Jeśli się to sprawdzi to jestem ciekawy co będzie z takim Laguta, Jensenem, Holta czy Czaja. Nie chce mi się w to wierzyć, że Holta i Jensen podpisali 3 letnie kontrakty a teraz takie coś? Aż nie chce się wierzyć.
Zapewne z ramienia PS do tych ''informacji'' dotarł pan Ostafiński. Jest tu szczególna logika. Karlsson dzwoni do Wybrzeża aby poinformować tamtejsze osoby że Rzeszów złożył mu ofertę w miejsce odchodzącego do Gdańska Walaska. ???? I tu na pewno nie chodzi o podbijanie ceny bo PK na bank nie zgodziłby się na start w EL. A więc o co biega? No cóż - Ostafiński nas jeszcze wiele razy zaszokuje ale takiej głupoty to dawno nie słyszałem.Chociaż faktycznie mieliśmy telefon od Petera Karlssona, który powiedział nam, że PGE Marma zaproponowała mu angaż w miejsce odchodzącego do Gdańska Walaska - pisze Przegląd Sportowy powołując się na jedną z osób w klubie.
Tak, PS automatycznie dodaje do składu THJ, któremu Wybrzeże wisi kilkaset tysięcy koron i który zamierza podać ich do sądu a ten na luzie podpisze z nimi kontrakt na kolejny rok. Ten człowiek, który nazywa siebie dziennikarzem sportowym chyba kompletnie odleciał, albo uważa że można zmyślić byle historyjkę i napisać w gazecie albo na blogu. Inna sprawa, że te jego transferowe informacje są po prostu słabe.Jeśli do Walaska dołożymy zakontraktowanych już Fredrika Lindgrena i Leona Madsena oraz trójkę: Artur Mroczka, Thomas H. Jonasson i Krystian Pieszczek (tych zawodników klub chce zatrzymać z ubiegłorocznego składu),
W Unibet na Toruń masz kurs 2,15 ale granie takich zakladów na sezon jeszcze przed jego rozpoczęciem jest bez sensu. Kasa zamrożona na wiele miesięcy, a Toruń wcale dla mnie takim faworytem nie jest. Holder, Gollob i Sajfutdinow po ciężkich upadkach, jak przyjdzie do meczów ligowych to rożnie może być, do tego wystarczy kontuzja w trakcie lub słabsza jazda któregoś z liderów i nawet o awans do czwórki może być ciężko.Ciekawe jakie kursy będą na Torun 1.01 ??
Bo sa zdecydowanym faworytem tej ligi mimo minusowych 8pkt które nie przeszkodzą im do wejścia do czworki i walki o mistrza
jeszcze powinna byc kara 50 tys za naruszenie dobrego imienia i wizerunku klubu CKM Włókniarz Czestochowa dla włodarzy klubu CKM Włókniarz Czestochowa.Brak słów!!
- 50 tysięcy złotych za naruszenie dobrego imienia i wizerunku klubu.