>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dlaczego warto pojechać na zlot

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bullerbyn
Koledzy wypisali większość argumentów, więc ja tylko uzupełnię kilkoma zdjęciami.
Na zlocie forumka można spotkać wiele znanych osobistości świata sportu

Najbardziej wysportowani forumowicze mogą liczyć na uścisk dłoni Prezesa (niestety na uśmiech nie mogli, bo Prezes zachował #pokerface) oraz na przekazanie całodniowego karnetu upoważniającego do pisania w DNTB co się chce

Zawsze na koniec odbywa się obiad integracyjno-happyendowy, po którym dla najtrzeźwiejszej osoby (najtrudniejszy konkurs na zlocie) wręczane są sztabki złota wprost od EloPeji

goly78 17

goly78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
***** , po **** wchodziłem w ten temat ......zona mnie zajebie jak jej jeszcze wyskocze ze się wybieram na zlot z forum bukmacherskiego .

S 0

sportfanowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Koledzy wypisali większość argumentów, więc ja tylko uzupełnię kilkoma zdjęciami.
Na zlocie forumka można spotkać wiele znanych osobistości świata sportu
Najbardziej wysportowani forumowicze mogą liczyć na uścisk dłoni Prezesa (niestety na uśmiech nie mogli, bo Prezes zachował #pokerface) oraz na przekazanie całodniowego karnetu upoważniającego do pisania w DNTB co się chce
Zawsze na koniec odbywa się obiad integracyjno-happyendowy, po którym dla najtrzeźwiejszej osoby (najtrudniejszy konkurs na zlocie) wręczane są sztabki złota wprost od EloPeji
Z faktu że nowi uczestnicy nie mogą pisać prywatnych wiadomości, piszę tutaj. Witam. Też jestem z Poznania, może się zgadamy co do wyjazdu na ten zlot, ja planuję pojechać samochodem. Jestem zainteresowany i to będzie mój pierwszy wyjazd.

majkeln 224

majkeln

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Przekonałem się do zlotu- JEDZIEM TAM !
Btw. Z Gdańska ruszam autem, 4 miejsca wolne ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Koszty podróży + (koszty alkoholu jaki wypijesz + koszty jedzenia jakie zjesz + koszty noclegów) x ilość dni.
Część zapewne będzie i na żużlu w stolicy, więc można zrobić mini powtórkę z Torunia jakby byli chętni.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Koszt noclegu: 140zł za 4 doby (35PLN za dobę, więc myślę że cena atrakcyjna)
koszt transportu: zobacz rozkład PKP i wyświetli się cena biletów
koszt alkoholu: w dużym stopniu jest darmowy, bo administracja FB będzie sponsorowała.
koszty jedzenia: tak jak O(M) tyle ile zjesz tyle zapłacisz. Jest kuchenka w domkach, sa sklepy, są tanie restauracje.
Generalnie nie będą to wysokie koszty.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fox71 +23 Punkty
wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Titisee-Neustadt
Czyli koszt wyjazdu to około 400 zł, przynajmniej tak mi się wydaje.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy zostało już wybrane dokładne miejsce?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Mam jeszcze jedno pytanie, czy zostało już wybrane dokładne miejsce?
Tak, miejscowość: Skorzęcin
domki rodzinne w: http://omega-skorzecin.pl/
Mamy 5 domków 4-osobowych. Każdy płaci 190zł, a jeśli zapisze się i wpłaci do 30 kwietnia wówczas otrzyma na miejscu zwrot 50zł.
Szczegółowe informacje pojawią się do 48h.