>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ecoPayz - ogólna dyskusja

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplacilem na konto walutowe w Ing - oplata 10€ ,teraz pytanie jak wplacic zewentuanie z tego konta ? Pozdrawiam

maarcin14 890

maarcin14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
polecam cinkciarza . Ile szłą wypłata z ecoPayz na konto walutowe ?
edit : polecam cinkciarza oczywiście jeśli chcesz wypłacić z walutowego na zwykłe konto walutowe . nie wiem czy w Twoim zdaniu powinno byc wypłacić czy wpłacić tak jak napisałes

ninja 71

ninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie ile trwa wypłata na konto bankowe PLN z EcoPayz?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Długo. 3 pełne dni robocze muszą minąć, żeby oni wysłali od siebie przelew. Czyli jak masz po drodze sobote i niedziele, to się nie liczy. Tyle dobrego, że u mnie jak już zaakceptowali przelew to tego samego dnia wieczorem miałem już pieniądze na koncie. Ale to pewnie zależy od banku.

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
polecam cinkciarza . Ile szłą wypłata z ecoPayz na konto walutowe ?
edit : polecam cinkciarza oczywiście jeśli chcesz wypłacić z walutowego na zwykłe konto walutowe . nie wiem czy w Twoim zdaniu powinno byc wypłacić czy wpłacić tak jak napisałes
Kasa szla 3dni z eco na konto walutowe w Ing , chcialem wplacic z tego konta walutowego na ecopYayz ale zbytnio nie wiem jak :/ ok ogarniete ale inny problem mam ...

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy miał ktoś coś takiego po wpłacie &quot;
Uwaga: Twój dostęp do usługi ogranicza się tylko do PODGLĄDU
&quot; Dodam, że wszystko zostało zweryfikowane z dokumentami i konto jest silver.
Mam tak samo ...

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam tak samo ...
Czy powodem moze byc 3krotne wpisanie zle hasla ? Dziwne na konto eco byla juz wyplata i zrobilem teraz depozyt z banku kasa doszla i jest Konto tylko do Podgladu ???? why ?

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ewentualna przyczyna moze byc wplata z konta walutowego w eur gdy podczas rejestracji podawalem w pln . Zobaczymy co odpisza i kiedy :p

T 9

typer1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy wplata przez p24 jest nadal dostepna?nie widze takiej możliwości po zalogowaniu

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie znowu zablokowali, ja tez nie moge wplacić , pojawia sie komunikat &quot;przelew nie moze zostac zrealizowany&quot;. P24 nie moze brac udzialu jako posrednik w zadnych nielegalnych transakcjach hazardowych

ninja 71

ninja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak jest status wyplaty zlecono tzn ze wyplacili?

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Założyłem u nich konto, pomyślnie przeszedłem weryfikację. Chciałem wpłacić kasę przez Przelewy 24. Niby się udało, na maila dostałem potwierdzenie, że &quot;transakcja zakończona pomyślnie&quot;, kasa z konta bankowego zeszła, ale problem jest taki, że pieniądze na moje konto w Eco nie wpłynęły.
To normalne? Prosiłbym o odpowiedź.

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I ja również. Fajnie się zaczyna.
trzeba wyslac skan z konta z którego wplacales/wyplacales , ja np. podczas weryfikacji podalem w walucie pln a wyplate miałem na walutowe w euro , wyslalem skan otrzymania ich przelewu i późniejszej wyplaty i odblokowali ???? także nie ma co siac paniki :&gt;

acetate 474

acetate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
trzeba wyslac skan z konta z którego wplacales/wyplacales , ja np. podczas weryfikacji podalem w walucie pln a wyplate miałem na walutowe w euro , wyslalem skan otrzymania ich przelewu i późniejszej wyplaty i odblokowali ???? także nie ma co siac paniki :&gt;
No zobaczymy, u mnie wszędzie dałem pln i w sumie nie wiem o co może im chodzić. Będę relacjonował. Dzięki za opisanie Twojej sytuacji.

T 9

typer1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie mozna wybrac opcje wplaty przez przelewy24,?nie widze u mnie takiej opcji

acetate 474

acetate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tyksiol, miałeś rację, to samo u mnie. Konto odblokowane.
Gdzie mozna wybrac opcje wplaty przez przelewy24,?nie widze u mnie takiej opcji
Usługi lokalne, tam masz p24

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siema ???? jeśli zlece przelew z mojego konta in polskiego walutowego to natychmiast doladuje mi konto na eco czy będę musial czekac ? pytam ponieważ niedziela