to złożę skargę. Gość powiedział, proszę jeszcze chwilę. I że jednak wszystko widać, i zaakceptował. Generalnie jakieś chore jazdy mają z tymi rozmiarami dokumentów. Przyciśnij ich trochę, to powinni zaakceptować.

H 8

hyip

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem skąd się biorą wasze problemy z weryfikacja dokumentów. Sam robiłem zdjęcie telefonem i tylko za pierwszym razem zakwestionowali ich jakosc.
Wszystkie szczególy dokumentu muszą być widoczne, szczególnie zwracają uwagę na nr i serie dowodu osobowego.

R 32

rafael1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Zrobiłem tak wyraźne zdj po 2 MB ,że tą ich odpowiedź można było potraktować jako żart.
Serio nie poważni są. Wysyłałem ogólnie 3 razy zdjęcia.
W końcu napisałem że ta weryfikacja jest nie możliwa i nie posiadam lepszego aparatu.
To mi odpisali ,że zaakceptowali już dowód. Jeszcze rachunek trzeba.
Serio trzeba by robić zdjęcia lustrzanką z obiektywem dobrym bo ktoś ma tam okres albo zły dzień.
Teraz widzę ,że i 300kb komuś zaakceptowali a takto piszą ,że 1MB to minimum.

H 8

hyip

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@rafael1987 Jeżeli zaakceptowali dowod to już połowa sukcesu. Teraz wyślij im rachunek, wyciąg z banku w formie pdf i ciesz się nowym portfelm elektronicznym.

S 10

strengthh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warsaw
dwa pytania mam, może ktoś pomoże ????
czy wpłata przez paysafecard jest instant??
czy muszę weryfikować konto jeśli chcę tylko wpłacić paysafe i przelać to dalej do buka, nie bede wypłacać na eco,

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Założyłem konto i chce zrobic depozyt kartą. Przy dodawaniu karty okazuje się, ze do wyboru mam tylko kartę Visa, wiec moją karta MasterCard z mBanku nic nie zdziałam. Śmiech...

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dwa pytania mam, może ktoś pomoże ????
czy wpłata przez paysafecard jest instant??
czy muszę weryfikować konto jeśli chcę tylko wpłacić paysafe i przelać to dalej do buka, nie bede wypłacać na eco,

Sprawdziłem i wpłacić można natychmiastowo, bez żadnych weryfikacji, a następnie przelać do buka. Ja tak wpłaciłem do 1xbet przed chwilą.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
strengthh +1 Punkty