>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dlaczego nie chcą wypłacić ???

M 0

mjozek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witaj Józef!

Congratulations to your winnings!

For the first payout we need a copy of your identity card and a copy of your credit card (both front and back sides)!

Please send these documents to service@bet-at-home.com

Please keep in mind, that it can take a couple of days until our financial department finishes the document check.

Pozdrawiamy serdecznie

CHCIAŁEM WYPŁACIĆ I DOSTAŁEM TAKI EMAIL. SYSTEM WZLECENIE PRZYJĄŁ ALE WYPŁATY NIE MA.O CO TU CHODZI ??

mikepl 0

mikepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marysin
Chcą, żebyś im przesłał skan dowodu osobistego i karty kredytowej z obu stron.

Szczerze mówiąc przesyłanie skanu karty emailem jest mało bezpieczne (Jak ktoś przechwyci to może oczyścić kartę i konto). Lepiej odbić na ksero i wysłać faksem.

Pozdrawiam

MiKePl

M 0

mjozek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy oni są poważni ?? forse przelałem to było ok , a jeżeli nie mam karty to co ??

mikepl 0

mikepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marysin
Chodzi o stwierdzenie czy jestes dorosły.

Napisz na service.pl@bet-at-home.com i zapytaj czy moze byc ksero jakiegos drugiego dokumentu (prawo jazdy, paszport itp). Ale dzis chyba juz nie odpisza, bo pracuja do 17:00. (Chociaz kiedys o 20 wyslalem pytanie i odpowiedz byla od razu)

Jak wyslesz na powyzszy adres to odpowiedz bedzie po polsku.

Pozdr

MikePL

goldfisher 0

goldfisher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm, czy od wszystkich chcą kopię dowodu tożsamości czy to wyjątek?

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie od wszytkich tylko wtedy gdy maja watpliwosci ????

goldfisher 0

goldfisher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko z kuponu za 5zł, ale zarobiłem ponad 20zł więc chciałbym wypłacić.

remik09 0

remik09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to chyba logiczne ze probuja znalesc na ciebie haka jesli nie wplaciles nic ;)

M 0

mjozek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wpłaciłwem 300 zł przez moneybookers i trche wygrałem i terax mam te problemy z wypłatą

goldfisher 0

goldfisher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jak wystawia się bon (żeby na przykład zrealizować go u innego użytkownika) to też chcą xero dokumentów?

goldfisher 0

goldfisher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakoś mi się nie uśmiecha nieznanej firmie wysyłać skany moich dokumentów. A już karty zeskanowanej bym im na pewno nie wysłał, to niebezpieczne!!

M 0

mjozek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale oni chca skan karty kredytowej oprocz dowodu , dowód to nie problem ale karta to już mnie niepokoi - istnieje duże ryzyko??

mikepl 0

mikepl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marysin
Nie sadze zeby sam BAH Ci zczyscil karte. Za powazna firma.

Ryzyko jest gdzie indziej. Ktos kto zna dane z obu stron karty moze dokonac dowolne opeacje on line - zna numer date waznosci, dane wlasiciela i numer weryfikacyjny na odwrocie.

Poziom szyfrowania wiadomości email wynosi zero. Ktokolwiek na łączu może podsluchać i skopiować sobie dane z Twojej karty. A droga jest dluga. Ktos moze to zrobic u Ciebe w firmie/szkole, w firmie u providera dostarczajacego net, nastepnie ktoś w firmie zajmujacej sie przesyłem danych miedzy panstwami na koncu ktos u providera BAH i w samym BAH bez ich wiedzy. W zasadzie jesli ktos chcialby podsluchac karty to podlaczenie się pod łącze BAH (np na słupie pod ich budynkiem), wiedzac ze kaza robic ludziom taka glupote byloby ekonomicznie uzasadnione. Setki nieszyfrowanych skanow kart dziennie mozna zgrac prosto na dysk twardy.

Dlatego proponowalem faks

Pozdr

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
problem rozwiazecie tak wysyłajac skan dokumentu ai skan karty z zamazanymi polowa numerów kart i po problemie

M 0

mjozek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak też zrobiłem po konsultacji z bankiem , zakleiłem ostatnie 3 cyfry