>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dream Match Tennis pro

R 0

ratay86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
naprawdę szkoda mi odpisywać, ale sam przy pingu 27 poprosiłeś żeby zacząć jeszcze raz bo nie widziałeś jak biegam ...

Ech Boże ....

Gdybyś troche w to grał to może byś wiedział że to jest błąd gry ;)

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
OMG Ratay wrzuć na luzzz, i podniecaj się swoimi umiejętnościami w domowym zaciszu.

S 0

sejacz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chrzanów
To po tej interesującej kłótni odpowie mi ktoś na pytanie zadane na poprzedniej stronie ? ;)

norek89 0

norek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Jakis pajac gra pod moim nickiem i sie napina. Tak dla informacji, gram tylko po umówieniu sie tutaj na forum, inaczej nie... :-| ( co za ludzie)

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Jakis pajac gra pod moim nickiem i sie napina. Tak dla informacji, gram tylko po umówieniu sie tutaj na forum, inaczej nie... :-| ( co za ludzie)
buszujesz, więc masz czas.
gierucyjemy ?

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
bam, chciałem wbić do Ciebie, ale &quot;Join failed&quot; wyskoczyło.
no właśnie.
raz pyknie, raz nie.
Norek, gralem z Toba teraz?
potwierdzisz?
edit: ok, to nie TY.
uwaga, ktos podszywa sie pod Norka.
rzuca *****mi na lewo i prawo ... co za typ.

norek89 0

norek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Dawid.400 --&gt; słuchaj sku*** wiem że to czytasz, i wiem że to Ty sie pode mnie podszywasz w DMT. I co Ci z tego pajacu?? Chcesz coś udowodnić to prosze zapraszam na priv porozmawiamy. Pipko.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dawid.400 --&gt; słuchaj sku*** wiem że to czytasz, i wiem że to Ty sie pode mnie podszywasz w DMT. I co Ci z tego pajacu?? Chcesz coś udowodnić to prosze zapraszam na priv porozmawiamy. Pipko.

Rozkmiń inaczej, skoro się podszywa to Ci zazdrości czegoś widocznie. ;)

sergiu 123

sergiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wielkopolski
Dobra gra, ale trzeba ją opanować najpierw i zabawa fajna, wczoraj nic mi nie szło, dziśiaj sporo treningu, wcześniej z komputerem nawet seta nie mogłem ugrać dziś już w challangu druga runda nawet i porażka z Roddickiem po dobrej walce - 5:7, jednak gra z komputerem a gra z graczem online to inna bajka: Król Julian mnie oświecił przed chwilą wygrywając ze mną do zera w setach, kurde same auty a z kompem tak ładnie wszystko wchodziło ; )
Gra ktoś ?
edyta/ 23:51: No lepiej, bodajże 6:3,6:2 i 6:5 z kimś z forum, porażki ale po sporej walce.

kamil1989 963

kamil1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra gra, ale trzeba ją opanować najpierw i zabawa fajna, wczoraj nic mi nie szło, dziśiaj sporo treningu, wcześniej z komputerem nawet seta nie mogłem ugrać dziś już w challangu druga runda nawet i porażka z Roddickiem po dobrej walce - 5:7, jednak gra z komputerem a gra z graczem online to inna bajka: Król Julian mnie oświecił przed chwilą wygrywając ze mną do zera w setach, kurde same auty a z kompem tak ładnie wszystko wchodziło ; )
Gra ktoś ?
ja mogę jak założysz