>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Duża wygrana czy żart?

C 46

chudinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wolów
Cześć wszystkim
Wpadłem na to przez przypadek na fejsie u kolegii. Co o tym myślicie? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że koleś by tyle wygrał - aczkolwiek z drugiej strony? Hm... jakie jest wasze zdanie? No i oczywiście czy to nie ustawione jakoś?

http://kwejk.pl/obrazek/1246730

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Cześć wszystkim
Wpadłem na to przez przypadek na fejsie u kolegii. Co o tym myślicie? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że koleś by tyle wygrał - aczkolwiek z drugiej strony? Hm... jakie jest wasze zdanie? No i oczywiście czy to nie ustawione jakoś?

http://kwejk.pl/obrazek/1246730
Znam osobiście kogoś, kto za 2 zł wygrał ponad 11 tys zł grając &quot;lokomotywą&quot; AKO, składającą się z kilkudziesięciu meczów na jednym kuponie.
Jest po prostu bardzo dobry w tym co robi.
Tak więc dopuszczam każdą wersję ...

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Oczywiście jest to możliwe, trzeba mieć mega szczęście. Ale wyciąg z regulaminu bah:
&quot;Limity Wygranych
Maksymalna wygrana dla jednego zakładu wynosi 20 000 EUR.
Maksymalna wygrana dla jednego gracza w ciągu jednego tygodnia wynosi 100 000 EUR.&quot;
20 000 euro czyli ok 85 000 pln, a na tym screenie mamy wygraną ponad 142 000 pln z 1-go zakładu. Czyli coś mi tu nie pasuję :)

K 33

kovalem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapewne to jest kupon z &quot;zalogowanie jako gość&quot;.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem to ktoś wygrał , chciałbym być takim szczesciarzem.
Jest to tylko pozorne szczęście, gdyż jeśli nawet ten zakład został faktycznie zawarty - to i tak go nie wypłacą, na skutek przekroczenia górnego limitu wygranej...

S 1

szkot80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stegna
Sam się tym zainteresowałem i na Bahu w top 10 zwycięzców niestety wspomnianej kwoty nie ma więc pewnie jakaś ściema.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sam się tym zainteresowałem i na Bahu w top 10 zwycięzców niestety wspomnianej kwoty nie ma więc pewnie jakaś ściema.
Jeżeli ew. był to faktycznie zagrany zakład, to wobec przekroczenia górnego limitu wygranej buk mógł tak obniżyć stawkę - a więc i wygraną - że obecnie nie kwalifikuje się do Top 10...
Taką sytuację znamy przecież z praktyki innego buka Betsafe i wczoraj już ją tu przypomniałem:
http://forum.bukmacherskie.com/f98/polak-potrafi-ako-189-000-co-z-tego-betsafe-go-zalatwilo-24956.html
i nie jest wcale pewne, że w i tu w tej sytuacji nastąpiło obniżenie wygranej jedynie do regulaminowych 20 tys. euro, o czym napisał ktoś poprzednio wypowiadający się...

B 0

bah-bonus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanie z troche innej beczki. Czy miał może ktoś kiedyś problemy ze skarbówką grając w zakładach? Bo ostatnio idzie mi dobrze, jednak tak troche się tego obawiam czy kiedyś się do mnie nie przyczepią, jak mam w miesiącu przykładowo 6 czy 7 wpłat od buka po pare stów

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanie z troche innej beczki. Czy miał może ktoś kiedyś problemy ze skarbówką grając w zakładach? Bo ostatnio idzie mi dobrze, jednak tak troche się tego obawiam czy kiedyś się do mnie nie przyczepią, jak mam w miesiącu przykładowo 6 czy 7 wpłat od buka po pare stów

Czyżbyś naprawdę o tym nie wiedział, że przed Ministerstwem Finansów pali się stos z ciał graczy mających wygrane po parę stów w miesiącu?
To naprawdę świetne ponoć paliwo napędowe ( polskiej gospodarki a la Jan Antony Vincent-Rostowski ) ....

B 0

bah-bonus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyżbyś naprawdę o tym nie wiedział, że przed Ministerstwem Finansów pali się stos z ciał graczy mających wygrane po parę stów w miesiącu?
To naprawdę świetne ponoć paliwo napędowe ( polskiej gospodarki a la Jan Antony Vincent-Rostowski ) ....
Pytam, bo gadałem ze znajomym i ponoć, jeśli się ma jakiś nieopodatkowany dochód w miesiącu powyżej 1000zł to że bardzo mało prawdopodobne, ale jednak jest szansa że się przypieprzą i będą robić problemy, a ja przez ostatnie 5 dni wypłaciłem od buka ponad 2tys i się troche obawiam, bo już przez ostatnich kilkanaście ładnych miesięcy mam co miesiąc zysk w granicy 3tys na miesiąc

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może i to prawdziwy kupon, jeśli grany za prawdziwy hajs to oczywiście szac ale stwierdzenie, że gość &#39;jest bardzo dobry w tym co robi&#39; lub tym podobne są dla mnie niezrozumiałe. Takie taśmy obstawiają głównie dziadkowie, małolaty lub ludzie którzy grają u buka od święta. Szczęście. Ale naprawdę fajnie popatrzeć na taki kupon i ciekawy jestem - oczywiście o ile kupon jest prawdziwy - co czuł gościu wczoraj w końcówce meczu Hiszpanii ???? Nerwówa jak fix zapewne. Swoją drogą @1,75 na Włochów dobre kursiwo było przed EURO.

mmatizz 331

mmatizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Kupon jak najbardziej realny, przedstawię przykład:
z tych 12 meczy co koleś postawił, 7 byśmy trafili na sucho, stawiając faworytów.
Teraz koleś robi kolejny kupon i zmienia pokolei każdy typ zachowując inne typy.
Być może puścił aż 40 kuponów i w końcu trafił ten co się sprawdził.
Nie wierzę, że to taki sobie puszczony kuponik bo kto przed mistrzostwami postawił, że Dania wygra z Holandią albo np. remis Włochów z Chorwacją.
Oczywiście wszystkich typów nie rozpisywał na 3 sposoby bo by musiał tych kuponów wysłać bardzo dużo ale np. Hiszpania - Irlandia to każdy wynik może przewidzieć lub Włochy - Irlandia.
Gratuluję wygranej, swoją drogą ciekawe ile tych kuponów wyslał i ile wkładu na to przeznaczył, jednak wygrana 142k niszczy system. ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przy graniu kuponów z 7 pewniakami i 5 typami obstawianymi &quot;coverem&quot; czyli dwudrogowo wychodzi konieczność nadania 32 zakładów - a jeśli chcemy mieć 7 pewniaków i 5 meczów trzydrogowo, to należy nadać 243 zakłady.
A jak wyliczyłeś te 40 kuponów?

mmatizz 331

mmatizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WLKP
Strzeliłem po prostu, czasami nie trzeba trzydrogowo jednak nawet jak pomnożyć te 5zł x 243 to wkład wynosi &quot;tylko&quot; 1215 zł ???? . Wygrana imponuje, warta poświęceniai ryzyka.

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
MRW
Zakładając, że masz 7 pewniaków - i tak dość sporo. Po drugie 243 kupony... zdążyłbyś tyle wysłać?

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
generalnie ten kupon to i tak porazka bo przekroczony jest limit wygranej. kto z minimalna wiedza o zakladach tworzylby kupon z taka iloscia zdarzen wiedzac ze przy trafieniu nie dostanie calej kasy?
uwiezylbym gdyby kupon byl na maxsykalna dopuszczalna stawke.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Na koncie jest o 30 zł więcej niż wynosi wygrana. Gość odpada zatem.