>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Dlaczego anulowali?

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na jednym kuponie został mi jeden mecz AEL Limassol-Apollon (liga cypryjska). Była 90. minuta i gospodarze prowadzili 3-1, aż tu nagle komunikat na livesports &quot;Anulowane&quot;, na soccerstand ciągle 90+&#39;. Czy wie ktoś może jaka była przyczyna anulowania tego meczu?

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Ponoć kibice zaczęli rzucać jakimiś przedmiotami na boisko i sędzia zabrał asystentów i zszedł z boiska. Ale jak to była już ostatnia minuta to pewnie wynik 3:1 będzie zatwierdzony. Derby Limassolu więc bardzo możliwe , że tak też było ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rutra +3 Punkty
R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Padła bramka na 3-1 dla gospodarzy, za chwile był 90 minuta i nagle anulowali. Ciekawe jak to się rozstrzygnie, bo mogą jakiś walkower dać, może obustronny. A już się cieszyłem, że z wczorajszych kuponów będę miał 100% zysku, ale jak zamiast 1.50 policzą mi jako 1.00 to nic.

Dzięki za informacje.

smialo 20

smialo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Burnley
witam
też miałem ten mecz, zresztą śledziłem go na bieżąco.
dwu-krotnie przerywali ten mecz, na jednym portalu była 90 minuta na bet365 84 duże zamieszanie było.
Naprzód bet zatwierdził wynik 3-1 a później jako anulowane....miałem ich na jednym kuponie z lille, szkoda bo postawiłem w ost. minutach że nie padnie 5 bramka grubą kasę, ale cóż..
pozdr