>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusja LIVE

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Ja na szczęście, albo nieszczeście odpuściłem granie tego spotkania. Tak jak parę razy pisałem Nutki mnie nie przekonują więc w ich kierunku w ogóle nie gram, a na Toronto się nie odważyłem pograć (poza standardową taśmą na ML), choć tak sobie dziś myślałem, że mogą wygrać. Ale nie spodziewałem się, że będzie taka strzelanina.

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pograłem handi, w przypadku Jets nie gram underów bo ekipa w tym sezonie może lekko underowa, ale potencjał ofensywny bardzo duży więc zawsze mogą nastrzelać. Dawno nie było takiej nocki, żeby ugrać na plus wszystkie spotkania.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Gdyby nie ta nieszczęsna kara to pewnie bym się zmieścił w siedmiu bramkach. Widocznie mój limit szczęścia U/O się wyczerpał. Dzisiaj program sobie Caps I Rangers z handi.

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że na spokojnie bo Jets raczej to spotkanie kontrolowali ale na strzelaninę się nie zanosilo. Dla grających under najbardziej wkurzające mogło być to, że po pierwsze kara przede wszystkim głupia, chyba za dużo testosteronu u 19-latka, a po drugie w trakcie trwania kary teoretycznie tylko 2 bramki, ale potem Phila po tych 5 minutach jak dzieci we mgle, nie wiem czy tak ich wymęczyła fizycznie ta kara czy podłamaly te 2 bramki i mimo już 5 na lodzie wyglądali jakby ich tam nie było.

Na dzisiaj nawet sie nie za bardzo orientowałem, wiem że Caps z Jackets więc pewnie będą chcieli sie odgryźć za porażkę sprzed kilku dni. W tym tygodniu chyba będzie troche więcej czasu to coś tam do wątku wrzucę od siebie bo ostatnio tylko granie na szybko przed spotkaniami i widzę, że forum też przygasło.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
U mnie również z czasem słabo i też sobie wrzucam niektóre typy na szybko na forum, ale jak widać takie granie na szybko nie przynosi nic dobrego. Ostatnio więcej wpada na live, bo siedzę po nocach niż typując wieczorami.

I 181

irenicuus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale CBJ siedli na Caps w 1t :/ te 0-1 to i tak dobry wynik :p oby po przerwie poszło w drugą stronę bo pod koniec 1 tercji już Caps zaczęli coś grać.

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Nie moglem niestety oglądać meczu ale tak się zastanawiam czy wczoraj na lodzie byli Capsi czy może Hershey Bears. 

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
Początek meczu w wykonaniu Dallas niemrawy jakiś ale trzecia kwarta już mocno obiecująca. Jest nadzieja ☺️ Ogląda ktoś? 

neutralny 13K

neutralny

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Pomorze
@kamilcia21 chyba piszesz o NBA i meczu w Toronto, a to zdecydowanie nie ten temat. ????

Camilla P. 10K

Camilla P.

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań
cytat z dnia 22 grudnia 2019 23:17 przez neutralny@kamilcia21 chyba piszesz o NBA i meczu w Toronto, a to zdecydowanie nie ten temat. ????

No tak, o meczu w Toronto. A to tylko o hokeju tutaj? A to przepraszam, sądziłam, że dyskusje live dotyczą ogółu ???? To gdzie można wyrazić swoje opinie o meczu koszykówki na live

neutralny 13K

neutralny

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Pomorze
rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Jakiś żarcik od losu przed świętami. Postanowiłem wrócić do progresji i jak na razie wszystkie dotychczasowe zakończone już na pierwszym poziomie ???? W nawiasach serie spotkań underowych lub bez remisu. 

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Ciężko powiedzieć. Prawdę mówiąc ciężko jest przewidzieć Under lub Over. Ja najczęściej dokładam undery (w miarę możliwości jak najwyższe linie), żeby zwiększyć kurs, ale często staram się unikać. Jeśli trafi Ci się taki Reimer lub Anderson, albo obaj na raz jak dzisiaj w Toronto to masz over jak ta lala. Generalnie unikam overów w NHL, bo kursy są niskie, a często zdarza się, że nie wchodzą, bo padają wyniki rzędu 3:1, 4:1. Pewnie znajdą się tacy, którzy grają U/O i może ktoś Ci coś doradzi. Ja nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie. Nie mam pojęcia jakich spodziewać się dzisiaj wyników.