Ice05 pewnie działa, raczej metoda wpłaty nic nie ma do bonusa. A i po co aż 300zł paysafecard? Wystarczy 100zł, za 100zł będziesz miał 23,57 euro http://www.paysafecard.com/pl/platnosc/
ktos probowal korzystac z tego bonusu kto mial konto tam od dawna, nie korzystalem do tej pory z zadnego bonusu, ale konto mam od dawna. czy powinienem dostac bonus?dodam ze robilem tam juz wplaty.
ktoś tu pisał, że wpłacał przez moneybookers a wypłacał na konto ... zrobiłem to samo a otrzymałem maila, że wypłata jest mozliwa tylko na moneybookers ... w związku z tym mam do Was pytanie - w którym bukmacherze można wpłacić przez moneybookers i wypłacić na konto bankowe?
Zarejestrowałem się jako nowy użytkownik, wpłaciłem przy pomocy MB 24e. Dostałem bonus w wysokości 20e. W sumie 44e i tu mała uwaga. Należy obrócić bonusem i wpłaconą kwotą czyli łącznię 44e w moim przypadku. Obróciłem 40e zleciłem wypłate i pupa musiałem obrócić jeszcze 4e. Polecam bonus. Kasa do 24h na koncie.
Jeśli mam na swoim koncie środki do grania, to czy też dostanę bonusa urodzinowego (5€) ? Czy muszę mieć wyzerowane konto ?
(bo może dają tylko biednym, którzy nie mają za co grać ? )
Super buk bo daje kasę za darmo tylko kursy marne. Wpłaciłem przez moneybookers niecało 100zł przeliczyło mi na 19 funtów, dodało bonus. 38 funtów postawiłem na ako 1,51 (3 zdarzenia) i wypłaciłem na moneybookers 59 funtów, więc 180 zł za darmo, bez komplikacji, w jedną dobe:grin:
Polecam digibet