>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dzień dobry

nivet 277

nivet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam.

Bartek z tej strony. Niektórzy mnie znają już z zamiłowania do hokeja,a głównie

do NHL. Inni może nie, ale postaram się o to żeby mnie szybko zapamiętali.

Pozdrawiam.

C 89

cyt-555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
katowice
Witam. Lista miejsc z których wylatywałem jest długa, no ale jak do kretyna piszę per głupek, to zasady poprawności politycznej takie dają efekty. No i nie odpuszczam też modom i adminom, wiel-błąd to nie żubr i nie jest pod ochroną. Ulubiony admin forsował na swoim forum zakład z giełdy jako kurs do grania. Potem coś odkręcał, i przeskoczył na analizę szans utrzymania sie w lidze karnie zdegradowanej już od trzech tygodni Łęcznej.A ten Eugeniusz liczył punkty, doszedł nawet do różnicy bramek.
Eee co ja tu będę się produkował, i tak pewnie część forumowiczów kojarzy niesfornego Cyta. Pozdrawiam i walczmy razem.

L 0

lech98

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam wszystkich.
Jestem bardziej pokojowo nastawiony niż forumowicz wyżej ???? ))

F 0

fiorentino

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Aloha
Jestem Padre Piotr ????
Troszkę już gram;p Interesuję się piłką nożną, historią, no i oczywiście staram się doskonalić swoje umiejętności bukmacherskie w wolnym czasie...

D 0

dawid-6804

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam Wszystkich
Jestem Dawid mam lat 21 , od pewnego czasu mam konto na forum , ale od dnia dzisiejszego planuje zacząć działać na korzyść forum . Interesuje sie jak zapewne większość z Was Sportem i pokerem , Pozdrawiam

railwayman 0

railwayman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sompolno
Witam wszystkich:-D
Krzysiek,19 lat,brunet...jak w anonsie matrymonialnym:jezora:
Zaczynam dopiero swoją przygodę z tym forum,mam nadzieję,że będzie ona owocna dla mnie ???? jak i dla Was:-D
Pozdrawiam:jezora:

mroku_1920 0

mroku_1920

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Alaska
Dzien Dobry,
jak to temat sugeruje ????

Kamil - interesuje sie bukmacherka, sportem i.. iii ? No wlasnie, wszystkim po trochu ???? .

Wiecej to chyba nie napisze ???? , akurat nie mam pomysłu. Do zobaczenia na forum :spokodfhgfh:.

berq 0

berq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witam serdecznie.
Jestem zielony niczym kaktus w tropiku bo nie mam fioletowego pojęcia o zakładach. Mam nadzieję, że dzięki forum zatrybię o co biega. Jako buka używam BetGuna.

Pozdrawiam wszystkich maniaków. ????

F 0

freddy-xd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Berry
Siemano ????

Mam na imie Rafał, interesuje sie głownie basketem i piłką nożna, ale bardzo lubie tez siatke i tenisa ;)

B 0

binio1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, z tej strony Paweł. Dopiero sie zarejestrowałem, mam zamiar zacząc grać po dłuższej przerwie ???? Postaram się zaglądać tu jak najczęsciej. Pozdrawiam.

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Babilon
Witam jestem Grzegorz z podkarpacia , dawniej to tylko gralem w totomixie najwieksza wygrana 2zl=368zl . Teraz tylko poker ;]

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
Witam,
Nazywam się Mikołaj, na forum vel Miko_MU ;) Jak mówi nick, jestem kibicem Czerwonych Diabłów już od kilku ładnych lat. Co do bukmacherki to nie jestem jakis ekspertem, ale staram się wolnych chwilach podnosić umiejętności ;-]

snajper 322

snajper

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole/okolice Kluczborka
Witam jestem &quot;nowy&quot; ????
Od forum jestem od jakiegos czasu z roznym skutkiem ???? Witam wszystkich nowych oraz starych uzytkownikow ktorych jeszcze nie poznalem. Uwazam ze dzien bez kuponu jest dniem straconym ???? To by bylo na tyle. Aha obstawiam praktycznie wszystko a ulubiona druzyna to Liverpool FC, nawet sam Vader im kibicuje odkad pojawilem sie na forum :jezora:

K 18

klakson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chotomów
Elo siemano !! Pozdrawiam mame i tate. Maj Nejm iz Pawel !! gram w buka bo luubie !! wygralem ok 7000 zl ????