D
3,2K
Jakbyś był rozumny to byś zrozumiał, że jest dziś w NBA takie ustawienie, że jest duża szansa na to, że to siądzie (chociaż Heat osłabione), bo kończy się sezon i drużyny grają o jak najlepsze miejsce - Heat o 1, Bulls o 3 a Knicks w ogóle o playoffy, więc to jest tripel do mocniejszego pogrania, które i tak i tak bym zrobił, a że jest koniec miesiąca no to przy okazji to napisałem. Czy by to był środek miesiąca, początek czy koniec to i tak ten tripel byłby mocniej pograny. Jedynie ta Svitolina jest na dokładkę i mam nadzieje, że nie będę żałował. A czy ten tripel z NBA siądzie no cóż - zobaczymy.Tyle lat w bukmacherce a dalej nie potrafisz pojąć jednej prostej rzeczy... NIE ODGRYWA SIĘ U BUKA NA SIŁĘ BO KOŃCZY SIĘ MIESIĄC I CHCEMY WYJŚĆ NA PLUS. Życzę Ci porażki tego kuponu i nie dlatego, że Ci źle życzę, ale dlatego, żebyś w końcu się nauczył tej zasady bo jak Ci siądzie dalej nie wyciągniesz wniosków.
Dobra dziecko koniec zabawy - powiedziałem Ci raz, że nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Chcesz to zapchaj mi skrzynke odbiorczą jeśli ci ulży. Wyszedł ci teraz miesiąc, zrobiłeś statsy i zacząłeś świecić niczym najlepsza żarówka OSRAM (zbieżność nieprzypadkowa). Przypomnij sobie swoje wcześniejsze trollowanie, próby tematowe i klęski tematowe wraz z wielkimi założeniami i jak to miałeś pokazać jak na tenisie zarobić, ale nie wyszło. Teraz miesiąc na plus i nagle fonfuś odżył. Pozdro i nie pisz tu.Tak zgadza się nie jestem rozumny bo nie znam się na NBA ale z tego co widzę Ty znasz się na wszystkim ale w bilansie tego niestety nie widać Co do tego, że to nie ma odgrywanie wystarczy być "rozumnym" aby stwierdzić, że od kilkunastu dni próbujesz się odgrywać i ratować miesiąc wystarczy spojrzeć na stawki z początku miesiąca a te kończące miesiąc więc wybacz ale coś tu nie gra i nie próbuj zamazywać rzeczywistości.
Życzę Ci porażki tego kuponu
Bardzo mi przykro Fonficzku, ale twoje (i paru by się jeszcze znalazło) "jadowite" życzenia się nie spełniły. I nie próbuj nawet nic już pisać. NBA wkroczyło w taką fazę, że warto było zainwestowac więcej, a że przypadł akurat ostatni dzień miesiąca to przy okazji udało się odrobić z małą nawiązką straty i trochę nadrobić pecha, który mi od dłuższego czasu towarzyszy.KUPON 87 (Bet-at-home)814,07 j
1. ???? Miami Heat - Toronto Raptors --> 1 - 1,3593-83
2. ???? Chicago Bulls - Boston Celtics --> 1 - 1,1594-80
3. ???? Utah Jazz - New York Knicks --> 2 - 1,6083-92
4. ???? A.Mannarino - D.Meffert --> 1 - 1,152-0
5. ???? E.Svitolina - J.Gajdosova --> 1 - 1,302-1
STAWKA: 300 j
KURS: 3,71
WYGRANA: 1114,07 j
MARZEC:159,76 j