Pod koniec miesiąca zobaczymy , nie liczy się ile kuponów weszło tylko ile wygrałem zł , jak wejdzie dzisiejszy to już praktycznie wszystko odrobiłem .Dobrze Ci idzie 4 kupony na 16.Jaki jest Twój aktualny Yield bo podobno w poprzednim temacie kosiłeś wszystkich????
Rozpocząłem ten temat tak jakby na nowo , równie dobrze mogłem stworzyć nowy temat ale postanowiłem dalej wpisywać się w tym . Staty będą pod koniec miesiąca , nic nikomu się nie stanie jak raz przeoczę statystyki (i to z powodu nieobecności na forum).2. Niezbędnym warunkiem do prowadzenia tematu w tym dziale jest regularne wpisywanie, przynajmniej raz na miesiąc statystyk.
5. Statystyki, które muszą być podane min. raz w miesiącu to: ilość ogólna podanych typów/kuponów od początku prowadzenia tematu, trafione i nietrafione kupony/typy, ich skuteczność , zysk/strata, czyli bilans. Dodatkowe statystyki mile widziane. Osoby, które starają się o „przepustkę” do działu VIP muszą koniecznie prowadzić statystyki yield. Więcej na temat dostania się do działu VIP w tym temacie
Chyba czas podsumować tematCzas reaktywować temat