>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dzień dobry

V 0

varilian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam... Jestem z okolic Krakowa ;) Kibicuje Wiśle Kraków... Mam 17 lat i od niedawna interesuję się zakładami sportowymi (jak na razie bez choćby najmniejszych sukcesów) hehe ale nie zrażam się;p Z czasem będzie lepiej ;) Mam nadzieję że podszkolę się trochę tu na forum i wejdę nieco w niektóre tajniki tej zabawy.
Pozdrawiam all... ;]

A 0

astral82

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam wszystkich.
Mam na imię Rafał i jestem z Krakowa. Mam nadzieję, że ogramy tutaj wszyscy bukmacherów ;).
Pozdrawiam.

conho 0

conho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Z tej strony Piotr. Właśnie zaczynam swoją przygodę z bukmacherką. Cieszę się, że mogłem tu dołączyć. Teraz zaczynam lekturę forum. Pozdrawiam ????

tombird 10

tombird

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraj trzeciego swiata
Witam wszystkich. Powracam do obstawiania po dłuższej przerwie. Na początek tylko dla rozgrzewki, ale w przyszłości może uda się zyskiwać co nieco na zakładach bukmacherskich :-D

C 4

cartoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam ???? Już od dłuższego czasu przeglądam forum ???? Ale jakoś tak wyszło, że dopiero teraz się odzywam ???? ) Na imię mi Artur i w miarę możliwości postaram się brać czynny udział w dyskusjach ???? )

wllalele 0

wllalele

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bedzin
Witam wszystkich po ciemnej stronie księżyca ????
Zamierzam zacząć swoją przygodę z typowaniem właśnie tutaj. (jeżeli można to tak nazwać ???? )
Adryjaan na imię
uczę się grać na gitarze i lubię głaskać beton ????
i jestem jeszcze nienormalny ????

I 0

ilerazy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Witam, rejestracja na forum nastąpiła wraz z rejestracją na BAH, mam nadzieje ze nie będę na - ;)