pod koniec słyszałem w tle jakies strzały... ????rozumiem jeżeli chodziłoby o bukmacherkę, ale zeby nawet ustawiać losowania grup? To trzeba leczyć
W ogole też mieliście takie szmery jak prowadzący tłumaczył? I na sam koniec "No już się zacznij z nimi żegnać"?
Ale fart. Lepiej być nie mogło. Jak nie wyjdziemy z tej grupy to wstyd.
To, że łatwiej być nie mogło to tylko jedna strona medalu, ale na dzień dzisiejszy każda z tych ekip jest silniejsza od nas.tym razem zgodzę się z Dudkiem "jak nie wyjdziemy z grupy to obciach"... nie ma co mydlić oczu, łatwiej być nie mogło, trzeba pokazać, że nasi kopacze cokolwiek potrafią
Chyba nie wiecie nawet ile Rosjanie zostawiali kasy w Gdańsku przy okazji EuroBasketu. Teraz zostawią jej jeszcze więcej, bo wiadomo, za piłką przyjedzie więcej kibiców.
Chyba ci się rynki pomyliły :razz:Powiem tak,sportowo zajebiście,marketingowo średnio,żeby nie powiedzieć chu.....Ogólnie lepsze drużyny wybierają się na Ukrainę,chociaż oczywiście Hiszpania czy Włosi się trafili,grupa z której wyjść musimy,nie ma co dmuchać balona,ale wylosowaliśmy 3 najbardziej nam pasujące drużyny
Bo Czechy czy Grecja nam siedzą,a Rosję wolę od choćby Irlandii
Czekamy te 6 miesięcy,ja powiem tak,to będzie mój najlepszy miesiąc w życiu,miesiąc na rynku w Krakowie,wśród Czeszek,Rosjanek i Greczynek ???? a wokół wóda%%% Ajjjj!