flpman
Użytkownik
Cubsonart - możesz jakoś rozwinąć tą analizę? Bo dla mnie brak w 11 dwóch ważnych zawodników ostatnich meczów (Draxler, Boateng) to za mało, żeby grać przeciwko Schalke w starciu z takim rywalem...
Pograłem to już wczoraj po 1,82. Kurs z serii must bet. Schalke wychodzi najmocniejszym składem, kto widział Hoffenheim to wie dlaczego warto grać Schalke. Po za tym gospodarze łapią formę powoli, Stuttgart nie miał nic do powiedzenia a co dopiero Hoffe po takim kursie ? Poszło już w dół a jutro będzie 1,50 pewnie. PowodzeniaSchalke -0,5 @ 1,806 Pinnacle -0,5
Udało mi się zaksięgować kursik na Schalke 1,806 i niestety już teraz spadł. Chociaż 1,69 nadal wydaje się być nieco zawyżone, bo realnie obstawiałbym ok 1,5. Mam nadzieję wykorzystać ten przed mikołajkowy prezent od buków, bo Hoffenheim w obronie to totalna porażka a Schalke ładnie pojechało w ostatniej kolejce ze Stuttgartem. Myślę, że gospodarze jakoś szczególnie pucharu na tym etapie z takim przeciwnikiem nie odpuszczą, a Hoffenheim bierze pod uwagę tutaj porażkę i są z tym pogodzeni, bo w lidze będą musieli się jeszcze sporo napracować by wywalczyć bezpieczne miejsce w lidze.
Myślę o czymś w stronę trzecioligowca, już z TSV BVB miało duże problemy no i ten miss Lewego z dwóch metrów na pustą...
Wydaje mi się, że choć Dortmund nie wyjdzie najlepszym składem to awansują.
Dajcie spokój o czym wy mówicie. Stawianie sprawy tak, że BVB może nie awansować to czysta loteria. Oczywiście nie można zakwestionować tego, że piłkarze Saarbruecken wyjdą z dużą motywacją na murawę, ale skład gości nawet mocno okrojony na stojąco powinien z nimi pojechać, i nie ważne z kim grają w 2 następnych spotkaniach. Grać na under 3,5 po 1,85? albo za jeszcze bardziej śmieszne 1,46 +3 na gospodarzy? Owszem może być tak, że nie będzie chciało się Borussi grać i wynik skończy się 2-0, ale jakie są tutaj argumenty poza zwykłą loterią? i gdzie jakiekolwiek value?
Nadal tak myślę, ale mam teraz inny pomysł na ten mecz. Może to pokrętna logika, ale popatrzcie:Hamburg powinien mieć trudności z Kolonią, HSV nie jest jeszcze powtarzalnym zespołem na tyle, żeby w 100% im zaufać, a Kolonią nie jest też słaba.