>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

darmowy freebet 5 funtów

Y 0

yetix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
Wystarczy wejść na stronę z linka: https://www.skybet.com/secure/skybet?action=GoAcctReg1
i podczas rejestracji podać jako kod promocji: ZOO
5 funtów do obstawienia na zwyciezce euro i najlepszego strzelca dodane odrazu po rejestracji ????
ps. wchodzimy w my accounts -&gt; free bets i tam klikamy na naszego freebeta, pokaże się oferta spotkań do obstawienia za niego.

nas 78

nas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie moge dokonczyc rejestracji poniewaz wymagaja danych o koracie kredytowej/debetowej a ja takowej nie mam - mozna cos poradzic na to ?

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie mam to samo.Chyba nic nie da się zrobić z tym.

nas 78

nas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
je...........c taka promocyje ;f

pozdro Panowie !

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
DO UŻYCIA TYCH 5 FUNTÓW POTRZEBNY JEST DEPOZYT Z KARTY KREDYTOWEJ ????

R 0

rogaliszcz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie prawda!! wystraczy zarejestrowac tylko karte i dostaje sie freebet 5 funtow ja swojego postawilem na holandie ze bedzie zwyciezca mistrzostw Europy mam do wyjecia po odjeciu freebeta 16 funtow 80zl pewnie wpadnie ????

1 0

1grosz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PLN
Tak potwierdzam jest 5 funtów na koncie free bets
Tylko mam problem z obstawienie zakładu wyskakuje mi taki napis Nie wiem o co chodzi?
Sorry, there are some corrections needed
1.
As a responsible operator we have sought to verify your ID and age automatically but have been unable to do this. Please contact the Customer Service Team online or on freephone 08000 724777 with your Driving Licence or Passport number or similar proof of ID and they will be able to activate your account. We look forward to seeing you very soon!

sokolzb 0

sokolzb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to znaczy - learn English... ???? chcą kopii dowodu

i nici dla mnie z tego free beta. Chcą skan paszportu do weryfikacji konta a ja takowego nie posiadam tylko dowód ????