kuchcik
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Moje marzenie to wielki comeback Sir Alexa.
Prędzej zapadłby się pod ziemie, o czym sam zresztą mówił, aniżeli został selekcjonerem Anglików.
Moje marzenie to wielki comeback Sir Alexa.
Od razu nasuwa się pytanie, czy faktycznie chcieli zrobić coś dobrego czy tylko zabłysnąć i zarobić na skandalu z udziałem Allardyce'a. Pamiętam, jak kilka lat temu zrobiono podobną prowokację na mistrzu snookera Higginsie, gdzie jakiś tabloid zaoferował mu łapówkę i gracza zawieszono. Teoretycznie można "sprowokować" każdego i dziennikarskie kurestwo może zniszczyć niejednego człowieka. Wystarczy, że ktoś będzie miał gorszą sytuację i hieny wiedząc to, to wykorzystają. Jak dla mnie, takie praktyki powinny mieć jakieś udokumentowane szersze działanie, żeby nie było tak, że jakaś gazeta będzie wysyłała swoich "dziennikarzy" po kolei do każdego, aż w końcu ktoś weźmie i zwiększy się sprzedaż nakładu, bo wybuchł jakiś skandal.Ja nie zgodzę się z poprzednikami o ile zwolnienie selekcjonera jest prawidłowe i FA w zasadzie nie miało innego wyboru tak już na zachodzie jest dymisje i odwołania zapadały po dużo mniejszych skandalach i nie tylko w świecie piłkarskim.
Irytuje mnie samo podejście dziennikarze wykonują prowokację z której nic nie wynika z tego co ja wyczytałem nie rozegrano sprawy o kilka kroków dalej Big Sam nie został złapany na żadnych wykonanych krokach itp. Chodzi mi o to że w przypadku gdyby pociągnęli to troszkę dłużej może doszliby do kontaktów Sama itp., co innego jest złapać kogoś na przestępstwie a co innego stworzyć fikcyjne okoliczności w których dana osoba wyrazi ochotę na nielegalne zachowanie nie podejmując żadnych rzeczywistych czynności
Prędzej zapadłby się pod ziemie, o czym sam zresztą mówił, aniżeli został selekcjonerem Anglików.
Boże co za głupoty.Ciekawostka dla was,Paddy Power,Bet Way i Sun Bets nie przyjmują już zakładów na to że następnym zwolnionym trenerem będzie Antonio Conte.Zbyt wiele osób już postawiło zakłady na zwolnienie Włocha i zakłady zostały zawieszone.Jak bardzo poważny to jest temat w Anglii wiadomo mi z tego że na antenie bbc i sky sports ten news był wałkowany wczoraj cały dzień w wiadomościach sportowych a dzisiaj znalazłem potwierdzenie tego w gazetach.
Zbyt wcześnie żeby mówić o zwolnieniu Włocha ale Chelsea obecnie jest na siódmym miejscu a kolejne straty punktów mogą faktycznie spowodować że zacznie się mówić o jego zwolnieniu.Ja myślę że on potrzebuje jeszczę trochę czasu,fakt że Chelsea nie gra w pucharach nie przemawia na jego korzyść więc nic dziwnego że oczekuję się od niego lepszych wyników.Jakakolwiek strata punktów w jutrzejszym meczu z Leicester będzie niespodzianką i po wczorajszych rewelacjach trener jest pod presją.
Samarama,najpierw przeczytaj co ja napisałem a potem komentuj bo niechcący możesz wyjść na durnia.
link do artykułu: http://metro.co.uk/2016/10/14/antonio-conte-addresses-sack-rumours-after-flurry-of-bets-on-the-chelsea-manager-getting-the-boot-6192300/
Jeśli wszystkie wydarzenia były 1X2 z topowych europejskich lig(masz je wyróżnione w opisie promocji) to przysługuje Ci freebet. Przynajmniej ja to tak interpretuję.Witam moze ktos mi wytlumaczyc na czym polega ta promocja gram w pady power w irlandi UK and Top European Football
ACCA Insurance
If one leg of your 5+ fold Win-Draw-Win ACCA on UK and top European Football leagues lets you down, we will give you your money back as a free bet on football.
Click Details for T&Cs
nizej link
http://www.paddypower.com/bet/money-back-specials
bardzo potrzeba rady postawilem 8 meczy na 1 kuponie weszlo mi 7 nie wiem czy isc do buka aby z siebie nie robic glupka
Jeśli wszystkie wydarzenia były 1X2 z topowych europejskich lig(masz je wyróżnione w opisie promocji) to przysługuje Ci freebet. Przynajmniej ja to tak interpretuję.
@United
Ogólnie to mam wrażenie, że United wymaga gruntownej przebudowy. Nie wygrasz ligi wybierając na skrzydłach między Rashfordem Lingaardem Martialem i Youngiem. Nie wygrasz ligi mając w podstawowej formacji tak słąbe ogniwo jak Blind.