To zupełnie tak jak ja, z tym, że ja opieram się przede wszystkim na własnych obserwacjach.
Wiadomo, trzeba grać własną głową, to podstawa, ale watro też posłuchać innych, a zwłaszcza mądrzejszych od siebie ;p, mimo wszystko jest sporo ludzi z bardzo dużą wiedzą o tej grze, którzy zajmują się nią zawodowo i jak się ich posłucha, to można z tego dużo wynieść i czasami spojrzeć zupełnie inaczej na pewne rzeczy
Wypada mi więc tylko żałować, że analizowałem ofertę gdy kurs był już dużo niższy.
A z tą różnicą klas chyba wcale tak bardzo nie przegiąłem.
Szkoda, że na kolejne mecze trzeba czekać aż do przyszłego czwartku. Fnatic pewniak, SHC też powinno sobie poradzić, a w meczu Alliance - SK zakręciłbym się koło jakiegoś dodatniego handi na SK. Czekam jednak z niecierpliwością na kursy.
Sk zagrało dziś solidnie, ale mimo wszystko głównym wyznacznikiem ich wyraźnego zwycięstwa była żałosna postawa Millenium.
Ta drużyna nigdy nie słynęła z dobrej taktyki, czy fazy pick/ban, ale to co dziś pokazali to parodia, a wybranie w 2 meczu, red side, po porażce na niej w 1 meczu, to kwintesencja nieporadności.
Millenium zawsze bazowała na indywidualnych umiejętnościach graczy, które są wysokie i na to liczyłem dziś z SK, które właśnie indywidualnie nie jest mocne, ale dziś nawet to było po ich stronie.
Po tych meczach, nie widzę innej opcji niż finał Fnatic - Alliance, czyli tak jak można było się spodziewać, może dadzą jakieś fajne kursy, ale wątpię, po 1.45-1.50 na nich bym brał, może jakiś dubelek czy coś.
Jedyne handi jakie dadzą, to +1.5 na SK, innego nie będzie, 1 grę mogą spokojnie wygrać, coś takiego sam bym pograł, ale takiego zakładu nie będzie, czy są w stanie wygrać 2 mecze, to mało realne.
nawet jesli bylo to wirtualne 1.72 na sk to i tak caly rynek przy kursie 1.43 byl zlimitowany na 220 pln zysku, czyli przy 1.72 tym bardziej.
gowno wielkie mozzna bylo wtedy zgarnac.
no jasne, że są limity i się nie da zagrać za dużą kasę, ale tak jest zawsze, sam wiesz, ale jak ktoś chciał zagrać na SK, to lepiej zagrać za 1.72 po limicie i potem dołożyć po mniejszym kursie, albo nie dokładać, bo kurs mocno spadł, lepszy rydz niż nic
mimo wszystko dużo ludzi, a nawet zdecydowana większość nie gra po pare k. na mecze lola, więc ja to pisałem ogólnie, wiadomo, że podejście ludzi grającyh za większe pieniądze jest inne