>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dyskusja LIVE

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
W hokeju jest wszystko możliwe. Wczoraj np. Amur wyciągnął remis przegrywając 3-1 z Avto. Niedawno Kunlun w 3 tercji zdołał doprowadzić do remisu przegrywając 1-5. Dlatego prośba by niektórzy nie zaczynali lamentować już podczas 1 tercji.
Popieram! ????

M 18

miluus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no licze na to ???? mam nadzieje ze sie uda bo te 2 stracone bramki to z niczego, niepotrzbene to bylo. teraz po tej bramce w koncowce licze na mocna gre do przodu
moze nie znam sie na hokeju ale powiecie mi moze co omsk wyprawia w obronie ? to jest masakryczne...

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Ale to musi być frustrujące dla samych zawodników kiedy przy takich sytuacjach nic nie wpada ????

I 181

irenicuus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy win Kazania w OT lub 60&#39; warty do jakiegos dubla?? Bo niby po takim meczu jak ze SKA to powinni się zrehabilitować a Slovan to patrzac po tabeli raczej dobry rywal na wyładowanie frustracji bo przegranej ????

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Czy win Kazania w OT lub 60&#39; warty do jakiegos dubla?? Bo niby po takim meczu jak ze SKA to powinni się zrehabilitować a Slovan to patrzac po tabeli raczej dobry rywal na wyładowanie frustracji bo przegranej ????
NIE myślałem nad tym meczem ale ostatnie pięć spotkań zespołów w Bratysławie to cztery remisy z różnym wynikiem w dogrywce. Slovan sie na lodzie nie położy a Kazań? Zależy z jakim podejściem wyjadą bo u nich różnie bywa.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
irenicuus +11 Punkty (Dzięki to jednak odpuszcze ten Kazań ;))
freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Zastanawiam się czy warto dotykać CSKA niby faworyt itp... ale ta seria 17 zwycięstw pod rząd musi się w końcu skończyć..Czerepowiec,Kunlun hmm

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Zastanawiam się czy warto dotykać CSKA niby faworyt itp... ale ta seria 17 zwycięstw pod rząd musi się w końcu skończyć..Czerepowiec,Kunlun hmm
CSKA gra dzisiaj ostatnie spotkanie przed przerwą więc nie muszą się oszczędzać i mogą zagrać na maksa. Na Ufę czeka jeszcze Jokerit w Finlandii bodajże we wtorek więc jeszcze jeden mecz w głowie przed przerwą mają. Myslę, że CSKA można pograć.

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwszą tercje w Moskwie podzieliłbym na dwie częsci , pierwsza ze wskazaniem na wojskowych ale druga czesci to groźne ataki Saławata, który w pełnym składzie prezentuje sie solidnie. Nie zdziwie sie jak bedzie remis w tym meczu albo jedna bramka na korzyść jednej z ekip.

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Fiński &quot;pewniak&quot; jakoś słabo sobie radzi ????
Jestem zdziwiony, ze tak pod gorke idzie Jokeritowi, ogladam CSKA-UFA, kurde wyrównany mecz, szkoda zamieszania podczas gry w oslabieniu UFY, ale ataki gosci coraz groźniejsze
Chyba sie przerzuce na ogladanie Jokeritu bo tam wieksze cuda ssie dzieją

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Ja też oglądam CSKA. Nie będę teraz zmieniał meczu ale też ciekawi mnie co tam się wyprawia.

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
W Moskwie juz raczej po meczu, Metsola sie zagapił przy wznowieniu i strzał Okulowa znalazł droge do bramki miedzy parkanami, mimo ataków Ufy Sorokin jest gdzie powinien być, ciezko bedzie nawet o jednego gola dla Ufy a co dopiero o remis

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Dobrze że zapożyczyłem na drugi kupon typy z ligi czeskiej. Tam wszystko narazie wchodzi jak w masło ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
No i proszę, szybkie dwie brameczki w ostatnij tercji i mamy 3:4 dla Jokerit ????