>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusje o Ekstraklasie w sezonie 2016/2017 - newsy, ciekawostki, transfery

Status
Zamknięty.
P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Za chwilę pewnie kontrakty porozwiązują piłkarze, już jeden protest był, cóż Ruch teraz jest mocnym kandydatem do spadku.
Ale ciekawe też gdzie Fornalik pójdzie, ciekawy trener do &quot;zgarnięcia&quot; , myślę, że Cracovia może ogarnąć go pierwsza, chociaż kto wie ;),
Coraz bardziej prawdopodobne że do Jagiellonii.

S 3

scyzor33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
North East
To Probierz gdzie ? Do Warszawy ;) ?

Takie coś chodzi mi po głowie już od jakiegoś czasu. Jednak takie rozwiązanie wydaje się realne tylko wtedy gdy Legia nie zdobędzie Mistrzostwa. Wtedy zapewne podziękują Magierze i możliwe że zatrudnią Probierza. Tylko czy ten byłby w stanie sobie poradzić to już inna sprawa. Dla mnie Probierz jak i Fornalik to specyficzni trenerzy. Wydaje się że są stworzeni do robienia dobrej roboty tylko w jednym miejscu odpowiednio Białymstoku i Chorzowie.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Po wczorajszym info o dymisji Fornalika coraz bardziej kibice z Lubina (narazie w komentarzach na stronach klubowych) domagają się zatrudnienia go w Zagłębiu, bo coraz bardziej widać nie zadowolenia z pracy w klubie Stokowca, najgorsze w jego postawie, nie licząc kiepskiego przygotowania do rundy wiosennej jest to, że on nawet po przegranych meczach nie widzi problemu i ciągle twierdzi, że wszystko jest ok, jako fan Zagłębia mam nadzieję, że w sobotę wygrają derby i wejdą do ósemki, bo z tą formą co aktualnie prezentują nawet nie chcę myśleć co by było, gdyby mieli grać w grupie spadkowej. Z drugiej strony jak się załapią do grupy mistrzowskiej zarząd pewnie uzna, że wszystko jest ok i Stokowiec nadal będzie trenerem, tak zle i tak nie dobrze, oczywiście lepszy jest wariant nr 1 , czyli wygrana i awans do ósemki.

P 6

przyczajony

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Przyczajony w cieniu
Takie coś chodzi mi po głowie już od jakiegoś czasu. Jednak takie rozwiązanie wydaje się realne tylko wtedy gdy Legia nie zdobędzie Mistrzostwa. Wtedy zapewne podziękują Magierze i możliwe że zatrudnią Probierza. Tylko czy ten byłby w stanie sobie poradzić to już inna sprawa. Dla mnie Probierz jak i Fornalik to specyficzni trenerzy. Wydaje się że są stworzeni do robienia dobrej roboty tylko w jednym miejscu odpowiednio Białymstoku i Chorzowie.

Brak mistrzostwa w Warszawie oczywiście byłby uznany za klęskę, mimo to jednak uważam, że pozycja Magiery wydaje się być tam bardzo silna. Sam fakt, że zdecydowali się na tak mało-doświadczonego trenera w trudnym momencie (przed startem LM) oznacza, że jego notowania w klubie są mocne. Jako bierny obserwator niezwiązany z Legią, uważam że postawa Magiery i jego słowa w wielu sytuacjach (nie zawsze pozytywnych, w tym tak nieracjonalnych jak po wyniku 4-8 z BVB) mają bardzo dużo sensu i chce się wierzyć w to wszystko co mówi, a co najważniejsze z czasem potwierdza się na boisku. Bierzmy też pod uwagę, że nie wszystko zależy w klubie od niego - dla wszystkich oczywiste było, że odejście Nikolica i Prijovica to za dużo, a na to nie miał wpływu. Po dwumeczu z Ajaxem przegranym jedną bramką nie brakowało głosów, że choćby jeden z nich wystarczyłby do awansu, dodajmy: przeciwko drużynie która obecnie gra w półfinale LE.

jeefo 203

jeefo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ustka
Witam, szukam stron(y)gdzie mógłbym znaleźć dokładne statystyki meczy wraz kartkami i kontuzjami z Lotto Ekstraklasy,1 Ligi i 2 Ligi Polskiej.Interesuje mnie tylko nasze podwórko

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Ekstrastats obszerne statystyki z ekstraklasy, musisz oblukac czy jest to co chcesz.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jeefo +5 Punkty (dziekówa :))
typer36 437

typer36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cala Polska
W Krakowie zmiany szkoleniowca nie będzie. Pozycja Zielińskiego mimo słabych wyników jest mocna. Teraz dodatkowo zespół gra trochę lepiej, jakby szczęście dopisało to i z Legią by nie przegrali. Mieli optyczną przewagę, ale to był taki mecz znudzonego z głupim, musiało się tak skończyć, choć jak mówię przy odrobinie szczęścia mogłoby być 2:2.
Ten sezon ma zostać dograny, byle się utrzymać. Spektakularnych transferów na pewno nie będzie, celem jest odpoczynek, odzyskanie świeżości i walka o górną ósemkę w przyszłym sezonie. Jakiekolwiek decyzje personalne mogą zapaść tylko jak Cracovia będzie zamykać stawkę.

jeefo 203

jeefo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ustka
Ekstrastats obszerne statystyki z ekstraklasy, musisz oblukac czy jest to co chcesz.
Dzieki Wielkie,to jest to czego szukałem
Przydałoby sie jeszcze coś takiego lub podobnego jeśli chodzi o 2 Lige,bo jak na razie posiłkuje sie tym:2ligapolska.pl

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Policzone są godziny na stanowisku trenera Śląska - Jan Urbana.
Wg nieoficjalnych informacji pożar gasił będzie Tadeusz Pawłowski.

D 9

denixior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba wszyscy od początku wiedzieli że to jest głupi pomysł żeby sympatycznemu Jankowi dać prowadzić Śląsk.

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Grubsza sprawa w Totolotku w Tarnowie. Większa kasa przyjęta na zmianę w 1 poł meczu Termalica-Lech w punkcie w Tarnowie przy ul. Krakowskiej. Dziwnym tropem Pleva zjazd do bazy w 26&#39; meczu ???? Na TT dosyć głośno o tym, co o tym myślicie?

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Policzone są godziny na stanowisku trenera Śląska - Jan Urbana.
Wg nieoficjalnych informacji pożar gasił będzie Tadeusz Pawłowski.
Czyli pożar będą gasić rozpuszczalnikiem? ;d

K 173

kfjatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grubsza sprawa w Totolotku w Tarnowie. Większa kasa przyjęta na zmianę w 1 poł meczu Termalica-Lech w punkcie w Tarnowie przy ul. Krakowskiej. Dziwnym tropem Pleva zjazd do bazy w 26&#39; meczu ???? Na TT dosyć głośno o tym, co o tym myślicie?
Jakie tam są limity? Jakie źródło w ogóle?
Nieciecza dziś to w ogóle myślami już chyba na wakacjach. Trener gospodarzy na konferencji pomeczowej też powiedział, że punkty oddane bez walki. Układ w tabeli jest taki, że właściwie 4 ekipy z grupy mistrzowskiej grają o nic. Są oczywiście premie za poszczególne miejsca w tabeli końcowej, ale..

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Czyli pożar będą gasić rozpuszczalnikiem? ;d

Jakim rozpuszczalnikiem? Tadeusz już raz Śląsk wyciągnął ze spadku, teraz jest nadzieja na to samo. Urban jako trener, chociaż nie wiem czy tak można o nim mówić wygląda mocno słabo.
Pawłowski jest legendą klubu i ma posłuch wśród ludzi. Może być dobrze, o ile szybko decyzja zostanie podjęta. Z tego co wiem ma być jutro.

elpatron 134

elpatron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Columbia
1 kolejka grupy mistrzowskiej i punkty traci Legia z Wisłą
2 kolejka grupy mistrzowskiej i punkty traci Jagiellonia z Koroną
Według moich prognoz to w 3 kolejce punkty straci Lech z Pogonią a w 4 kolejce Lechia podzieli się punktami z Jagiellonią
Po tejże kolejce na fotel lidera wskoczy Legia po wygranej nad Lechem.
Nie usuwajcie tego postu a wspomnicie moje słowa ????
Ta liga jest tak dziwnie skonstruowana że to aż jest śmieszne

P 3,3K

psychol32

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Whitestok
Zakład poszedł w STS a nie w Totolotku. Pewnie ktoś miał dojścia do klubu z Niecieczy i wiedział że zmiana może nastąpić. Bardziej spisowa teoria może wskazywać na to że ktoś z klubu zagrał. Oni dali wygrać Lechowi na boisku a ich sponsor dał im wygrać w kolekturze wszystko zrobili na legalu.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie milkną echa jednego odejścia a szykuje się kolejne ponieważ Bartoszek ma się pożegnać z Koroną Kielce.

K 173

kfjatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fajny gość, ale żeby kiedyś nie padł na ławce na zawał. Ciekawe gdzie byłby teraz np. taki Śląsk Wrocław gdyby na ławce był on, a nie Urban?

Status
Zamknięty.