>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusje na temat piłki ręcznej

Status
Zamknięty.
sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
BARTOSZ JURECKI: ZAKOŃCZYŁEM PRZYGODĘ Z REPREZENTACJĄ
Czwarte miejsce w turnieju olimpijskim to wielki sukces dla polskiej piłki ręcznej. Zarazem jest to niedosyt, gdyż była szansa wrócić do Polski z medalem. Niestety nie udało się. Kadra spotka się w listopadzie, a ja zakończyłem przygodę z reprezentacją Polski. Jestem dumny, że przez tyle lat grałem z orzełkiem na piersi – deklaruje Bartosz Jurecki.

http://zprp.pl/archiwa/42838

ziomus7355 152

ziomus7355

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slaskie
Powiem wam Panowie, że to co wczoraj zobaczyłem to dramat. Talant nie ma kompletnie pomysłu na naszą kadre.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
&quot;Krzysztof Lijewski rezygnuje z gry w kadrze! Na taki sam krok najprawdopodobniej zdecydują się również Sławomir Szmal i Karol Bielecki&quot; - Sportowe Fakty

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Akurat SF podały tę informację dosyć późno, bo dopiero dzisiaj koło południa. Info było już wczoraj z innych źródeł.

J 62

jatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Mam mały problem i chciałbym sie spytac o porade ????
Sprawa wygląda tak: Postawiłem mecz Wybrzeże Gdańsk - KPR Legionowo na gości i nie siadło. Wcześniej jednak, tuż po postawieniu kuponu o godzinie 16:58 zauważyłem, że mecz już trwał (mam screena potwierdzającego, że mecz trwał o godzinie 16:59 według zegarka Bet365) i niedługo po tym napisałem na czacie, że chcę aby usunęli mi to zdarzenie, ponieważ w momencie stawiania, mecz już trwał.
I teraz moje pytanie: Jest ktoś na forum, kto ma jakiś dowód, że spotkanie rozpoczęło się przed planowaną godziną 17:00 ? Lub gdzie czegoś takiego mogę szukać ? Z góry bardzo dziękuję za okazaną pomoc. Stawiam piwo ????

Z 4,3K
Reaction score
0
Punkty
0
Wczorajszy mecz Francja - Polska to dramat.Niestety 3 mecze i do domu.Prawda jest taka że w piłce ręcznej kbiet i męzczyzn nastają chude lata.Następców niewidać

lighter 165

lighter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest gdzieś stronka gdzie na żywo można śledzić bramki zawodników na MŚ w ręczną?

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-reczna/670486/mariusz-jurasik-zwolniony-z-sandra-spa-pogoni-szczecin
Mariusz Jurasik, czyli popularny &quot;Józek&quot; po raz kolejny zwolniony z klubu PGNiG Superligi. Wcześniej został zwolniony z Górnika Zabrze, teraz z Pogoni Szczecin. W obydwu zespołach jako przyczynę podawano: &quot;odmienną wizję prowadzenia zespołu.&quot;
Z tego co wróbelki ćwierkają to po prostu Józek miał zbytnią ambicję jak na te dwa kluby. Wczesniej z Górnikiem jako cel sobie postawił awans do fazy grupowej EHF (co równa się potężnym kosztom logistycznym i finansowym dla Górnika, co nie było zgodne z planem działaczy), a teraz najprawdopodobniej znowu rozbiło się o ambitny sposób zarządzania klubem.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Lino Cervar wraca na chorwacką ławkę i ma 10 miesięcy na przygotowanie kadry do EURO, które zostanie rozegrane właśnie w Chorwacji!

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pytanie , jak wygladaja przepisy dotyczace kolejnosci w przypadku równej ilosci punków
interesuje mnie norwegia kobiet ale inne przykłady tez moga byc , z góry dzieki

B 0

baresko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
równie dobrze możesz zapytać kiedy katalońska La Masia wyda na świat drugich Xavich, Iniestów i Messich. Pokolenie Bieleckich i Jureckich to raczej efemeryda, niźli efekt fantastycznego szkolenia.
wypada nam czekać, co przyniesie praca u podstaw Siódmiaka i reszty zakręconych świrów.

K 0

karajan1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Testuję sobie (bez grania za pieniądze) typowanie spotkań w piłce ręcznej.
Kilka dni temu odbył sie mecz o Superpuchar Niemiec pomiędzy zespołami Rhein-Neckar oraz Kiel.
Postawiłem na zwycięstwo Rhein-Neckar jako bukmaechara biorąc Bet365.
Typ zakładu jaki hipotetycznie postawiłem to Money Line (chyba trzydrogowy).
Po podstawowych 60 minutach meczu byl remis (28:28).
Zwyciezca został wyłoniony w rzutach karnych: wygrała w nich obstawiana przeze mnie drużyna Rhein-Neckar (wynik końcowy z uwzględnienie karnych to 32:30).
Mam wątpliwości jak rozliczyć sobie ten typ:
Czy jako przegrany - bo w regulaminowym czasie był remis?
A może jako wygrany - bo (jak wyczytałem) typ zakładu Money Line zakłada ponoć dogrywkę i karne jeśli w danym meczu koniecznie musi zostac wyłoniony jego zwycięzca.
Będę wdzięczny za Waszą pomoc w określeniu czy mój typ mogę zaznaczyc jako zwycięski czy nie.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Otrzymałeś już odpowiedź w innym dziale, więc nie widzę powodu powielania tego pytania tutaj. Jeżeli zakład był trzy drożny, to jasne, że zwycięskim wynikiem jest remis. Dopiero w wypadku zakładu dwu drożnego typ na RNL byłby na plus.

Status
Zamknięty.