>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusja LIVE

P 0

pokwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Ja to chyba jestem pod pechową gwiazdą urodzony. Wyrównanie w ostatniej akcji. Ileż to razy przegrywałem kupony w ostatnich sekundach, niezależnie od dyscypliny.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
Nie no, Dynamo Ryga dzbany miesiąca. 2 sekundy przed końcem 3 tercji brama w plecy.
brawo za determinację dal rywali...
edit: dobrze dla mnie, że chociaż w karnych... ale emocje :/

P 0

pokwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Nie wierzę w to co widzę. Czerepowiec z prowadzenia 0-3 w 15 minut przegrywa 4-3

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
kolejny FIX,
Podolsk - Czerepovec,
wynik: 1:3, rozpoczęcie 3 tercji i w 2 (słownie: DWIE) minuty gospodarze strzelają 3 bramki i wychodzą na prowadzenie 4:3 xD :facepalm::sarcastic:

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Nie takie rzeczy oglądałem odkąd interesuje sie tym sportem ????

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Nie oglądałem spotkania więc trudno mi ocenić co tam się działo, choć spodziewałem się, że Podolsk to dziś wygra i nawet do jakieś taśmy to wrzuciłem. KHL obstawiam raczej dla zabawy pamiętając, że Rosja to dziwny kraj. Czy spotkanie było ustawione? Może nie, może tak wiadomo że w hokeju potrafi się naprawdę wiele dziać w ciągu kilku minut. Ale patrząc na to spotkanie można pomyśleć, że pierwszej ekipie zależy na tym, żeby załapać się do PO a więc na dwóch punktach, drugiej ekipie zależy na tym, żeby się pokazać z dobrej strony, aby nie zostać wysłanym do VHL. Patrząc na suchy przebieg spotkania i wynik można powiedzieć, że oba cele zrealizowane.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Nie oglądałem spotkania więc trudno mi ocenić co tam się działo, choć spodziewałem się, że Podolsk to dziś wygra i nawet do jakieś taśmy to wrzuciłem. KHL obstawiam raczej dla zabawy pamiętając, że Rosja to dziwny kraj. Czy spotkanie było ustawione? Może nie, może tak wiadomo że w hokeju potrafi się naprawdę wiele dziać w ciągu kilku minut. Ale patrząc na to spotkanie można pomyśleć, że pierwszej ekipie zależy na tym, żeby załapać się do PO a więc na dwóch punktach, drugiej ekipie zależy na tym, żeby się pokazać z dobrej strony, aby nie zostać wysłanym do VHL. Patrząc na suchy przebieg spotkania i wynik można powiedzieć, że oba cele zrealizowane.
Ja zawsze sceptycznie podchodzę do twierdzeń o ustawionych spotkaniach w najwyższych ligach. Myślę, że było tak jak mówi pepo1990 - obie ekipy miały motywację i skończyło się jak sie skończyło. Jutro pooglądam powtórki i zobaczymy jak to wyglądało na lodzie.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
No i Metsola też ma trochę pracy. Brak skuteczności Amura w przewadze sprawił że nie padła żadna bramka w pierwszej tercji. Jeśli miał bym oceniać to większy plus dla Amura.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Jak na razie Amur pozwolił tylko na 10 strzałów graczom Ufy oddając 27 na bramkę Metsoli, a mamy już końcówkę drugiej tercji. Aż takiej dominacji się nie spodziewałem. Prawdę mówiąc to w ogóle nie spodziewałem się jakiejkolwiek dominacji gospodarzy ????

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
A czy Ufa gra na 100% czy lekko na pół gwizdka? Tak właśnie myślałem że tutaj dzisiaj może być mina. Amur u siebie potrafi coś tam zagrać a wszystkiego przegrać nie sposob

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Ciężko powiedzieć czy to granie na pół gwizdka czy zła taktyka. Może nie spodziewali się tak dobrej postawy Chabarowska. Wyglądają na trochę zaskoczonych lub rozproszonych, a teraz bedzie już ciężko bo nerwówka się wkradła na koniec.

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie sędziowie może już starczy tej pomocy drużynie SKA????

P 5,1K

pepo1990

Znawca Hokej
Reaction score
0
Punkty
0
Ale miazga w Moskwie póki co
Tak sobie dziś myślałem że SKA weźmie pierwsze miejsce w tabeli, własną siła albo z pomocą sędziów ale dziś się to dokona.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
Dawno nie było tylu wpakowanych bramek dla CSKA :eek: Ale trop Marka ???? , chyba sam się nie spodziewał, że Astana tak dobierze się im do tyłka ????

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Dawno nie było tylu wpakowanych bramek dla CSKA :eek: Ale trop Marka ???? , chyba sam się nie spodziewał, że Astana tak dobierze się im do tyłka ????
Szczerze to meczu na styku i gola do pustej, taki byl scenariusz tego kursu 12.5 a tu pieknie wypunktowani. Niestety oglądałem tylko do 29 min a poźniej obowiązki wzywały.
Ale mecz z Loko tez dawal podstawy do tego by zagrac przeciwko CSKA

suomi 2K

suomi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sandomierz
Szczerze to meczu na styku i gola do pustej, taki byl scenariusz tego kursu 12.5 a tu pieknie wypunktowani. Niestety oglądałem tylko do 29 min a poźniej obowiązki wzywały.
Ale mecz z Loko tez dawal podstawy do tego by zagrac przeciwko CSKA
Coś Ty zrobił :bomb::hokej: ????