>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

dobry wynik, zle mi dodali

Status
Zamknięty.
W 0

wantu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam
Co mam zrobić jak dobrze wytypowałem wynik Desparu z Arsizio (wygrana Desparu) w serie A kobiet siatkówka, a bwin podaje że wynik był inny czyli dla Arsizio. Wygrałbym naprawde dużo jak na sam początek. Czyżby nie chcieli mi dodać kasy? Wysałem do nich maila. Jutro pewnie odp. Czy jest mozliwe żeby mi przyznali rację?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Może zły wynik został podany na twoim Live Score , Dokładnie doradzam zbadać tę sprawę a do nich napisać delikatnie jak wiadomo lubią blokować konta. Więc lepiej z kulturą i na spokojnie pisać im Maile. Pozdro i napisz co odpisali.

W 0

wantu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Live Score niestety nie śledziłem, bo nie byłem w domu, ale gdy wszedłem na neta zobaczyłem wynik na &quot;strefie siatkówki&quot; czy &quot;legavolleyfemminile&quot;, że Despar wygrał, wiec się ucieszyłem, a gdy wszedłem na konto bwin już tak różowo nie było. Wynik na czerwono. Seria kombi na 9 zakładów, wszystkie dobrze wytypowałem, a tu mi napisali, że Arsizio wygrało zamiast Desparu. Wiecie może czy oni mają wgląd w indywidualne konta graczy, żeby im podmieniać wyniki? Głosował ktos moze jak ja?

---------------

Jak pisałem tego posta zmienili mi na koncie ten wynik i wygrałem zakład.

pozdrawiam

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrze że zainterweniowałeś tak byś po prostu stracił te pieniądze
Pozdrawiam i temat zamykam.

Status
Zamknięty.