>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ecoPayz - ogólna dyskusja

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ha widzę że nie tylko ja mam taki problem ???? właśnie zamówiłem coś na allegro próbowałem płacić chyba 3 razy i za kazdym razem odmowa... Pisał ktoś do nich o co chodzi?

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie juz załatwili sprawę,napisałem o co chodzi i powiedzieli ze sprawdzą,następnie ze to błąd techniczny i po kilku godzinach naprawili i mogłem normalnie płacić.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dodaj roboczych dni. I to tak wygląda (przynajmniej jak ja wypłacałem jakiś czas temu), że oni od siebie puszczają wypłatę 3 dnia roboczego (processed). Dzień zlecenia wypłaty się nie liczy, 3 dni robocze od następnego dnia. Na szczęście po ich zatwierdzeniu kasa jest bardzo szybko, bo z polskiego banku wypłacają. Ja miałem u siebie tego 3 dnia, kiedy zatwierdzili. To niestety taki mały minus, mający na celu zachęcić nas do wyrobienia sobie karty. Polecam TRUSTLY dla mniejszych kwot. Darmowo a nie ~45zł za wypłatę.

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj zapomniałem, że po zasielniu konta nie można wypłacac z bankomatu i wypłaciłem ,zostało mi na eco ponad 500 zł i konto zablokowane. Dostałem maila, zebym to wyjaśnił, ale po wysłaniu zero odpowiedzi. Czat nie działa, telefonu zadnego nie mają więc coś czuję ,że mnie okradli na 500 zł. Kiedyś jak po wypłacie na koncie mi nic nie zostało to odpowiedź przyszła momentalnie, że konto odblokowane , a teraz czekam 24 godz i nic.

mrybka 0

mrybka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz/Torun
witam panowie eksperci. kto sprawnie i szybko podpowie jak nadac legalnosc tranaskacji. z ruska do Ecopayz srodki i jak je wyplacic do rzeczywistosci? kontobankowe ryzykowne przed urzedami? karte zamowic i wyplacac? raczej wieksze i czeste wyplaty ? dzieki z góry za pomoc pogromcy bukow

yam 93

yam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A tą ich kartą da rade płacić w sklepach?
Jeśli tak to jakie koszty przewalutowania wychodzą?
Ewen czy jest możliwa wypłata w walucie euro omijając przewalutowanie, np na lotnisku?

H 32

hortex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W necie kwitnie handel zweryfikowanymi kontami Ecopayz. VIP to jednak koszt kilku tysięcy PLN - dla przykładu. Przy VIP obsługa jest dosłownie w kilka minut (support) poza tym nie ma już żadnej weryfikacji. Jednak czasochłonny jest taki obrót euro np. To spora suma dla wielu osób. Jednak VIP to już luksus i totalny spokój z weryfikacją no i większe limity. W przyszłości (za supportem) mają spaść opłaty vipom za wypłaty i spready walutowe. Także oby tak było! Firma jest naprawdę solidna.

N 0

nanana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj zapomniałem, że po zasielniu konta nie można wypłacac z bankomatu i wypłaciłem ,zostało mi na Ecopayz ponad 500 zł i konto zablokowane.
Moglbys to rozwinac?
Tzn jaki czas po zasileniu mozna robic wyplaty z bankomatu?

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moglbys to rozwinac?
Tzn jaki czas po zasileniu mozna robic wyplaty z bankomatu?
W Ecopayz jest tak, że jak zasilisz konto ( ja przez P24) , to nie możesz wypłacić od razu bezpośrednio gotówki z bankomatu ( sytuacja była taka, że kumpel mi wpłacił - ja potrzebowałem gotówki, awaryjna sytuacja w sobote) bo blokują konto jako pranie pieniedzy i fraud. Ale wystarczy zapłacić najpierw coś kartą, nawet 5 zł, i później można wypłacać, tylko trzeba o tym pamiętać.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Co do &quot;nadania legalności&quot; jak mrrybka się pytał, to chyba nie ma żadnego problemu. Ecopayz to portmonetka internetowa, więc żaden urząd nie powinien się doczepić. Wypłacamy z legalnej portmonetki, i nic nie musimy udowadniać. Przecież możemy mieć np. wujka z USA który nam robi prezenty ???? Nikt się raczej nie może doczepić..

musze_schudnac 289

musze_schudnac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
drukowales rachunek? czy jest opcja wyslac cos zeby przeszlo bez bawienia sie w drukowanie?