>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Digibet bonus 100% do 20 euro

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Czyli tak,że wplcam 20Euro, dostaje 20 euro bonusu i gram za 40euro po kursie min. 1,5. Jak wygrywam to mozna od razu wyplacic tak?

tak. obrót 1x. Rychlik wyżej pisał , że załatwił wszystko w dobę takim samym sposobem więc będzie ok.

T 13

txc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba odrazu zagrac za depozyt+bonus? Czy mozna np 20(bonus)x1,5 i pozniej 20(depo)x 1,5? Czy generalnie nie ma to znaczenia i trzeba tylko obrocic tymi 40e(z kursem 1,5) przed wyplata?

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba odrazu zagrac za depozyt+bonus? Czy mozna np 20(bonus)x1,5 i pozniej 20(depo)x 1,5? Czy generalnie nie ma to znaczenia i trzeba tylko obrocic tymi 40e(z kursem 1,5) przed wyplata?
obrót 40 E w nieważnej konfiguracji z kursem &gt;1.5
możesz 40 kuponów zagrać

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
warto dodać że może byc ako 1.5 a nie kurs 1,5

esek14 35

esek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mpatrykb weź się ogarnij człowieku nie wiesz o co koledze wyżej chodziło to się NIE ODZYWAJ
Esek14 z MB pobiera 85.77 (stan na dzisiaj)

Dzięki kolego ;D O to właśnie mi chodziło ;)

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A skan dowodu trzeba wysłać na jaki adres? Czy jakiś upload się robi u nich na stronie? I czy normalnie wystarczy czekać po wysłaniu skanu czy lepiej na jakimś chacie się przypomnieć i wtedy będzie szybciej?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A skan dowodu trzeba wysłać na jaki adres?
Adres masz podany, gdy wyskakuje Ci informacja o weryfikacji, np. podczas składania depozytu i to bodaj [email protected] ... Może mieć max 1000kb i nic nie trzeba robić, godzinka-dwie i przychodzi mail o zweryfikowaniu

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszyscy chwalą tego buka w szybkości wypłat na MB, zweryfikowali mi konto i wszystko cacy, 24 h czekam już na pieniądze i nic...

U 0

ukic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sylar bo wyplacales na konto to pewnie kasa do 3 dni,a nie wiesz czy bank pobiera oplate ?bo ja dzis zlecilem wyplate na konto,daj znac jak kasa dojdzie

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zrobiłem wypłatę na konto to ciągle czekam (tutaj wiem że wypłata będzie szła kilka dni), zostawiłem 10 euro, wpłaciłem 20 euro przez MB ugrałem troszkę na live i wypłaciłem też na MB. Ani tu ani tu nie dostałem jeszcze kasy ????
Jak dojdzie kasa na konto to dam Ci znać ;)

M 33

mariobross111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszyscy chwalą tego buka w szybkości wypłat na MB, zweryfikowali mi konto i wszystko cacy, 24 h czekam już na pieniądze i nic...
Wypłacałeś na konto w niedzielę ?
Dzisiaj na pewno dojdzie.
Chyba ,że policzyli straty po najeździe polskiej husarii !
Zaczyna się robić pod górkę...

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mario przeczytaj mój ostatni post i jeszcze raz się zastanów, wypłacałem na konto i na MB, na MB jeszcze nie ma kasy, minęło 24h. Edit: dobra przyszła kasa na MB, nie trwało to jednak tak krótko jak niektórzy piszą ???? 1 dzień ????

G 14

goldengate121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
google
Panowie a jak wpłace za pomoca paysafecard to bd mogl wyplacic czy najpierw dokonac depozytu z MB?
Bo nie mam jak wpłacić na MB gdyż Alior bank nie ma w opcjach.
Moze ktos chce sie zamienic na troche MB? Ja wpłacam na konto bankowe a ty mi na MB. Jest ktoś chętny na taką zamiane?

H 28

henka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
?
Wpłacał ktoś Netellerem ?
Troche dziwne nie moge wyplacic na Neteller tylko bank czek ewentualnie moneybookers

N 0

nowka111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Deposits requested for payout without prior being used for wager will be charged with a 10% handling fee.
co to za komunikat przy wyplacie mi sie pokauje?? Zagralem kupony za 40 euro o jaka oplate chodzi

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Miał ktoś problemy z postawieniem pojedynczego zakładu? Chciałbym zagrać singla z włoskiej siatki (kobiety), a system mówi mi, że mam sprawdzić kupon...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym zagrać singla z włoskiej siatki (kobiety),
Nad meczem masz minimalną liczbę spotkań na kuponie &quot;3&quot;, więc musisz mieć minimum 3 zdarzenia, żeby móc zagrać w tym przypadku włoską siatkę... Dużo zdarzeń tam ma ten wymóg,,,