Zakładam również temat w dziale męskim, a wszystko po to, żeby nie zaśmiecać tematów turniejowych, i podawać właśnie tutaj wszystkie newsy, ciekawostki oraz wyrażać własne zdanie, przemyślenia o tenisie męskim.
Odejdzie w zapomnienie po tym jak urwie sobie rękę, albo zmasakruje kręgosłup. Gra siłowy tenis, ma dość słabą technikę, a out of court to tytanem pracy to on nie jest. Już na świeżości nie pojedzie za daleko, tacy średniacy jak Istomin ok. 50 ATP pokazują mu miejsce w szyku. Szkoda, ale najlepsze w przypadku Janowicza to już było nie mówię o tym jako typowy polski malkontent.Interesuje mnie jak potoczy się dalsza kariera Janowicza
Trzeba grać inteligentnie, postawiłem na Berdycha +3,5 gema i jestem zadowolony. Jaki jest Berdych wiadomo nie od dziś, dlatego na czysty jego win raczej nie stawiam, chyba że gra z cieniasami.Berdych kolejny raz utwierdził mnie w przekonaniu, że nie ma co na niego stawiać a grajek jako grajek jest najwyżej na poziomie 500ek. Aż dziw bierze gdy widze go w pierwszej ósemce Touru. Każdy kto dziś na niego pograł powinien z miejsca wpisać go na czarną listę. W ostatnim gemie zrobił 2 dfy, nie wszedł mu żaden 1st serve a to co się dzieje w jego słabej głowie najlepiej obrazuje stan rakiety po ostatnim punkcie ????