>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dziwne walki na skrill albo bet365

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzis wplacilem 250 pln na konto bet365 kasa zostala zaksiegowana po chwili zostalem wylogowany po ponownym zalogowaniu stan konta 0 pani na czacie kazala mi wyslac email ze screenem z wplaty tak tez zrobilem po godzinie dostalem email ze kwota zostala zaksiegowana ale jedno co mnie zaciekawilo to w emailu zamiast mojego imienia widnial jakis michal wbijam na konto dalej 0 telefon od bet365 dluga rozmowa i wynik ze wplacilem na inne konto bet365 ale nawet nie dostalem odpowiedzi na nazwe uzytkownika druga sprawa ze kase widzialem na koncie przez chwile,po prostu jestem max zdziwiony i wqr.... ze takie rzeczy maja miejsce wiec radze uwazac,a ja jeszcze bede staral sie wyjasnic sprawe ze skrillem,pozdrawiam

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
nie zawsze kwotę widać od razu po wpłacie na bet365, wejdź w historię konta jak tam będzie 0 to wtedy się zastanawiaj co robić

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma w historii nic kasa byla zaraz po wplacie wylogowalo mnie i potem pusto,bet twierdzi ze nie ma fizycznej mozliwosci zebym wplacil na inne konto twierdza ze musialem byc na nim zalogowany a ja nawet nie znam zadnego michala co gra na bet druga sprawa po wyslaniu emaila z screenami dostalem taka odpowiedz

Szanowny Panie Michale,
Dziękujemy za Pana e-mail. Mam przyjemność poinformować, iż Pański depozyt został zaksięgowany na Pana koncie bet365 i można już z niego korzystać.
a na imie mam troche inaczej ,nie wiem co o tym myslec taka firma a taki zonk:;/: