>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

dodatkowa weryfikacja

Q 0

quentin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzień dobry, nie dawno założyłem konta na totolotku. Ostatnio dostałem taki email
Na podstawie funkcjonującej w Spółce wewnętrznej Polityki Bezpieczeństwa oraz obowiązujących Regulaminów Gier nasz system wytypował Pana konto do procedury dodatkowej weryfikacji konta. Procedura ma celu m.in. eliminowanie przypadków podejrzenia rejestracji fałszywych kont oraz nadużyć bonusowych.
W związku z powyższym uprzejmie proszę w odpowiedzi na tego maila o przesłanie skanu lub fotografii dodatkowych 2 uzupełniających dokumentów na podstawie których możliwa będzie weryfikacja autentyczności danych użytych podczas rejestracji niniejszego konta w serwisie Totolotek.pl tj.:
- skan lub fotografia dokumentu ze zdjęciem (inny niż dowód osobisty) Np. prawo jazdy lub paszport
- skan lub fotografia rachunku wystawionego na posiadacza konta.
Dodatkowo uprzejmie informuję, że do czasu zakończenia procedury dodatkowej weryfikacji konta, możliwość zawierania zakładów na Pana koncie pozostaje zawieszona.

Czy ktoś również dostał podobnego email ? Czy jest to normalna sytuacja i legalna czy próba wyłudzenia danych ?

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile masz kont w totolotku/czy zakladales na ciocie, siostry itp? Pytam wprost bo to zapewne o to tutaj chodzi.

Q 0

quentin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie, skoro nie oszukiwałeś to zrób to o co cie proszą, w czym problem ;)

Nie posiadam rachunku wystawionego na mnie, np. media, gaz,prąd ???? . Co można innego wysłać, żeby było w porządku ?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Idziesz na stacje , kupujesz batona i bierzesz fakturę na siebie. Albo wyciąg rachunku bankowego z widocznym adresem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
quentin1 +7 Punkty (pomoc totolotek)
P 27

pawelw21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przy wyplacie zazadali dodatkowej werfikacji czy zaraz po rejestracji?

Q 0

quentin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przy wyplacie zazadali dodatkowej werfikacji czy zaraz po rejestracji?

Nie wypłacałem jeszcze pieniędzy. Po rejestracji poprosili, żebym jeszcze raz wysłał im skan dowodu pomimo tego, że podczas rejestracji to zrobiłem.