>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusje nt. zlotu

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Ja mam pytanie do osób, które jechały w tamtym roku z Wrocławia, PKS-em Radom. Zniżka na pewno przysługuje uczniom, studentom? Uczniem już nie jestem, ale legitymacje mam ważną jeszcze jakiś czas. Z ich strony wynika, że nie ma żadnych ulg.. Bilet się kupuje u kierowcy czy trzeba wcześniej rezerwować, ew. kupić w kasie?

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Ja mam pytanie do osób, które jechały w tamtym roku z Wrocławia, PKS-em Radom. Zniżka na pewno przysługuje uczniom, studentom? Uczniem już nie jestem, ale legitymacje mam ważną jeszcze jakiś czas. Z ich strony wynika, że nie ma żadnych ulg.. Bilet się kupuje u kierowcy czy trzeba wcześniej rezerwować, ew. kupić w kasie?

Zniżki są na legitkę 25%. Bilet kupujesz u kierowcy, mniej drobne bo zazwyczaj jest problem z resztą :p

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
Ja niestety nie dam rady zjawić się na zlocie, chociaż bardzo bym chciał. Proszę o wykreślenie mnie z listy ????

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Dobra Zostaje jeden dzień dłużej. Tylko jak kurcze nie trafie na pociąg o 12 w poniedziałek to będę mieć zonka potem w pracy ????
edit: Będę miał Ci Marcin jakoś szybciej kase wysłać czy możemy na zlocie się rozliczyć ?

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
najpierw byłby zlot, potem zaraz Ryga, nie pokrywałoby się nawet, ale też nie mam tyle kasiorki, żeby tak sobie dogadzać, także jedno musze wybrać... Może kiedyś się w końcu uda, udanej zabawy ????

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Ja najprawdopodobniej też zostanę dzień dłużej, w poniedziałek ~ 11 powrót ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Z początkiem lipca zapowiadane są upały ????
Prawidłowo.
Może znów będzie nam dane pooglądać jak panie grają w plażową :cool:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qozi +6 Punkty (Pablos tylko bez libacji mi tam.pzdro.)
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Prawidłowo.
Może znów będzie nam dane pooglądać jak panie grają w plażową :cool:

Racja jak w zeszłym roku.Pogodę zawsze mamy zagwarantowaną.Szkoda ,że sie nie pojawią forumowi napinacze MacieqLeo,mJaUrVcEin,TrackBank.Ten drugi w szczególności chciał się ze mną spotkac ,ale odwagi nie ma co by przybyć.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Wstępnie jestem zainteresowany pozostaniem na Zlocie dzień dłużej, podobnie kolega Unicaja (z którym rozmawiałem na ten temat), ale jeśli Ośrodek w którym mielibyśmy nocować, będzie pokroju Ośrodka Krokodyl, to nie zostanę.
E: Dzięki Fox ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fox71 +12 Punkty (Ty wiesz za co...)
kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Wstępnie jestem zainteresowany pozostaniem na Zlocie dzień dłużej, podobnie kolega Unicaja (z którym rozmawiałem na ten temat), ale jeśli Ośrodek w którym mielibyśmy nocować, będzie pokroju Ośrodka Krokodyl, to nie zostanę.
E: Dzięki Fox ????

Jak będziesz wracać, to jedziesz autem ? ???? Będziesz mieć miejsce w aucie do radomia ?

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Jak będziesz wracać, to jedziesz autem ? ???? Będziesz mieć miejsce w aucie do radomia ?
Nie Kanas, samochodem na pewno na zlot nie pojade. Z Ośrodka do Przysuchej albo piechotą, albo taksi a potem to juz pewnie busem do Radomia. Tak wracałem w tamtym roku razem z unicaja.

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Coby nie było, też chcę zostać dzień dłużej. Odliczacie już dni ? ????

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Nie Kanas, samochodem na pewno na zlot nie pojade. Z Ośrodka do Przysuchej albo piechotą, albo taksi a potem to juz pewnie busem do Radomia. Tak wracałem w tamtym roku razem z unicaja.
No właśnie z wiadomego względu ja też się autem nie wybieram ????

Jedzie ktoś z Wielkopolski :?: Ewentualnie Kujawsko-Pomorskie ????
Mistrzu zobacz moją trasę podróży pociągiem, może Ci przypasuje by się zabrać. W przedziale w pociągu doznasz namiastki zlotu ???? %% ????
Coby nie było, też chcę zostać dzień dłużej. Odliczacie już dni ? ????

No właśnie nie odliczam, ostatnio spać nie mogłem dzień przed wyjazdem to se ośmiopak strzeliłem i podziałało, a teraz w dniu wyjazdu pracuje od 8-15 ... więc ośmiopaka nie ma opcji by łyknąc ... :p