>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Doxxbet

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wie ktoś może czy DOXXbet ma jakiś specjalny adres do tego aby obstawiać zakłady przez komórke ???? ?

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie co do tego punktu regulaminu - Kupony postawione na to samo zdarzenie nie będą liczyły się do obrotu.

Czy jeśli postawię na zdarzenie X na dwóch kuponach, które nie będa singlami tylko np. dublem i triplem i pozostałe 3 zdarzenia będą różne, to łamię regulamin czy nie?

Nie chcę zbyt pochopnie prosić ich o bonus, żeby go nie stracić, czym też straszą w regulaminie.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Raczej chodzi o sytuację grania zdarzeń przeciwstawnych z tego samego spotkania w celu omijania obrotu.

Grasz połowę środków na under po @1.91, a połowę środków na over także po kursie @1.91. W ten sposób częściowo tracisz (na marży bukmachera). Ale wykonujesz obrót mimo wszystko nie ryzykując, że stracisz środki.

Podobnie w kuponach złożonych. Grasz typ X + Y + under. Drugi kupon typ X + Y + over.

Mam nadzieję, że wiesz o co chodzi ;)

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mysle ze chodzi tutaj o cos innego . Tzn aby nie postawic zaraz tych 5 wymaganych kuponow na 1 zdarzenie. Tym niemniej AKO zapewne moga byc. Oczywiscie zdarzen przeciwstawnych to zaden buk przy obrocie bonusa nie akceptuje

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawdopodobnie obaj mieliście rację, bonus został dopisany ????
Dzięki za pomoc.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oby wiecej takich promocji, teraz tylko trzeba czekac kiedy wyplaca BRAWO dla DOXXbet za takie akcje

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kaska juz wyplacona jeszcze raz brawa dla buka za tak profesjonalnie zrobiona akcje, wszystko rankigi, maile wyplata zrobione wzorowo i te ekspresowe wyplaty DOBRY BUK

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zgadzam sie z kolega wyzej ale napisz ile wzieli prowizji za przelew bo mi chyba z 15zl zabrali jak zlecilem 1 wyplate.......pozdr

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wyplacam tylko na MB wiec zero prowizji kasa po kilku minutach od zlecenia nawet w niedziele !

S 0

sliqe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
olsztyn
Generalnie nei polecam buka, uboga oferta do tego problemy z wypłatami. Co do supportu to nie moge się przyczepić bo naprawde mili ludzie mowa o angielskim supporcie. Aczkolwiek metody wypłat mnie przeraziły ... 11 zł opłata za przelew + 4,5% od sumy którą wypłacamy... na kolana padam poprostu przed nimi za taki pomysł.

G 5

gremlin5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpacie
a DOXXbet jak jest z wyplatami np wplacalem paysefecard takim sposobem platnosci ale chce wyplacic do banku to mi okzuje jakis error wiecie moze o co biega ??

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
trzeba jakies dokumenty wysylac przed wyplata np skan dowodu albo cos tp.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Jeśli brałeś bonusa to na pewno. Jeśli nie to &quot;raczej tak&quot;. Skany wysyła się na adres supportu.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Ja już nawet nie pamiętam czy wysyłałem skany ale przy bonusie do 100% wpłaty raczej było to koniecznie. Ostatnio grałem na tym bukmacherze, i jestem niesamowicie zaskoczony, oferta tenisowa chyba największa na rynku. Trochę niefortunie jest z prowizjami od wypłaty na konto bankowe 11pln to dosyc sporo, jeżeli chodzi natomiast o wypłaty na moneybookers no tutaj natomiast jest przepaść, wypłacałem przez 3 dni pod rząd, i czekałem na pieniadze na moneybookers 10min. No to mnie po prostu, aż pozytywnie przeraziło, myślę , że coraz dynamiczniej wchodzą na rynek polski, ale argumenty mają do tego.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Najlepiej po zrobionym obrocie. Jak zrobisz obrót dostajesz bonusową kasę, którą od razu możesz wypłacić.

K 0

kajkokokosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Jako, że nie wiedziałem jak wypełnić pole z numerem telefonu to napisałem do supportu. Odpowiedź dostałem po kilku minutach i zamieszczam ją tutaj dla potomnych.
Oto instrukcja jak poprawnie wpisać numer telefonu komórkowego w
formularzu rejestracyjnym:
Przykładowy numer telefonu: 0501 123456
1. Numer kierunkowy: dla Polski 48
2. Kod operatora: 0501
3. Numer telefonu komórkowego: 123456