>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

DeepRed presents...

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
Dobra, wszystko dzisiaj idzie ładnie, pięknie, więc niech także NHL da coś zarobić. Pod lupę biorę dwa poniższe typy.
:hokej: NHL
▶ Edmonton Oilers - New York Islanders
Over 5,5 / 1.90 / bet365
Wynik: ✅5-2
Stawka: 150zł
Zysk/strata: ✅285zł
Pojedynek dwóch drużyn, który potrafią zaliczyć bardzo solidny występ w ataku. Na sam początek zaznaczę, że typ jest bardzo bardzo ryzykowny. Ostatni raz pokrycie miał w... 2003 roku. Niektórzy z nas jeszcze zabierali kolegom kanapki w szkole. Nie ważne. Zacznijmy może od tego, że Nafciarze u siebie są nieobliczalni. Potrafią przegrać z Kojotami, by wygrać z Królami, czy Rekinami. Ogólnie rzecz biorąc to grają u siebie bardzo mizernie. Co innego Wyspiarze, którzy na wyjazdach grają dosyć przyzwoicie i mają skutecznych zawodników. Są jednym z odkryć tego sezonu. Jedyna słaba drużyna, która ograła Wyspiarzy u siebie to Szable, które dogoniły na remis od stanu 0-3 i wygrały w karnych po golu niezawodnego Ennisa. Bardzo ciekawi mnie dzisiaj postawa w ataku Oilers, bo obronę jestem spokojny w negatywnym dla Nafciarzy tego słowa znaczeniu. Mam na myśli wyciąganie przez Scirvensa bądź Fastha krążek z sieci. Oilers mają w obronie potężne problemy z zespołami, które regularnie zmieniają tempo gry i atakują z każdej strony. Napastnicy tacy jak Okposo, Tavares czy Kulemin z pewnością dadzą się we znaki hokeistom z Edmonton. Do tego typu potrzeba jednak z pewnością udziału gospodarzy, którzy też będą musieli parę razy ukłuć gumę w sieci. Zobaczymy jak wyjdzie. :wink:
▶ Chicago Blackhawks - Dallas Stars
Over 5,5 / 1.86 / bet365
Wynik: ✅5-4 OT
Zysk/strata: ✅279zł
Tutaj również proponuję over. Gwiazdy grają bezkompromisowo. Jest to drużyna oparta na atakowaniu bramki rywala. Świetnie do tej taktyki przystosowany jest najlepszy strzelec ligi - Tyler Seguin. Wczoraj kompletnie rozmontowana obrona Dzikusów i jazda jak z dziką świnią z ekipą z Minnesoty. Hawks najlepsza obrona i najlepszy atak w Konferencji Zachodniej. Z drugiej strony stają Gwiazdy, które mnóstwo strzelają, ale jeszcze więcej stracą. Szczerze mówiąc to ten typ jest trochę na przełamanie. Nie chodzi o przełamanie hokeistów, tylko moje, bo dwa ostatnie spotkania obydwu ekip to błędne typy z mojej strony. Czas na wyrównanie rachunków.
Na czysto: ✅264zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wczoraj wyszło bardzo fajnie, więc dzisiaj próbujemy ponownie coś uciułać na NBA.
oOoOoO sorry za znaki gimbusa, ale jak zobaczyłem tę ofertę to aż się za głowę złapałem! Nie wiem czy to podpucha, ale ja to pobieram natychmiastowo!
???? NBA
▶ Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder
K. Durant over 2,5 udanych rzutów za 3 punkty / 1.96 / betsson
Wynik: ⛔1
Stawka: 300zł
Zysk/strata: ⛔300zł
Tylko do tego typu dodam komentarz. Szweduchy chyba zwariowały. :wink: Według mnie Kevin jest w stanie pokryć tę linię w pierwszej kwarcie i bez wahania wchodzę w to grubo.
???? NBA
S. Curry over 2,5 udanych rzutów za 3 punkty / 1.57 / Betsson
Wynik: ⛔1
Stawka: 200zł
Zysk/strata: ⛔200zł
???? NBA
S. Curry over 38,5 (punkty + asysty + zbiórki) / 1.80 / Betsson
Wynik: ⛔19+6+9=34
Zysk/strata: ⛔150zł
???? NBA
K. Thompson over 20,5 punktu / 1.72 / Betsson
Wynik: ⛔19
???? NBA
R. Westbrook over 23,5 punktu / 1.70 / Betsson
Wynik: ⛔22
Zacznę od razu od najciekawsze spotkania, które odbędzie się w kalifornijskim Oakland. Dwie świetnie grające w ofensywie ekipy się dzisiaj spotkają. Ostatnio 4/4 jeżeli chodzi o spotkanie GSW - OKC. Dzisiaj również pogramy strzelców, ale to może za moment. Pierwsze spotkanie prawie w najsilniejszych zestawieniach obydwu ekip. Mówię prawie, bo Warriors wciąż bez Boguta. Mimo wszystko parę miedziaków w to spotkanie zainwestuję. Ciekawi mnie dzisiaj matchup pomiędzy Currym a Westbrookiem. Do prawdy ciężko stwierdzić, który z tych rozgrywających jest lepszy. Raz jeden raz drugi popisuje się fantastycznym spotkaniem, rzucają dużo punktów i to na fajnej skuteczności. Za rzuty z dystansu bardziej cenie Stephe&#39;a, ale Russell to król gry 1v1. Łatwość z jaką ten facet mija rywali i wjeżdża pod kosz bądź dogrywa na czystą pozycję jest zdumiewająca. Spotkanie według mnie zapowiada się raczej overowo, chociaż wiadomo, że bywają mecze, że &quot;nie siedzi&quot;. O to się jednak zbytnio nie martwię, bo obie ekipy preferują szybką koszykówkę opartą na szybkich i dynamicznych akcjach, a nie denną i mozolną. Po raz kolejny biorę pod uwagę czynnik mobilizacji, który jest szalenie ważny. Sądzę jednak, że obydwie ekipy działają na siebie bardzo mobilizująco i tutaj nikt nie odpuści nawet na centymetr. Na dzisiaj proponuję powyższe typy.
???? NBA
▶ Los Angeles Clippers - Atlanta Hawks
Over 206,5 / 1.68 / Bet365
Wynik:
Stawka: 100zł
Zysk/strata: ⛔100zł
???? NBA
▶ Los Angeles Clippers - Atlanta Hawks
Hawks / 2.90 / Bet365
Wynik:
Zysk/strata: ✅580zł
W powyższych typach również proponuję overki. Do Staples Center w Los Angeles przyjeżdżają zawodnicy z Atlanty. Hawks to nie jest drużyna wyrachowana i grająca brzydko jak w poprzednim roku. W tym są wyraźnie nastawieni na ofensywę. Dzisiaj rzucać nie powinni mieć trudno, bo Clippers mistrzami obrony nie są. Zapowiada się kolejny Run &amp; Gun tak jak w powyżej opisanym przeze mnie meczu. Tutaj jednak bardziej skupię się na overze w całym spotkaniu, a strzelców będę opisywał w dalszej kolejności. Clippers to ekipa grająca ofensywnie, bo tylko tam ma coś do zaoferowania chociaż i tak nie zawsze. Nie jest to jakaś piękna koszykówka, tylko zwyczajne oddawanie rzutów z półdystansu i dystansu. Umówmy się, tam pod kosz nie ma komu wjeżdzać. W okolicach trumny stoi biedny DeAndre, który nie potrafi nic zrobić, jeżeli nie jest grany alley-oop. Tylko to potrafi. Granie tyłem do kosza, bądź przodem i rzuty od tablicy nie są jego najsilniejszą stroną. Z sezonu na sezon Clippers grają coraz gorzej. Przynajmniej według mnie. Co innego Atlanta, która gra bardzo dobrze i wykorzystuje dobrze swoich strzelców - Millsapa i Korvera. W bardzo dobrej dyspozycji znajduję się Jeff Teague, który też gwarantuje kilkanaście punktów. Jakby tego było mało zawsze można zagrać akcję 3-4 metry od kosza pod Horforda, który akurat z półdystansu rzuca bardzo dobrze. Szczerze mówiąc typ gram bardziej na wyczucie, bo wszyscy muszą rzucać na dobrej skuteczności, żeby to weszło, ale jestem dobrej myśli.
Na czysto: ⛔470zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Statystyki: 1-6 styczeń 2015 (kupony 90-116):
Ilość kuponów podanych: 27
Ilość kuponów trafionych: 9 Ilość kuponów nietrafionych: 18 Zwroty: 0 Skuteczność kuponów: 33,33%
Stawki zainwestowane: 3850.00PLN (nie wliczając zwrotu)
Stawki wygrane: 3755.00PLN
Zysk/strata: -95zł YIELD: -2,46% ⛔

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dobra, wbijamy ponownie po kilku dniach przerwy spowodowanej nawałem pracy. Ciekawe z jakim skutkiem. :wink:

▶ Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks
Over 5,5 / 1.95 / Pinnacle

Zysk/strata: ✅390zł
Jako, że obydwie ekipy dały ostatnio zarobić próbujemy dalej oskubać buków poprzez ich dobrą skuteczność. Po raz kolejny proponuję over. Obydwie ekipy grając ze sobą stają na głowie, żeby ograć rywala i już nie raz to udowodniły. Spotkania obydwu drużyn kończą się zazwyczaj gradem goli. Tak jak pisałem kilka dni temu, Oilers to drużyna nieobliczalna, zwłaszcza u siebie. Nie wiadomo, kiedy zagrają fajnie, a kiedy beznadziejnie. Ostatnie ich mecze to jednak leciutki progres, a spotkanie z Wyspiarzami to pokaz gry w ataku. Co prawda potem przyszła porażka w końcówce ze Skrzydłami, kiedy to Wings dopiero w końcówce trzeciej tercji przechylili szalę zwycięstwa na swoją stronę. Dzisiaj sporo lepsza defensywa przed nimi, ale coś mi się wydaje, że dzisiaj Jastrzębie mogą mieć z Nafciarzami spore kłopoty. Eberle, czy Nugent-Hopkins to nie są wielkie gwiazdy NHL, ale swoje potrafią i nie takich bramkarzy jak Corey Crawford już w tym sezonie pokonywali. Liczę więc na ciekawe spotkanie z dużą ilością bramek.

???? NBA
▶ Detroit Pistons - Atlanta Hawks
Hawks / 1.73 / Pinnacle
Wynik: ✅103-106

Zysk/strata: ✅346zł

???? NBA
▶ Detroit Pistons - Atlanta Hawks
Hawks -3 / 2.03 / Pinnacle
Wynik: 103-106

Zysk/strata: ZWROT -.-
Tłoki wygrały nowe życie wygrywając walkę z rakiem (Joshem Smithem) i oddając go do Rakiet. Zwyżka formy przyszła natychmiastowo. Seria zwycięstw i bardzo dobra passa ekipy z Michigan z pewnością jest zaskakująca. Pokonanie między innymi Spurs, czy Mavericks i to na wyjeździe to duża sztuka, dlatego trzeba oddać cesarzowi co cesarskie i pochylić głowę. Wydaje mi się jednak, że dzisiaj ta passa się skończy.
Jastrzębie królują w Konferencji Wschodniej i spokojnie kontrolują sytuację w niej patrząc na wszystkie ekipy z góry. Koszykarze z Atlanty nie bez powodu są obecnie najlepsi na wschodzie. Mają bardzo dobrze dysponowanych zawodników obwodowych, takich jak Millsap i świetnego Teague&#39;a na rozegraniu. Klasą sam dla siebie jest już od paru lat (o ile nie jest kontuzjowany) Al Horford. Tłoki bądź co bądź nie są klasową drużyną, i nie zmieni tego nawet seria 10 czy 15 zwycięstw z rzędu, bo każda passa się musi kiedyś skończyć. Brakuje tam nieco jakości, a chłopaki jadą na ambicji. Wiadomo, że parę razy da się tak wygrać, ale z pewnością nie będzie się to działo w nieskończoność. Ewentualna dzisiejsza wygrana Tłoków będzie dla mnie większą niespodzianką niż ogranie wyżej wspominanych Spurs, czy Mavs. Jednoznacznie wynika, że stawiam dzisiaj na gości i robię to z pełnym przekonaniem.

???? NBA
▶ Indiana Pacers - Boston Celtics
Under 197,5 / 1.95 / Pinnacle
Wynik: ⛔107 - 103 OT

Gdyby nie dogrywka to wszystko byłoby w porządku...
Kolejne spotkanie, które proponuję odbędzie się w Indianapolis, gdzie miejscowi Pacers podejmą Celtów z Bostonu. Spotkanie o sporym ciężarze gatunkowym, bo obydwie ekipy są w praktycznie takiej samej sytuacji w swojej konferencji. Walka o PO, zwłaszcza o miejsca 6-8 zapowiada się bardzo ciekawie, a wiadomo, że to bezpośrednie spotkania mogą zaważyć na ewentualnym awansie bądź jego braku. Dlatego spodziewam się dzisiaj w miarę wyrównanego spotkania.
Faworytem dla mnie są Pacers i spodziewam się ich zwycięstwa. Bardzo prawdopodobne jest odejście z ekipy Celtics Jeffa Greena i najprawdopodobniej dojdzie do transakcji z ekipą Grizzlies. Danny Ainge chce przede wszystkim pierwszorundowy pick w kolejnym drafcie. Czy dojdzie to do skutku? Się okaże. Celtom jeszcze kilka lat zajmie odbudowa pozycji, na którą ekipa z Massachussets pracuje od kilkudziesięciu lat. Wszyscy wiedzą, że są oni najbardziej utytułowaną drużyną w historii NBA. Ruchy takie jak oddanie Rajona Rondo za przysłowiową czapkę gruszek pokazują, że Celtics mają zamiar stworzyć nowy team, co z pewnością zajmie im trochę czasu. Jeżeli chodzi o Pacers, to nie spodziewałem się ich dobrej gry w tym sezonie, zwłaszcza po informacji o stracie sezonu przez Paula George&#39;a, który świetnie dyrygował ich grą w poprzednim sezonie.
Obydwie ekipy są dosyć chimeryczne, potrafią dobrze grać, ale zdarzają im się takie mecze, że nie idzie tego oglądać. Spotkanie nie zapowiada się szczególnie overowo, a linia jaką zaproponowało Pinnacle jest dla mnie sporym zaskoczeniem in-plus.

▶ Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres
A. Killorn to score / 3.30 / Unibet
Wynik:

Stawka: 50zł
Zysk/strata: ⛔50zł

▶ Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres
O. Palat to score / 4.00 / Unibet
Wynik:

Na czysto: ✅86zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

▶ Arizona Coyotes - Ottawa Senators
Coyotes / 1.85 / betsson
Wynik: ⛔1-5

▶ Arizona Coyotes - Ottawa Senators
A. Vermette to score / 4.45 / betsson
Wynik:

Chyba pierwszy raz w tym sezonie postaram się coś na Kojotach zarobić. Dzisiejsze spotkanie w Phoenix z pewnością nie jest hitem kolejki. Szczerze mówiąc to nie spodziewam się jakiejś genialnej gry z którejkolwiek stron, ale.. mogę się przecież mylić. :wink:

Kojoty ostatnio ograły bardzo pewnie Jets na własnej tafli. Spotkania z Senatorami bywają bardzo ciężkie i wyrównane i nie ma to aż takiego znaczenia gdzie są rozgrywane. Inna sprawa, że ostatnio Kojoty grają bardzo dobrze u siebie, no może poza klęską w meczu z Nutkami, gdzie Backes zafundował wszystkim teatr jednego aktora. Poza tym Nutki to przynajmniej dwie klasy lepsza drużyna od Senatorów. W Phoenix ulegały w tym sezonie dobre i silne ekipy, takie jak grający ostatnio bardzo dobrze Jackets, czy wcześniej Ducks. Senators nie mają zbyt wiele do zaoferowania w ofensywie, ich mecze często bywają nudne, i czekanie, żeby obejrzeć Senators w akcji z pewnością snu z powiek nie spędza. Dla mnie gospodarze są na dzień dzisiejszy ekipą, która ma po prostu więcej do zaoferowania i dzisiaj na to liczę. Do tego dorzucam za drobne strzelca.

???? NBA
▶ Toronto Raptors - Boston Celtics
K. Lowry under 30,5 (punkty + asysty) / 1.85 / betsson
Wynik: ✅19+7=26

Zysk/strata: ✅370zł
Bardzo ciekawy i troszkę ryzykowny typ znalazłem na stronie Betsson. Chodzi mi o dyspozycję w dniu dzisiejszym Kyle&#39;a Lowry&#39;ego. Raptors podejmują dziś Celtics, którzy grają dzisiaj b2b po wczorajszym przegranym po dogrywce spotkaniu z Pacers w Indianapolis. Dzisiejsze spotkanie powinno wreszcie przerwać słabszą passę Raptors, którzy po świetnym początku przegrali cztery razy z rzędu. Drapieżnicy powinni się dzisiaj spokojnie uporać z będącą w przebudowie ekipą Brada Stevensa. Co prawda Jeff Green jest jeszcze Celtem, ale już w zielonej (albo białej) koszulce nie wystąpi. W poniedziałek ma zostać dopięty deal, który był smutną koniecznością po odejściu Rajona Rondo. Na fanpage&#39;u Celtics na facebooku można odczytać następującą wiadomość:
&quot;Marc Stein donosi, że New Orleans Pelicans dołączą jako trzeci zespół do wymiany Celtics z Grizzlies, w ramach której Jeff Green wyląduje w Memphis. Tymczasem do Bostonu z Nowego Orelanu ma też przywędrować... Austin Rivers!&quot;
No trzeba przyznać, że robi się ciekawie. Co do samego spotkania i Lowry&#39;ego. Nie sądzę, aby się dzisiaj zanadto wyróżniał z prostej przyczyny. Szczerze mówiąc spodziewam się dzisiaj blowoutu i nie wydaje mi się, żeby Kyle jakoś szczególnie długo dzisiaj grał. Nawet pod nieobecność DeRozana, który prawdopodobnie wróci później niż planowano.
Na czysto: ⛔80zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znowu zostałem przez nawał pracy zmuszony do braku dzielenia się z wami swoimi przemyśleniami przez kilka ostatnich dni. Dzisiaj mogę coś zapodać, bo akurat mam na to dosyć sporo czasu.

???? NBA
▶ Boston Celtics - Atlanta Hawks
Celtics +6,5 / 1.95 / bet365
Wynik:

???? NBA
▶ Boston Celtics - Atlanta Hawks
Celtics / 3.60 / bet365
Wynik:

Pierwsze spotkanie, który przykuło moją uwagę, to mecz w TD Garden, gdzie Celtowie podejmą Jastrzębie. Buki wystawiły bardzo fajny dodatni handicap na gospodarzy. Zamierzam tutaj parę miedziaków w to zainwestować.
Pierwsza rzecz, od której zaczynam, to kolejne ruchy transferowe Danny&#39;ego Ainge&#39;a. Kolejna wymiana, tym razem na linii Celtics-Nuggets i tak jak wspominałem wymiana Nelsona na Robinsona. Z tym, że Nate został już zwolniony. Szkoda go, bo kontuzja więzadeł krzyżowych w zeszłym sezonie z pewnością nie pomogła mu w rozwoju kariery. Fakt, że to dosyć dziwny rozgrywający, niezbyt dobrze kreował grę i grał pod siebie, a jego skuteczność rzutowa była daleka od zadowalającej. Tak czy inaczej, Nate po raz pierwszy w karierze nie ma przynależności klubowej. Ten sezon jest zdecydowanie najsłabszym w jego karierze. Jeszcze wczoraj docierały informacje, że zainteresowanie Robinsonem wykazują Clippers, ale zdecydowali się jednak na Dahntaya Jonesa.
Celtowie po wygranym spotkaniu z Pelikanami z pewnością nie puszczą łatwo tego meczu. Mimo, że po gwiazdach tej ekipy nie ma już ani śladu, to Celtowie tworzą nowy projekt, który pewnie przez parę lat potrwa. Tak czy inaczej widać, że będzie to mądrze budowana drużyna, która w następnym drafcie może kilku bardzo ciekawych graczy do siebie przygarnąć.
W TD Garden Jastrzębiom nigdy nie było łatwo, owszem zdarzały się zwycięstwa, ale nie pogromy. Fakt, że Hawks są w gazie, ale bez przesady, kiedyś skończą się miodowe dni dla ekipy z Atlanty. Właściwie nie ma się do czego przyczepić, Hawks grają bardzo zespołowo i w pełni wykorzystują potencjał rzutowy Korvera, czy Millsapa. Wydaje mi się jednak, że Celtics będą dzisiaj w stanie powalczyć. Typ troszkę na przeczucie, a troszkę z wyżej wynikającej analizy. Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji na temat ewentualnej gry Teague&#39;a, Millsapa i Carrolla w dzisiejszym meczu. Wszystkie informacje dotyczą jeszcze wczorajszego spotkania przeciwko Sixers. Jeżeli ktoś znajdzie takową informację niech tutaj naskrobie, wszyscy z pewnością będziemy wdzięczni.
Celtom zdarzają się przebłyski, a Jastrzębiom też musi się wreszcie przytrafić słabszy mecz, może nie aż tak tragiczny, jak leciutki wpierdol od Bucks w Atlancie, ale zwyczajnie taki, gdzie nie wszystko będzie szło po ich myśli. Wydaje mi się, że typ całkiem rozsądny.

???? NBA
▶ Orlando Magic - Houston Rockets
Under 200,5 / 1.89 / bet-at-home
Wynik:

Kolejne spotkanie, które mnie zaciekawiło odbędzie się dzisiaj w Orlando, gdzie miejscowi Magic spotkają się z Rockets.
Będzie dosyć krótko i treściwie. Obydwie ekipy grając ze sobą niezbyt często rzucały dużo punktów. Magic ostatnio wypstrykali się w ofensywie w spotkaniu z Bykami i nie sądzę, żeby szybko rzuciły tyle punktów, co w Chicago. Rakiety ostatnio nie grają zbyt cudownie w ataku. Wydaje mi się, że nie ma co tutaj patrzeć na mecze z Cavs i Knicks, bo te ekipy nie mają obrony tylko jej atrapę. Magicy coś potrafią pobronić i nie jest wcale tak łatwo zostawić kogoś 1v1 w butach. Z resztą oprócz Hardena nikt tego nie potrafi. Dosyć solidnie potrafią za to bronić. Oprócz Hardena jest świetny Beverly i D12, który wg wielu z was nie umie bronić. Zapamiętajcie to: Howard jest dobrym obrońcą! Ostatnie mecze obydwu ekip perfekcyjne w ataku i dlatego gram tutaj underek po całkiem przyjemnym kursie. :wink:
Na czysto: ⛔450zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

▶ Minnesota Wild - Phoenix Coyotes
Over 5,5 OT / 2.07 / Pinnacle
Wynik: ⛔3-1

Tak jak wspominali koledzy wyżej dzisiaj bogata oferta, ale do prawdy ciężko jest wybrać jakiś dobry typ. Ja skupię się na spotkaniu pomiędzy Dzikusami a Kojotami. Swój typ kieruję w stronę ofensywnych części obydwu ekip. Mam nadzieję, że mecz będzie okraszony ilością kilku goli. Dzikusy ostatnio rozbili Szable aż 7-0. Samo zwycięstwo nie było zaskoczeniem, natomiast jego rozmiar jak najbardziej. Bardzo przyzwoita gra w obronie też przyczyniła się do tego zwycięstwa. No, ale nie o tym. Dzisiaj liczę przede wszystkim na gole strzelane przez gospodarzy. Przede wszystkim dużo zależy od pierwszej trójki ataku, Parise&#39;a, Pominville&#39;a i i Koivu. Cała trójka zagrała absolutnie genialne zawody przeciwko Szablom. Kojoty w ataku grą nie grzeszą, ale potrafią coś ukłuć. Liczę dzisiaj przede wszystkim na ich słabszą grę w defensywie, bo notorycznie zdarzają im się wpadki i mnóstwo straconych goli.

▶ Detroit Red Wings - Nashville Predators
Over 5,5 OT / 2.22 / Pinnacle

Zysk/strata: ✅333zł
Kolejne spotkanie, które mam nadzieję również zostanie okraszone sporą ilością goli odbędzie się w Detroit w stanie Michigan. Do miasta Eminema przyjeżdżają dziś hokeiści z Tennessee i mam nadzieję, że będą w dobrej formie strzeleckiej. Tutaj również stawiam na over, przede wszystkim dlatego, że w bramce Preds zabraknie Rinne, jak dla mnie goalie znajdujący się spokojnie w TOP3 w lidze. Skrzydła mają dużą siłę rażenia w osobie chociażby Datsyuka, czy Nyquista. Gospodarze poprawili znacznie grę w przewadze w stosunku do tego, co prezentowali na początku sezonu, kiedy to męczyli się chociażby z założeniem zamka za linią niebieską w tercji rywala. Teraz wygląda to znacznie lepiej, a wyżej wspomniana dwójka świetnie egzekwuje grę w przewadze. Drapieżnicy też grają niczego sobie. Potrafią rozmontować każdą obronę. Ostatnio co prawda z tonu nieco spuścił Forsberg, ale dołączyli się inni zawodnicy, jak na przykład James Neal. Widzi mi się tutaj bardzo ciekawe spotkanie, tym bardziej, że obydwie drużyny są ostatnio bardzo dobrze dysponowane.

???? NBA
▶ Chicago Bulls - Atlanta Hawks
Under 201,5 / 1.88 / Pinnacle
Wynik:

Jedno spotkanie, które może okazać się bardzo złudne, to mecz w Chicago pomiędzy Bulls a Hawks. Obydwie ekipy spisują się bardzo dobrze, a Jastrzębie są wręcz rewelacyjni. Nie pamiętam, żeby ostatnio tak dominowali jak teraz. W dzisiejszym meczu celuję w under, ponieważ obydwie ekipy jakoś nie potrafią znaleźć sposobu na rzucenie tej drugiej drużynie zbyt wielkiej ilości punktów. Zgoda, Byki nie grają już tak dobrze w defensywie jak rok temu, bo więcej uwagi poświęcili grze w ataku. Wydaje mi się jednak, że jedyny sposób na wygranie meczu z Hawks to powrócenie do starego stylu gry i dominacji w grze pod tablicami. Wymiana ciosów z tak dysponowanymi Hawks to strzał w stopę i Byki z pewnością zdają sobie z tego sprawę. Ma być hit, a może się okazać, że będzie kit. Obym się mylił, ale undera jestem dosyć pewny.
Na czysto: ⛔167zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

▶ Chicago Blackhawks - Dallas Stars
Over 5,5 OT / 1.87 / sportingbet
Wynik: ✅3-6

Zysk/strata: ✅374zł
Przed dwoma tygodniami udało się fajnie wcelować over, więc dzisiaj nie zmieniam swojego spojrzenia na rywalizację pomiędzy tymi drużynami i również proponuję over. Wiadomo, Gwiazdy grają bezkompromisowo. Mnóstwo strzelają i jeszcze więcej tracą. Wyjątek to spotkanie w Texasie z Odrzutowcami, którzy potrafią fajnie bronić i zdusić w zarodku dobrą akcję rywala. Tam padły tylko trzy gole, ale i tak spotkanie było ciekawe. Na meczach ekipy z Dallas nie sposób się nudzić. Podobnie jest na meczach ekipy z najbardziej polskiego miasta w USA. Hawks grają bardzo dobrze w ataku i w obronie tak samo, ale spotkania z Gwiazdami to wymiana ciosów i &quot;wojna na lodzie&quot;. Nie sądzę, żeby dzisiaj było inaczej, ponieważ te ekipy lubią sobie postrzelać w meczach ze swoim udziałem. Nie ma co tutaj rzucać nazwiskami, bo każdy wie, kto gra w Hawks, kto w Stars i jak bardzo dobrymi są zawodnikami. Myślę, że nie potrzeba się tutaj zbytnio rozdrabniać, tylko spróbować pograć over. :wink:

???? Australian Open
▶ Andreas Seppi - Denis Istomin
Seppi / 1.57 / Pinnacle
Wynik: ✅5-7 6-3 2-6 6-1 6-4

Zysk/strata: ✅471zł

???? Australian Open
▶ Blaz Kavcic - James Duckworth
Duckworth / 2.20 / Pinnacle
Wynik: ✅2-6 7-5 6-7(7) 6-3 2-6

Zysk/strata: ✅330zł

???? Australian Open
▶ John Millman - Leonardo Mayer
Mayer / 1.70 / Pinnacle
Wynik: ✅3-6 3-6 2-6

Zysk/strata: ✅255zł
Na czysto: ✅630zł

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
solucky +1 Punkty
screvek +1 Punkty
deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

???? Australian Open
▶ Kenny De Schepper - Lukas Rosol
Rosol / 1.73 / Pinnacle
Wynik: ✅6-4 2-6 7-6(4) 3-6 4-6

Zysk/strata: ✅346zł

???? Australian Open
▶ Renata Voracova - Lara Arruabarrena
Arruabarrena / 2.39 / Pinnacle
Wynik: ✅1-6 2-6

Zysk/strata: ✅358zł

???? Australian Open
▶ Christina McHale - Stephane Foretz
McHale / 1.88 / Pinnacle
Wynik: ✅ 6-4 1-6 12-10!
Zysk/strata: ✅282zł

???? Australian Open
▶ Belinda Bencic - Julia Goerges
Bencic / 1.98 / Pinnacle
Wynik: ⛔2-6 1-6

???? Australian Open
▶ Luke Saville - Tim Smyczek
Saville / 3.49 / Pinnacle
Wynik: ⛔6-7(2) 5-7 4-6

Na czysto: ✅236zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

???? Australian Open
▶ Santiago Giraldo - Jan Hernych
Giraldo / 1.68 / Pinnacle
Wynik: ✅6-3 6-2 6-2

Zysk/strata: ✅336zł
Zgoda, Santiago nie jest w dobrej formie. Zgoda, Hernych nie jest chłopcem do bicia i dobrze czuje się na hardzie w przeciwieństwie do latynosa, którego naturalną nawierzchnią jest clay. Tutaj kieruję się jednak nosem i idę zwyczajne przeciwko masówce, na którą granie zazwyczaj kończy się wtopą. Być może tym razem będzie odwotnie, ale nie wydaje mi się, żeby chłopak, który gra praktycznie w samych challengerach, wygrał ze starym wyjadaczem, który zjadł już zęby na tenisie. Może nie jest to tenisista z najwyższej półki, ale losowanie ma wg mnie na tyle dobre, że spokojnie powinien sobie z Czechem poradzić. Analogiczna sytuacja miała miejsce wczoraj, kiedy wy, drodzy użytkownicy szukaliście niespodzianki w meczu Millman - Mayer typując zwycięstwo Australijczyka. Ja tymczasem pograłem w kierunku Argentyńczyka, i miałem rację, bo Millman nawet nie piknął. Zawsze gram przeciwko masówkom i nie inaczej będzie tym razem.

???? Australian Open
▶ Sam Querrey - Vasek Pospisil
Pospisil / 1.83 / Pinnacle
Wynik: ✅3-6 7-6(5) 6-2 4-6 4-6

Zysk/strata: ✅366zł
Patrząc na kursy zostałem bardzo miło zaskoczony przez bukmacherów. Według mnie Querrey to typowe drewno, facet, który poza serwisem nie ma niczego, choć i to czasem zawodzi. Słaba motoryka i kiepskie poruszanie się po korcie, to rzecz, która według mnie od zawsze cechuje Querreya. Jest on według mnie niezbyt udaną kopią Karlovicia, który potrafi coś tam sprzątnąć przy sieci, chociaż jego &#39;backhandy&#39; wyglądają bardzo komicznie, to facet potrafi coś pograć, mimo, że mistrzem finezji nie jest. Na miejscu Kanadyjczyka widząc te kursy zwyczajniej bym się na organizatorów obraził. Prawie równe kursy przy takich graczach. Porównując rankingi obydwu graczy złapałem się za głowę. Jakim cudem Sam jest 35 w rankingu? To, że wygrał w zeszłym roku kilka challengerów nie pokonując praktycznie nikogo liczącego się we wielkim tenisie wcale nie robi z niego świetnego gracza. Vasek powinien spokojnie ograć Querreya i wydaje mi się, że może to być dosyć jednostronne spotkanie, tym bardziej jestem zaskoczony in-plus kursami wystawionymi przez buków. Jeżeli Vasek zagra chociażby tak jak w Pucharze Hopmana to o wynik jestem bardzo spokojny, tym bardziej, że serwis Querreyowi nie będzie przez cały mecz siedział.

???? Australian Open
▶ Marcel Granollers - Stephane Robert
Granollers / 2.27 / Pinnacle
Wynik: ✅6-3 6-4 6-4

Zysk/strata: ✅340zł
To spotkanie, do którego mam najmniej przekonania ze wszystkich, które proponuję. Granollers ostatnio zmagał się z problemami zdrowotnymi i nie jest mistrzem gry na hardzie. Francuz natomiast jest już tenisowym dziadkiem. Nie życzę żadnemu z nich 5-setowego boju, bo chyba będą ich znosić z kortu. Marcel według mnie ma więcej do zaoferowania. Mimo, że nie jest typem gracza, który dobrze czuje się na hardzie, to miewa przebłyski i potrafi zagrać świetny mecz, jak chociażby z Ferrerem, czy Karloviciem w zeszłym roku. Robert według mnie nie jest w stanie powalczyć z Marcelem na dłuższą metę, chociaż biorę pod uwagę wygranie przez niego seta. Mimo wszystko zdecyduję się zagrać na Hiszpana, który z Francuzem powinien się uporać mimo tego, że na początku roku poddał w trzecim secie mecz z Haider-Maurerem. Biorę pod uwagę także krecz Hiszpana, dlatego proponuję wam ewentualnie grać u bukmachera, gdzie w wypadku kreczu zawodnika dostaniecie zwrot. Jeżeli Marcel będzie miał przegrać to spotkanie, to nie sądzę, że zdarzy się to w &#39;normalnych&#39; warunkach, tylko ewentualnie przez poddanie spotkania.

???? Australian Open
▶ Donald Young - Tim Puetz
Over 35,5 gema / 1.83 / Pinnacle
Wynik: ✅37 gemów

Zysk/strata: ✅275zł

???? Australian Open
▶ Go Soeda - Elias Ymer
Ymer / 2.02 / Pinnacle
Wynik: ⛔1-6 6-4 4-6 6-3 6-3

???? Australian Open
▶ Matthias Bachinger - Pablo Cuevas
Cuevas / 1.63 / Pinnacle
Wynik: ⛔7-6(1) 6-3 6-1

Na czysto: ✅317zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

???? Australian Open
▶ Jelena Jankovic - Timea Bacsinszky
Jankovic / 2.17 / Pinnacle
Wynik: ⛔1-6 4-6

Buki chyba za szybko pogrzebały Serbkę ze względu na doskwierający jej od dłuższego czasu ból pleców. Wydaje mi się jednak, że jeżeli nie zakończyła kariery, to jej stan zdrowia się nieco poprawił. Nie sądze, żeby ryzykowała jakiś poważny uraz kręgosłupa, by wystąpić w jakimkolwiek meczu, bez względu na to, czy jest to Wielki Szlem, czy nie. Jelena z pewnością mierzy siły na zamiary, a rozmienianie swojej kariery na drobne, tak jak to było w przypadku Janne Ahonena w skokach narciarskich nie wchodzi tutaj w rachubę. Skoro Serbka ma zamiar grać jeszze przynajmniej w tym sezonie na wysokim poziomie, to takie spotkanie jak to, musi wygrywać i to jak najlepiej w miarę niskim nakładem sił. Szwajcarka mimo tego, że jest w bardzo dobrej formie, to musi się liczyć z Serbką. Jelena na początek roku przegrała gładko 0-2 z Tomljanović, który potrafi zagrać bardzo dobrze, bo następnego dnia walić wszystko po autach, czy w siatkę. Szczerze mówiąc to zakładem tutaj także zmęczenie turniejem w Shenzhen, podobnie jak u Mikhaila Kukushkina, który zagrał kapitalny turniej w Sydney, a dzisiaj odpadł z Tunezyjczykiem Jazirim. Być może doszukałem się analogii, być może nie. Czas pokaże. Ja tutaj bardziej kieruję się rozumem i przeczuciem, że być może zbyt wczesne spisywanie Serbki na strony może wiązać się z niemiłym dla wielu osób zaskoczeniem.

???? Australian Open
▶ Alla Kudryavtseva - Johanna Larsson
Larsson / 1.82 / Pinnacle
Wynik: ✅4-6 3-6

Zysk/strata: ✅273zł
Spotkanie pomiędzy Szwedką, a Rosjanką zapowiada się całkiem ciekawie. Idę tutaj jednak zdecydowanie w stronę Szwedki, która ma bardzo fajny repertuar zagrań i nie boi się ofensywnej gry, bo ta gra leży w jej naturze. Wydaje mi się, że to właśnie ta różnorodność i zmysł gry taktycznej oraz częsta zmiana tempa to sposób na Rosjankę, która ostatnio gra całkiem przyzwoicie, czego dowodem może być chociażby ogranie Pliskovej. Wydaje mi się jednak, że blondwłosa Szwedka przy swoim dobrym dniu i normalnej dyspozycji ma zdecydowanie większe szanse na wygranie tego spotkania. Trzymając się tego założenia gram w jej kierunku, tym bardziej, że kurs jak najbardziej mnie do tego zachęca.

Na czysto: ⛔27zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

▶ Dallas Stars - Boston Bruins
Over 5,5 OT / 2.11 / Pinnacle
Wynik: ⛔1-3

Konsekwentnie gramy overy i znowu celuję w Dallas. O Gwiazdach pisałem ostatnio sporo, dlatego tym razem skoncentruję się na gościach. Niedźwiadki ostatnio coraz lepiej grają, wyjątkiem jest niezbyt udany mecz z Kurtkami. Wydaje mi się, że muszą dzisiaj zmienić swój styl gry i popróbować większymi siłami gry w ataku, bo inaczej zostaną zdominowani przez Gwiazdy, które ciężko w ataku powstrzymać. Jeżeli goście się nie odkryją to raczej nie mają co liczyć na korzystny rezultat, a potencjał w ataku mają jeden z lepszych w lidze, choć ewidentnie nie trafili z formą na początku tego sezonu. Mecz z leciutkim podtekstem, zobaczymy jak pokaże się dzisiaj Seguin, czy zagra kozacko, czy się leciutki podpali. Liczę tutaj na ciekawe spotkanie i jak zwykle ostatnimi czasy - overowe. :wink:

▶ Tampa Bay Lightning - Vancouver Canucks
Over 5,5 OT / 2.22 / Pinnacle
Wynik: ⛔4-1

Tutaj ofc również proponuję over. Potencjał w ataku obydwu drużyn, a zwłąszcza Błyskawic jest ogromny, a wydaje mi się, że Orki to przeciwnik, na którego nie potrzeba wielkiej motywacji, tak jak na spotkanie z np. Sabres, nic tej drużynie nie ujmując. Orki dobrze grają na wyjazdach, lepiej &quot;chodzi&quot; przede wszystkim Vrbata, który na swoim lodzie nie jest aż tak aktywny jak w delegacji. W ostatnich spotkaniach over był pokryty, także mam nadzieję, że seria nie zostanie dzisiaj przerwana.

???? Australian Open
▶ Viktor Troicki - Leonardo Mayer
Over 39,5 gema / 1.91 / Pinnacle
Wynik: ⛔36 gemów (idiotyczny czwarty set)

Stawka: 250zł
Zysk/strata: ⛔250zł
Według mnie najciekawsze, a jeżeli nie najciekawsze to teoretycznie najbardziej wyrównane spotkanie dzisiejszej nocy. Co za tym idzie, nie powinno być jednostronne. Wahania kursów były, są i będą. Z tego co widzę, to na chwilę obecną delikatnym faworytem jest Viktor, ale nie zamierzam tak traktować tego spotkania. Celuję tutaj w over gemowy, bo szczerze mówiąc nie spodziewam się gładkiego 3-0 z żadnej ze stron. Mayer gra bardzo solidnie, świetny turniej poprzedzający AO, mimo, że nie hard nie jest jego ulubioną nawierzchnią, to osiąga przyzwoite wyniki. Jeżeli chodzi o Viktora, to bardzo dobrze porusza się po korcie, świetnie biega, jest wytrzymały i znacznie wzmocnił serwis. Wydaje mi się, że jakiejś potężnej liczby przełamań w tym meczu nie będziemy mieli okazji oglądać, a over powinien zostać w miarę pewnie pokryty.

???? Australian Open
▶ Jeremy Chardy - Andreas Seppi
Over 39,5 gema / 1.91 / Pinnacle
Wynik: ⛔ 37 gemów (dwa pajace tak jak się spodziewałem)

Spotkanie tych dwóch dżentelmenów może mieć wiele przebiegów, dlatego ostatecznie tutaj również decyduję się na over gemowy. Jeremy miewa pooooootężne przestoje w trakcie spotkań, chociaż na hardzie lubi grać i robi to bardzo dobrze. Jakoś tam się trzyma i gra bardzo ofensywnie, świetny forehand, dobre wymiany z końca kortu i często agresywna gra przy własnym podaniu kończona wypadami do siatki bo dobrze trafionym serwisie.
Włoch jak każdy Włoch, typowy pajac na korcie. Spotkaie z Istominem było co najmniej śmieszne. Seppi nigdy mnie swoją grą nie przekonywał i to już pewnie nie ulegnie zmianie, chociaż jego wyniki często mówią dokładnie odwrotnie. Ciężko mu chyba pohamować typowy włoski temperament. Wydaje mi się, że wraz z Fogninim są typowymi Włochami kojarzonymi ze stereotypów o tej nacji. Spodziewam się tutaj wyrównanego spotkania, być może nawet 5-setowego, chociaż tak szczerze to celuję tutaj w 4-setowe spotkanie. A, że wyniku nie jestem w stanie przewidzieć proponuję kolejny overek. :wink:

???? Australian Open
▶ Lukas Rosol - Dudi Sela
Over 39,5 gema / 2.06 / Pinnacle
Wynik: ✅46 gemów

Zysk/strata: ✅309zł
Może was tutaj zaskoczę, ale w tym spotkaniu zaproponuję... over gemowy. :grin: Pepik gra dobrze, dopóki siedzi mu serwis. Sela natomiast serwisu jako takiego nie ma, chociaż dobrze radzi sobie w pojedynkach z zawodnikami bazującymi głównie na tym. Ilość przełamań i błedów w spotkaniu ze Struffem to typowy żeński tenis. Dudi jest solidny i nie z takimi jak Rosol już wygrywał, ale tym razem tak się stać wcale nie musi. Lukas też lubi strzelić focha w trakcie spotkania i przegrywać wygrane sety. Obydwaj są dla mnie typowymi średniakami, a mecz z leciutkim wskazaniem na Czecha, ale chyba tylko dlatego, że bywa bardziej regularny. Według mnie over gemowy to jeden z bezpieczniejszych betów na to spotkanie.
Na czysto: ⛔591zł

screvek +1 Punkty
deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

⚽ Primera Division
▶ Atletico Madryt - Rayo Vallecano
Over 2,5 gola / 1.65 / bet365
Wynik: ✅4 gole

Zysk/strata: ✅495zł

⚽ Primera Division
Over 4,5 kartki / 1.83 / bet365
Wynik: ⛔2 kartki

Stawka: 250zł
Zysk/strata: ⛔250zł

⚽ Primera Division
Padnie gol samobójczy / 11.00 / bet365
Wynik:

Zysk/strata: ✅550zł

Niby wszyscy są super pewni, że Atleti tutaj łatwo wygra, a według mnie, nawet jeżeli tak się stanie, to w tym meczu padnie kilka ładnych goli. Typując to spotkanie mam nadzieję przede wszystkim na to, że goście strzelą na Calderon gola, a potrafią to robić, mimo, że niepewny jest występ najskuteczniejszego strzelca gości - Leo Baptistao. Mimo wszystko typ warty ryzyka. O Atletico sporo zostało napisane wcześniej, między innymi ewentualne &#39;wykartkowanie się&#39; niektórych graczy. Podzielam wasze zdanie i szczerze mówiąc nie zdziwię się, jeżeli nawet trójka z czterech obrońców Atleti w dzisiejszym meczu złapie kartkę.

Jeżeli chodzi o grę ofensywną, to Atletico nigdy mnie nie przekonywało, bo większość zdobywanych przez nich goli to są stałe fragmenty, ewentualnie centry w pole karne na rosłego Mandzukicia, albo jakieś fartowne babole. Ciężko mi sobie przypomnieć jakiegoś pięknego gola ekipy Diego Simeone. W dzisiejszym meczu Atleti nie powinno mieć większych problemów ze strzelaniem goli. Znając ekipę Rayo to goście postarają się o to, żeby Atletico zagrało otwarty futbol. Może się to skończyć dosyć pokaźną liczbą goli.
Zysk/strata: ✅445zł

wonderkido +24 Punkty (BRAWO ! :D)
deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

⚽ Primera Division
▶ Athletic Bilbao - Malaga
Under 2,5 / 1.53 / Bet365
Wynik: ✅2 gole

Zysk/strata: ✅306zł

⚽ Primera Division
Under 1,5 / 2.62 / Bet365
Wynik: ⛔2 gole

⚽ Primera Division
Under 0,5 / 7.00 / Bet365
Wynik: ⛔2 gole

Obie ekipy mierzą się ze sobą w Copa del Rey. Pierwsze spotkanie odbyło się na stadionie dzisiejszych gości i zakończyło remisem 0-0. Mecz nie był zbyt ciekawy, ale do tego w lidze hiszpańskiej można się ostatnio przyzwyczaić. Spotkanie często stoją na niskim poziomie, a sytuacji bramkowych jak na lekarstwo. Obydwie ekipy grają w tym sezonie &quot;padlinę&quot; po odejściu swoich kluczowych graczy. Co prawda Isco z Malagi nie odszedł przed tym sezonem, ale widać, że go brakuje. To, co ten facet wyczynia w Realu Madryt, to tylko przyklasnąć. W ekipie z Bilbao widać natromiast brak Andera Herrery. No, ale to problemy obydwu ekip.
Ani Baskowie, ani Andaluzyjczycy nie grają w tym sezonie zbyt dobrze. Gospodarze, którzy mieli spore szanse wyjść z grupy w Lidze Mistrzów zaskoczyli in-minus i odpadli. Malaga natomiast utraciła gdzieś formę, którą złapała całkiem niezłą pod koniec ubiegłego roku. Reasumując, stwierdzam, że dzisiejsze spotkanie może okazać się podobnie nudne co niedawne w Pucharze Króla, gdzie obydwie ekipy grały bez większego zapału i chęci pokazania czegoś atrakcyjnego kibicom.

⚽ Primera Division
▶ Espanyol - Almeria
Espanyol + over 2,5 / 2.75 / Bet365
Wynik:

⚽ Primera Division
▶ Espanyol - Almeria
Pierwsza połowa BTS, druga brak BTS / 7.00 / Bet365
Wynik:

⚽ Primera Division
▶ Espanyol - Almeria
Padnie bramka po 71:59 / 1.83 / Bet365
Wynik:

Zdaje się, że jeden z moich przedmówców starał się nieco przybliżyć sylwetki obydwu ekip. Moim skromnym zdaniem to Espanyol powinien spokojnie ograć gości, są ostatnio bardzo dobrze dysponowani, a spotkanie w Copa del Rey z Sevillą tylko to potwierdziło. Gospodarze naprawdę potrafią przycisnąć i pograć ciekawie dla oka. Bardzo ważnym ogniwem jest tam kapitan, Sergio Garcia, który niedawno oświadczył, że mimo ciekawych i lepiej płatnych ofert z różnych klubów europejskich nie zamierza ruszać się z Cornella el Prat, ponieważ czuje się tam bardzo dobrze i zamierza tam grać do końca kariery. Jokerem w talii stał się Felipe Caicedo, który strzela ostatnio jak na zawołanie. Jeżeli chodzi o gości, to przede wszystkim zabraknie pierwszego bramkarza - Rubena Martineza, a także będących na afrykańskim turnieju Zongo i Bifoumy. Uważam jednak, że goście są w stanie zagrozić gospodarzom, zwłaszcza w pierwszej połowie, ostatnio pokazali na Mestalla jak się wykorzystuje błędy rywali. Świetną połowę zaliczył Tomer Hemed, który w swoich pierwszych trzech kontaktach z piłką strzelił dwa gole i trafił w poprzeczkę. Mimo wszystko wydaje mi się, że Espanyol jest w stanie bezlitośnie wykorzystać braki kadrowe gości. Jeżeli tylko zagrają tak, jak potrafią na tę chwilę.

Na czysto: ✅206zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

???? NBA
▶ Toronto Raptors - Detroit Pistons
Under 199 / 1.90 / bet365
Wynik: ⛔Over 199

W dzisiejszym spotkaniu zmasakrowane wczoraj Tłoki spróbują, ale według mnie niezbyt udanie nawiązać walkę z Drapieżcami. Goście we wczorajszym spotkaniu stracili nie tylko dużo punktów, ale także Brandona Jenningsa, którego już w tym sezonie nie zobaczymy. Gospodarze też ostatnio nie szaleją i chyba sami nie pamiętają, kiedy rzucili 100 punktów w jednym meczu. Ogólnie rzecz biorąc to typ troszeczkę na wyczucie, bo linia proponowana przez buki po takim kursie jest bardzo korzystna. Pistons powinni teraz spuścić nieco z tonu, a Raptors, którzy nie grają już tak genialnie jak na początku sezonu powinni dzisiaj w cuglach dobrać się Tłokom do skóry grając przy tym bardzo ekonomicznie.

???? NBA
▶ Golden State Warriors - Boston Celtics
Celtics +18 / 1.90 / bet365
Wynik: ✅Celtics +18

Zysk/strata:✅285zł

Tutaj również linia według mnie bardzo wysoka. Zgoda, Warriors ostatnio grają świetnie w ofensywie, Klay Thompson pobił ostatnio rekord NBA jeżeli chodzi o punkty zdobyte w jednej kwarcie (37!), ale jakoś nie wydaje mi się, żeby teraz miała nastąpić seria pogromów. W ekipie Celtów zabraknie dziś Marcusa Smarta i Kelly&#39;ego Olynyka, który prawdopodobnie wykuruje się dopiero na termin w okolicach All-Star Game i został odesłany do Massachussets. Boston ostatnio dosyć niespodziewanie wygrał z Blazers i Nuggets i jeszcze bardziej niespodziewanie ich road-trip po zachodzie to dwa zwycięstwa i póki co jedna porażka. Wojownicy w pełnej obsadzie, napakowani jak kabanosy wyjdą rozprawić się z ekipą Brada Stevensa, jednak nie wydaje mi się, żeby rozbili gości 18 punktami.

???? Australian Open
▶ Kei Nishikori - David Ferrer
Over 37,5 gema / 1.83 / bet365
Wynik: ⛔27 gemów

Zysk/strata: ⛔300zł
W 100% zgadzam się z spion kop. Według mnie linia jest na to spotkanie bardzo niska i natychmiast to spotkanie pobieram. Szczerze mówiąc, to znając charaktery obydwu graczy i ich niebanalne umiejętności spodziewam się tutaj minimum czterech, bardzo wyrównanych setów. Obydwaj dosyć niscy, szybcy i waleczni. To cechuje obydwu tych graczy. Nikt tutaj tanio skóry nie sprzeda, a według mnie możemy być świadkami bardzo, bardzo ciekawego starcia mam nadzieję, że z overem gemowym. Nie ma co tutaj więcej lać wody, bo kolega wyżej wszystko już opisał.

Zysk/strata: ⛔315zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Statystyki: Styczeń 2015 (kupony 90-165):
Ilość kuponów podanych: 76
Ilość kuponów trafionych: 32 Ilość kuponów nietrafionych: 43 Zwroty: 1 Skuteczność kuponów: 42,66% ( nie wliczając zwrotu)
Stawki zainwestowane: 11650.00PLN (nie wliczając zwrotu)
Stawki wygrane: 11845.00PLN
Zysk/strata: +195,00zł YIELD: +1,67%✅

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

▶ New York Islanders - Florida Panthers
Over 5,5 OT / 2.00 / Betsson
Wynik: ✅6goli

Zysk/strata: ✅400zł

▶ New York Islanders - Florida Panthers
J. Tavares to score / 2.75 / betsson
Wynik: ⛔

W dniu dzisiejszym spotkają się dwie ekipy, których obrona z pewnością nie jest najsilniejszą stroną. Islanders są u siebie bardzo aktywni i starają się w dużej mierze uatrakcyjnić widowisko publiczności zgromadzonej w Barclays Center. Gospodarze grają bardzo atrakcyjnie dla oka i póki co taka gra przynosi im efekt. Przed rozpoczęciem rozgrywek 4. miejsce w tym momencie sezonu Nick Capuano i jego podopieczni braliby w ciemno.
Pantery swoją drogą też grają całkiem przyzwoicie. Co prawda ostatnio forma nieco gorsza, ale 9. miejsce dla ekipy skazywanej na maksymalnie 13. przed sezonem to spore zaskoczenie na plus. Pantery ostatnio marniutko w delegacjach. Ekipa, który kontynuuje swój road-trip w trzech pierwszych spotkania tego road-tripu ma bilans goli 6-17. Liczby nie kłamią. Goście nie grają ostatnio najlepiej. Mimo wszystko uważam jednak, że dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ciekawe, bo obydwie te ekipy grając przeciwko sobie zawsze grają hokej &#39;na tak&#39;, czyli otwarcie i dążą bardziej do zdobycia gola, niż do braku jego straty.
Jeżeli chodzi o typ na strzelca gola, to pod lupę biorę Johna Tavaresa. Goście nie grają szczególnie ostro, i nie dostają zbyt wielu kar w trakcie meczu, jednakże stawiam, że te 2,3,4 kary są w stanie wyłapać. To idealna okazja dla Johna do zdobycia gola, tym bardziej, że jest on właściwie głównym strzelcem ekipy, zwłaszcza podczas gry w PP. Mimo wszystko zagram na niego lekką stawką.
Na czysto: ✅100zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

⚽ Primera Division
▶ Deportivo - Eibar
Obie drużyny strzelą gola / 2.20 / bet365
Wynik:

⚽ Primera Division
▶ Deportivo - Eibar
Powyżej 2,5 gola / 2.62 / Pinnacle
Wynik:

⚽ Primera Division
▶ Deportivo - Eibar
M. Arruabarrena strzeli gola / 4.33 / Bet365
Wynik:

⚽ Primera Division
▶ Deportivo - Eibar
I. Cavaleiro strzeli gola / 3.20 / Bet365
Wynik:

Zysk/strata: ✅160zł

Niedawno była wypłata, także dzisiaj można troszkę zaszaleć. Wszystkie typy, które podam są bardzo ryzykowne. Dziś na Riazor przyjeżdża beniaminek z Eibar. Spotkanie dwóch ekip ze środkowej części tabeli, którym przynajmniej na razie nie grozi ani spadek, ani tym bardziej gra w europejskich pucharach w przyszłym sezonie. Gospodarze, ostatnio wygrali na Vallecas z ekipą Rayo, co nie jest niczym niezwykłym, bo gospodarze tamtego spotkania grają bardzo mizernie na własnych śmieciach i punktują właściwie tylko na wyjazdach, co może być sporym zaskoczeniem dla postronnych obserwatorów. Do rzeczy.
Obydwie ekipy dzisiaj dosyć poważnie osłabione, jeżeli chodzi o podopiecznych Victora Fernandeza, to ten szkoleniowiec nie będzie mógł skorzystać z usług: Luisa Fariny (13 spotkań, 0 goli), Jose Rodrigueza (18/2), Heldera Postigi (12/1) a także Sidneia (18/0). Natomiast trener Garitano nie wystawi dzisiaj: Manu Del Morala (14/3, drugi strzelec drużyny), Lillo (17/0) oraz Abrahama (19/1).
Jak widać po liczbach są to gracze z pierwszych jedenastek obydwu ekip i co tu dużo mówić, nie będzie łatwo ich zastąpić, chociaż gwiazdorami ligi z pewnością wyżej wymienieni panowie nie są.
Ostatnio Deportivo gra całkiem sensownie i przede wszystkim skutecznie. Szwankuje co prawda gra obronna, ale piłkarze z La Coruny zmagają się z tym problemem od początku sezonu.
Jeżeli chodzi o gości, to są oni rewelacją obecnego sezonu, jednak nie są w stanie przeskoczyć pewnego poziomu, co pokazało spotkanie przeciwko Atletico, swoją drogą toczone na takiej murawie, jaką rolnicy mają za stodołą. Wydaje mi się, że szykuje się dość otwarte spotkanie, tym bardziej, że obydwie drużyny potrafią strzelać gole. A, że obrona nie jest najlepszą formacją obydwu ekip, to wszystko dobrze wiemy.

Na czysto: ⛔240zł

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto

⚽ Primera Division
▶ Athletic - Barcelona
Obie drużyny strzelą gola / 1.83 / Bet365
Wynik:

⚽ Primera Division
▶ Athletic - Barcelona
Athletic lub remis / 3.40 / Bet365
Wynik:
Na San Mames wszystkim ekipom z czuba gra się zazwyczaj bardzo ciężko. Pisałbym tak nawet, gdyby gracze z Bilbao zajmowali teraz ostatnią lokatę w tabeli. Wiadomo, że baskijscy kibice potrafią zrobić kocioł, a dzisiaj okazja do tego wyśmienita, bo przyjeżdża bardzo dobrze dysponowana Barcelona. Błyszczą przede wszystkim Messi i Neymar, więc chyba nic więcej o Barcelonie nie trzeba pisać. Jeżeli chodzi o Athletic, to strzelają sporo goli po stałych fragmentach, głównie za sprawą San Jose, oraz skuteczny jest Aritz Aduriz. Wiadomo, że Katalończycy potrafią odwalić babola w obronie, czego najlepszym przykładem był mecz rozgrywany tydzień temu na CN, kiedy to Barca wygrała 3-2 z Villarreal po świetnym meczu. Gol na 2-1 dla Żółtej Łodzi Podwodnej zawalił jak zwykle (o ile ktoś zawala) Gerard Pique, któremu odskoczyła piłka. Gospodarze mając atut własnego boiska będą chcieli pokazać Barcelonie, że nie są chłopcami do bicia. A, że to potrafią robić wszyscy wiedzą, jeżeli spojrzą na h2h na San Mames.

▶ St. Louis Blues - Chicago Blackhawks
Over 5,5 OT / 2.16 / Pinnacle
Wynik:

Zysk/strata: ✅324zł

▶ St. Louis Blues - Chicago Blackhawks
Over 6,5 OT / 2.50 / bet365
Wynik:

Absolutny hit tej kolejki. Jastrzębie, które ostatnio spuściły nieco z tonu przyjeżdżają dzisiaj do Missouri na mecz z Nutkami. Mecz o sporym ciężarze gatunkowym. Obydwie ekipy grały w zeszłorocznym play-offach już w pierwszej rundzie i lepsze okazały się Jastrzębie. Poza tym, na chwilę obecną obydwie ekipy sąsiadują ze sobą w tabeli. Nutki są na trzecim miejscu z sześciopunktową przewagą nad dzisiejszymi gośćmi. Wiadomo, że spotkania w sezonie zasadniczym znacznie różnią się od tych z play-off, bo tam ekipy grają zazwyczaj bardziej taktycznie. Jedna porażka w play-offach może mieć kolosalne znaczenie dla losów całej rywalizacji, co wiadomo nie od dziś.
Nutki grają u siebie bardzo dobrze, wygrywają, choć ostatnio tylko po dogrywkach. Dwa dni temu łomot w Columbus 1-7 z Kurtkami i na pewno chęć zmiażdżenia następnego rywala. A, że są nimi Jastrzębie to spodziewam się otwartego widowiska ze sporą ilością goli, bo obydwie ekipy mają potencjał na ich zdobywanie.
Na czysto: ✅199zł

wonderkido +21 Punkty (Rozwalaj te buki ;))