krzysztofix
Użytkownik
Może ktoś jedzie z moich okolic? Tomaszów Maz. / Rawa Maz. / Nowe Miasto / Opoczno?
na 100% jeszcze nie wiem, czy będę jechać, ale bardzo prawdopodobne, że tak
Może ktoś jedzie z moich okolic? Tomaszów Maz. / Rawa Maz. / Nowe Miasto / Opoczno?
To ja chętnie dołączam do Was w PoznaniuRób tak abyś mógł jechać tym o 12:40 z Poznania im więcej osób tym lepiej
Jeśli sądzisz że ludzie już dzisiaj będą wiedzieć co będą robić w lipcu to się grubo mylisz. Taki warunek jest bezsensowny i nie widzi mi się żeby zdał egzamin no ale może się mylę. Pamiętam z poprzednich zlotów że decyzje były podejmowane na ostatnią chwilę co jest akurat domeną naszego społeczeństwa więc nie oczekuj że ktoś się zapisze już w przyszły weekend. PozdroWAŻNE! Decyzję należy maksymalnie podjąć do soboty następnego tygodnia (chyba 28 kwiecień) oraz wpłacić Marcinowi po 20 zł zaliczki (20%). Numer konta dostaniecie. Pieniądze zostaną przesłane do właściciela ośrodka, resztę płacicie po przyjeździe na zlot (po te 80zł). Jeśli ktoś chce od razu wpłacić całość musi zapytać Marcina czy pójdzie na to.
Chłopie, przecież to jest rezerwacja. Też Cię nie rozumiem. Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego, co to jest organizacja. Polega to na tym aby coś zaplanować a nie brać ochłapy na ostatnią chwilę. Oczywiście, że jeśli ktoś się namyśli w czerwcu to zadzwonimy i jeśli będą wolne miejsca to się domówi. Ale wtedy pewności nie ma, że będzie wolne. Poza tym to będzie praktycznie maj (no, uparci niech mają, że 2 dni do maja), to zostaną 2 miechy (trochę ponad, wiem) do zlotu. Ile wcześniej chciałbyś rezerwować zlot na 20-30 osób i to w Boszkowie? W tym ośrodku jest chyba 20 pokoi, w pełnym sezonie 3/4 zazwyczaj jest zajęte non stop. Weekendy-full. A my potrzebujemy około 8 pokoi. Możemy rezerwować w czerwcu, ale co zrobisz, jak się okaże, że w każdym ośrodku jest po 8, maks 14 miejsc? A nas będzie, przykładowo, 20? Będziemy dochodzili do siebie z różnych ośrodków?Jeśli sądzisz że ludzie już dzisiaj będą wiedzieć co będą robić w lipcu to się grubo mylisz. Taki warunek jest bezsensowny i nie widzi mi się żeby zdał egzamin no ale może się mylę. Pamiętam z poprzednich zlotów że decyzje były podejmowane na ostatnią chwilę co jest akurat domeną naszego społeczeństwa więc nie oczekuj że ktoś się zapisze już w przyszły weekend. Pozdro
Panowie,wiem że majówka,grill,imprezy,eksperymenty itp ale trzy dyszki chyba znajdziecie ?Bardzo proszę o wpłacanie zaliczki w wysokości min. 30zł do końca kwietnia. Oczywiście zapisywać się można do końca czerwca na zlot (o ile będą wolne miejsca). Głównie chodzi nam o zebranie do końca kwietnia kwoty 400-500zł na wpłacenie zaliczki za zarezerwowane domki.