Idź z tym do FA, nie czepiaj się pojedynczych sędziów. Skoro z Tottenhamem nie dał nam dwóch karnych, które były jak widoczne jak byk to trochę upadają Wasze teorie.
To własnie Ty nie patrzysz całościowo tylko na pojedyncze przypadki.Ani w artykule, który rozpoczął naszą dyskusję nie było mowy o tym, że tylko ManU zyskuje a reszta traci, ani ja tak nigdy nie twierdziłem. Jest mowa o tym, że ManU zyskuje najwięcej i o roli Fergusona w "nagradzaniu" sedziów.
Jak juz tak rzucasz przykładami to przypomne Ci mecz na Anfield w tym roku. Halsey według Ciebie pewnie bardzo dobrze sędziował spotkanie i dlatego mógł smiało sędziować w nastepnej kolejce
Premier League
edit //
Konradzie
Owszem śledzę uważnie
Premier League, o czym ty jako moderator działu o
Premier League dobrze musisz wiedzieć, ponieważ często sie udzielam. To że sędziowanie jest tragiczne jest oczysiwstością. Ja jednak uważam, ze ManU na tym najczęściej zyskuje. NIe oznacza to, ze inni tez nie wygrywaja po błędach sędziowskich, ale takich sytuacji jest zdecydowanie mniej. Nie da sie tego obiektywnie ocenic o czym była mowa w artykule. Ja wyrażam swoje subiektywne zdanie tak jak Ty, bo86bo czy Kuchcik. Nie ma szans, zebym Was przekonał, bo przeciez nigdy złego słowa o fergusonie do siebie nie przyjmiecie. Z argumentami podanymi w tekście też dziwnie sie obchodzicie. Nie przyznacie szczerze, że jest to prawda (chociaż bo86bo był tego blisko) tylko nawijacie o wielkości i szacunku o SAF-a. dla mnie jest to łamanie prawa, niemoralne i nieetyczne, dla Was oczywiście nie, bo zyskuje na tym Wasz ukochany klub, więc lepiej byc slepym na pewne fakty. takie jest moje zdanie, jesli uważacie, ze o każdym klubie mozna napisać taki artykuł to zachecam. Z chęcią przeczytam jak to Wenger, Moyes czy ktokolwiek inny trzyma w garści FA.
Kuchcik MU
Nie mów mi, że jesteś na tyle naiwny, aby twierdzić, że jest to wina wyłącznie sedziów i SAF nie miał z tym nic wspónego?