valueanalyst
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Pisz co chcesz, papier wszystko przyjmie. Zakładam się, że Twoja robota na forum polega obecnie na ściągnieciu na Siebie uwagi, jakobyś miał jakaś unikalną wiedzę, dzięki której jako jedyny zarabiasz w obecnych czasach, na niedostepnych dla innych śmiertelników typach.
Co to może mieć na celu? już wyjaśniam - zapewne jest to zwykła manipulacja, i zachęta by ludzie do Ciebie pisali na priv, i pewnie tam się dowiedzą, że jak się z Tobą skontaktują poza forum to się taką wiedzą podzielisz ( oczywiscie odpłatnie) bo sam na bank niczego takiego nie masz, i nie generujesz co za tym idzie zysku. A jeśli tak jest, to dawaj skany gry tych super typow (ze stawkami oczywiscie widocznymi)
burbon przeciw sodowej, że racja jest po mojej stronie.
Takich sugestii było już tu mnóstwo. Otóż napiszę to publicznie po raz ostatni. Nikt ode mnie nie dostanie żadnych płatnych typów, od nikogo nie wezmę ani funta, nie będzie żadnych refferali ani innych cudownych systemów. Nikt nie mówi o tajemnej wiedzy, są na tym forum osoby, z którymi miałem przyjemność porozmawiać a które też potrafią osiągać stały zysk ze swojej pracy. Paroma sztuczkami dzięki którym można zarobić podzielę się publicznie po tym, jak najpierw pokażę na temacie, który można śledzić, że zarabianie na bukmacherce to nie przypadek. Resztę oczywiście zostawię dla siebie. A czemu to robię? Nie Twój interes, może mam po prostu taki kaprys, może szukam atencji a może po prostu stwierdziłem, że paru osobom w ten sposób bezinteresownie pomogę. Co więcej - nie, nie dostaniesz żadnych potwierdzeń tego co gram, gdzie, za jakie pieniądze i kiedy. Wybacz ale a głębokim poważaniu mam Twoje zdanie na ten temat.