>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dlaczego większość twierdzi, że na live nie da się zarobić ?

przemkowsky 52

przemkowsky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na live&#39;ach trzeba niestety liczyć trochę już na szczęście, bo analizy odchodzą na drugi plan.

Nie mogę się z Tobą do końca zgodzić, wybacz. Patrz: Obserwujesz/Oglądasz spotkanie w tenisie, widzisz jak już pierwsze idą przełamania. Jeśli powiedzmy gracz 1 jest faworytem spotkania, a gracz 2 jest średnim graczem (nawet kurs jest powiedzmy koło 2.60 na niego, a na gracza 1 powiedzmy koło 1.30) i przy pierwszym gemie gracza 2 jest 40:40 (dodajmy jeszcze do tego podwójny błąd zawodnika numer 2) to kurs na wygranie seta dla zawodnika 1 wynosi około 1.10-1.20, wtedy ja np. wchodzę w taki zakład za większą kasę. Jeszcze jeśli jest dobry serwujący gracz to śmiało można ładować. Założe temat w &quot;Systemy Bukmacherskie&quot; i pokaże jak mniej więcej ja próbuję, opiszę ładnie ???? - Ale to po weekendzie.

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pultacie się tutaj za mocno, dogryzając sobie za szczegóły, a temat bardzo ciekawy i wart rozważania.
Faktycznie napisałem trochę sprzecznie mój poprzedni post i sam o tym wiedziałem pisząc go, bo wg mnie ta metoda może przynieść na prawdę profity z tym, że trzeba ją udoskonalić.
Na over 6.5 gema w przypadku w miarę wyrównanych (kursowo) zawodników/czek jest kurs od 1.015 do 1.030 z tym, że to nie dotyczy oczywiście ATP (gdzie kursy najczęściej to śmieszne 1.005 albo i mniej). Tak więc, żeby te 200 zł uciulać dziennie grając za tysiaka, trzeba trafić około 8 gemów Wydaje się nie tak dużo w gąszczu codziennych spotkań na bet365.
Ale co najważniejsze - over 6.5 gema to czysta loteria. Obserwowałem, wnioskowałem i wyprowadzałem różne założenia żeby zminimalizować ryzyko wtopy. Nie ruszałem spotkań, w których wyjściowe kursy na któregoś z zawodników były mniejsze, niż 1.3 (wiem kursy nie grają, ale nie da rady analizować każde spotkanie codziennie) - nic to nie zmieniło, wtopy zdażały sięna wyrównanych kursowo spotkaniach. Nie ma też znaczenia wynik poprzedniego gema - sądziłem, że będę przykładał w drugie gemy patrząc na to jak potoczył sięgem pierwszy. I tutaj nawet przy 7:6 w 1. gemie zdarzały się potem 6:0 w drugim gemie. Analogicznie po 6:0 w pierwszym gemie najczęściej potem padał co najmniej over 8.5 gema, ale to też nie ma reguły. Jednym słowem loteria.
Mam za to inny pomysł na zgarnianie za tysiaka 2 stówek dziennie, ale to nie dotyczny gry live, także nie będę już o tym pisał.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Z mojego punktu widzenia, odpowiedź na pytanie jest następująca.

Na live da się zarobić, a czemu ktoś mówi. że nie ?
widocznie nie ma czasu siedzieć i oglądać spotkań, nie jest cierpliwy i nie ma zimnej krwi .

Cytując pewnego usera:

tylko głupek przegra live

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
I tym oto sposobem Dawczan i Fonfe się zgodzili ze sobą ???? Można? Można ???? i apeluję byście se tak nie skakali do oczu bo tu dyskusja dotyczy bukmacherki i stawiania live... ???? A nie jakiś naprawdę istotnych spraw. Podejdźcie do sprawy na większym luzie i z większym dystansem. Pozdrawiam ????
kurde, nawaliłem emotikonów jak jakaś nastolatka ????

M 0

micklbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LBN
Co do zakładów live, może i da się coś ugrąc ale bez przesady. Właśnie skończył się mecz Nishikori - Tsonga, pierwszy set wyrównany 6:7 tsonga wygrał, tuż przed końcem seta postawiłem 7.5 gema w drugim secie zadowolony poszedłem do sklepu przychdozę po 10 minutach a tam 0:5 Tsonga i serwuje, pomyślalem sobie że ktoś robi sobie ze mnie niezle jaja. Typ oczywiscie nie wszedł takie jaja się zdarzają często na live niby wszystko gra wyrównany mecz a pozniej takie cos.

S 1

smutna-zaba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Internetek
A co jeśli byś postawił przedmeczowego overa na gemy? Jeden pies, nie masz wpływu na to co się dzieje w trakcie meczu. Po prostu tak sądzisz jak i przed meczem. Niestety, bukmacherka to nie tylko analiza, ale i trochę szczęścia.

M 0

micklbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LBN
tylko na bet365 chyba nie ma przed meczem postawienia ilosc gemow w 1 secie czy 2, jest over na cale spotkanie a na zywca masz 6.5, 7.5, 8.5 itd dodatkowo ogladasz sptoaknei to widzisz tak czy siak nie ejst lepiej

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk obecnie
Wg. mnie na live łatwiej wygrać. Czemu? Bo do analizy przed meczowej dochodzą statystyki już z trwania meczu, obserwacje itp. itd. A losowość jest wszędzie i zawsze niestety. I na live i typując przed spotkaniem można przegrać. Ja osobiście gram live progresje na przełamania i jestem zadowolony. Każdy chwali swoje...

alexdamiao 392

alexdamiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Polecam na live obstawianie na przełamania w meczach tenisa ziemnego. Regularnie obstawiam na live mecze Nadala i Djokovica, zwłaszcza przełamania. Idze wyłapać naprawdę cudne kursy, zwłaszcza, gdy mój zawodnik traci pierwszy punkt w gemie. Oczywiście nie mówię, że stawiam nagminnie każdego gema, że połamią, ale ogólnie to bardzo duże value tu leży. Obstawianie breaków u Rafy na żywo na kortach ziemnych to żyła złota (no, może nie w tym sezonie, chociaż finał RG przeciwko Ferrerowi wspominam bardzo przyjemnie).

L 2

lotros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja wam polecam iść do lekarza od głowy grajcie sobie kursy live na bet 365 kto rozpocznie mecz przy kursie 1.83 na każda z drużyn, co tam za słaby kurs zawsze można go z progesji potraktować

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam taki sposób, że mam określoną stawkę na spotkanie przedmeczowo, i określoną max. stawkę na live na poprawienie. Mam też system kontr. Jak się tego trzymam jest ok, jak nie to wpadka. A tak naprawdę najlepszy sposób to taki kiedy faworyt, ale drużyna naprawdę wybitna jak Bayern Monachium czy Barcelona przegrywa u siebie z jakimś ogórkiem wtedy można złapać dobre kursy nawet na single. Dzięki temu jakiś czas temu kiedy przegrywał właśnie Bayern M i Man. Utd też przegrywało, pograłem dubelka na winy i w ciągu 20 min byłem w domu. Oczywiście sztuka to wiedzieć dużo już przed spotkaniem o każdym zespole, kondycji, kontuzjach, ale jak się ma zielone światło to można na tym zarobić.

V 31

vector77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce Huntingdon
mozan wygrac na live i to wiecej niz sie niektorzy spodziewaja. wystarczy sprawdzac przewidywania przed wydarzeniem w postach kolegow na forum i wyciagajac wnioski z tej analizy juz w trakcie meczu obstawiac z sukcesem reagujac na wydarzenie meczowe. najwazniejsze to sie nie podpalac. wygrac mozna wiecej bo obrot pieniadzem jest szybszy ale trzeba grac z glowa bo mozna bardzo latwo wtopic cala kase. niskie kursy kusza szczegolnie...