>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Drukarka

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaką polecacie drukarkę? laserowa, atramentowa?
Jakie firmy?
cena do 300-400 zł myślę :]

z góry dzięki za pomoc ;)

snajp 290

snajp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Pomogę może trochę LEXMARK mam atramentówkę działa baz zarzutu ,tylko po miesiącu nie drukowania niczego zasychają jednak kardridże ,,kumpel ma laserówke i nie narzeka,twierdzi że jest to tańsze w eksploatacji (szczególnie drukując dokumenty czarno białe)
pozdro ????

deivid 0

deivid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lexmark odradzam ze wzgledu na drogie wymiany tuszów. Polecam cos z HP.

7seven7 0

7seven7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zastanow sie nad laserowka z HP, najtansza masz za ok 300 zl.
Odpada ci stres, ze kardridz zaschnie (moj Lexmark atramentowy juz rok stoi i sie kurzy, wlasnie z powodu kosztow nowego kardridza).

B 0

browar112

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja polecam drukarke atramentowke HP.Jest bardzo dobra.Tusz jest do niej dosc tani(ok 35 zl).Jesli duzo drukujesz bardziej oplacaloby ci sie kupno laserowki,lecz jesli drukujesz sporadycznie,polecam atramentowke.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Ja polecam z urządzeń wielofunkcyjnych Canona, masz skaner, ksero i drukarkę, wymiana tuszów tania, drukuje też w dobrej jakości i co najważniejsze, urządzenia też są bardzo tanie. Do tego dołączają dużo oprogramowania do edycji skanów, do czytania pisma ze skanu, do edycji grafiki i różne bajery, wraz ze sterownikami do Windows, Linux i Mac (na osobnych płytach), w ładnym opakowaniu... ????

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja polecam z urządzeń wielofunkcyjnych Canona, masz skaner, ksero i drukarkę, wymiana tuszów tania, drukuje też w dobrej jakości i co najważniejsze, urządzenia też są bardzo tanie. Do tego dołączają dużo oprogramowania do edycji skanów, do czytania pisma ze skanu, do edycji grafiki i różne bajery, wraz ze sterownikami do Windows, Linux i Mac (na osobnych płytach), w ładnym opakowaniu... ????

kupiłem juz Brothera DCP 135C urządzenie wielofunkcyjne. 250 zł. troche na razie podrukowałem, nie jest źle :] ma może ktoś takie cuś ? ;)

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Ja mam MP160 ???? już rok się dobrze sprawuje, drukuje szybko, tusz się tanio wymienia (nie pamiętam ile kosztuje, ale można napełniać w komputerowym). Czytnik kart (może drukować bez kompa). Mi się podoba, nie potrzebne mi do zwykłego drukowania jakieś maszynki z wodotryskami za 1000zł ???? ????

mikolaj725 32

mikolaj725

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
Ja polecam Canon IP 300

Sam ją użytkuje i jestem zadowolny, bardzo mało pobiera tuszu.