midel
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Z tym nie dyskutuję.Jakby chcial to dal rade.
Porównuję tylko do żabojadów i reszty "przyjaciół z UE"
Z tym nie dyskutuję.Jakby chcial to dal rade.
Z tym nie dyskutuję.
Porównuję tylko do żabojadów i reszty "przyjaciół z UE"
Hehee zabrzmiało jakbyś ze mna nie dyskutowal :grin:
RAcja co do przyjaciół z UE skrytykował ich prezydent Czech, powiedział , że to wstyd. Chociaz ' podobno' Barosso bardzo chciał przyjechac...
Może faktycznie dziwnie napisałem i można to dwojako rozumieć, ale wiesz o co mi chodzi ????Hehee zabrzmiało jakbyś ze mna nie dyskutowal :grin:
RAcja co do przyjaciół z UE skrytykował ich prezydent Czech, powiedział , że to wstyd. Chociaz ' podobno' Barosso bardzo chciał przyjechac...
Taki sam lęk powinien towarzyszyć miesiąc wcześniej bo w sondażach dużą przewagę miała Platforma.Albo raczej lęk przed wzięciem wszystkich stolków przez PO
Taki sam lęk powinien towarzyszyć miesiąc wcześniej bo w sondażach dużą przewagę miała Platforma.
Tragedia w Smoleńsku i rekordowy wzrost poparcia dla PiS, partii byłego prezydenta lansowanego w tej chwili na bohatera narodowego i męczennika . Trudno tego nie wiązać ze sobą.
Wg PIS ta firma jest nierzetelna wiec o niczym to nie świadczy.Rekordowy wzrost poparcia dla PiS, do PO traci tylko 6 procent
41 proc. Polaków oddałby swój głos na Platformę Obywatelską, gdyby wybory parlamentarne odbyły się w najbliższą niedzielę. Prawo i Sprawiedliwość może liczyć na poparcie 35 proc. wyborców - wynika z sondażu MillwardBrown SMG/KRC dla "Faktów" TVN.
PAP
---------------------------
Współczucie narodu nie zna granic ...
No i? Chwalisz się, czy żalisz?A ja się wczoraj podpisałem pod kandydatura Komorowskiego :]
Naturalna decyzja że przewodniczący partii kandyduje. Personalnie Napieralski jest podobny do Komorowskiego, brak charyzmy i politycznego nosa jak dla mnie eliminuje go na wstępie.No i SLD wystawiło kandydata - Grzegorz Napieralski.
Dobra, zła decyzja waszym zdaniem ?
Tak, tylko, że w tym wypadku jest to można powiedzieć o swego rodzaju niespodziance, mówiło się o Kaliszu, Siwcu, a tu jednak Napieralski.Naturalna decyzja że przewodniczący partii kandyduje. Personalnie Napieralski jest podobny do Komorowskiego, brak charyzmy i politycznego nosa jak dla mnie eliminuje go na wstępie.
No i kampania pisu przyniesie efekt - "głosujcie na nas, żeby PO nie miało premiera i prezydenta". No i głosujcie błazny, a potem płaczcie, że żadna ustawa nie przechodzi, bo Jaruś będzie jeszcze więcej blokował niż jego brat, że są kłótnie itd. Cóż, w zdrowym kraju nie żyjemy.Ło matko, tylko nie Kalisz. On prezydentem miałby być ? Człowiek po łokcie umaczany w krwi Olewnika ? Dobrze że Startuje Napieralski, Człowiek z góry przegrany. Panowie ( i panie ), jeżeli chcecie naprawdę zrobić coś dobrego dla Polski i dla siebie na przyszłość. zagłosujecie na Jarka. Mówię serio. Nie można dać dojść do pełnej władzy PO. To będzie katastrofa dla polski.
No i kampania pisu przyniesie efekt - "głosujcie na nas, żeby PO nie miało premiera i prezydenta". No i głosujcie błazny, a potem płaczcie, że żadna ustawa nie przechodzi, bo Jaruś będzie jeszcze więcej blokował niż jego brat, że są kłótnie itd. Cóż, w zdrowym kraju nie żyjemy.
I najlepiej było by aby tym kimś był ten człowiek:W obecnej sytuacji najlepiej byłoby gdyby prezydentem został ktoś spoza tych dwóch ugrupowań. Nie można dopuścić aby cała władza była w rękach jednej partii, ale tak samo nie bardzo można dopuścić do władzy J.Kaczyńskiego.
I najlepiej było by aby tym kimś był ten człowiek:
http://www.youtube.com/p/7A075EDA678BBD36&hl=pl_PL&fs=1%22%3E%3C/param%3E%3Cparam
Wtedy można być pewnym że żaden dobry pomysł nie będzie blokowany, niestety większość ludzi nie wie o jego istnieniu. ????