>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dostałem list od moneybookers czy musze skan dowodu

M 0

misiek1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,otóż zweryfikowałem adres za pomocą listu którego mi przysłali kod czy nadal muszę wysyłać skan dowodu ? żeby móc wypłacić kase na konto bankowe

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Witam,otóż zweryfikowałem adres za pomocą listu którego mi przysłali kod czy nadal muszę wysyłać skan dowodu ? żeby móc wypłacić kase na konto bankowe

nie musisz. Wystarczy list.

A propro ile czekałeś na ten list ? Ja czekam jakieś dwa miechy i nic ....

M 0

misiek1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mi list przyszedł w nie cały tydzień, zleciłem wysłanie w czwartek w środę miałem list

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie musisz. Wystarczy list.

A propro ile czekałeś na ten list ? Ja czekam jakieś dwa miechy i nic ....

Gów... prawda. Ja mając zweryfikowany adres musiałem później i tak wysłać skand dowodu i rachunku.

P 0

petrus11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
zarejestrowalem się do mb dzisiaj.Mam pytanie czy jak nie aktywuje konta za pomoca listu to nie będę mógł korzystać z mb? Czy wystarczy wysłać skan dowodu by wszystkobyło ok? I czy jak przeleje teraz kasę a dojdzie dopóki nie będzie aktywowane konto to zostanie dopisana(kwota, którą przelałem) do konta w mb i bedę mógł zrobić przelew do buka. Pytalem się o to samo supportu, ale nie dostałem jasnej odpowiedzi.
Bardzo prosiłbym o odpowiedź brzdiej doświadczonych.

pzdr.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Witam,
zarejestrowalem się do mb dzisiaj.Mam pytanie czy jak nie aktywuje konta za pomoca listu to nie będę mógł korzystać z mb? Czy wystarczy wysłać skan dowodu by wszystkobyło ok? I czy jak przeleje teraz kasę a dojdzie dopóki nie będzie aktywowane konto to zostanie dopisana(kwota, którą przelałem) do konta w mb i bedę mógł zrobić przelew do buka. Pytalem się o to samo supportu, ale nie dostałem jasnej odpowiedzi.
Bardzo prosiłbym o odpowiedź brzdiej doświadczonych.

pzdr.

masz założone konto w MB to możesz swobodnie przelewać kwotę do buka.
Ale jak chcesz wypłacić kasę na konto bankowe to musisz mieć zweryfikowane czyli wpłacasz ze swojego konta określoną kwotę pieniędzy na Mb i czekasz na potwierdzenie udanej weryfikacji dwa dni.
A co do listu to poproś od razu i po zweryfikowaniu Twojego adresu zamieszkania zwiększy się limit oraz będziesz miał spokój na jakiś czas i swobodnie możesz wypłacać kasę na konto bankowe.

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po co się tak trudzić ? wystarczy sobie karte płatniczą załozyć i od razu zweryfikują w minute ;)