>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Darmowe spiny w Expekt

Status
Zamknięty.
M 0

michael3101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stopnica
a co Ci w tym mailu przyszło? Bo mnie najpierw jeden przysłali w którym powiedzieli że moje zgłoszenie bedzię rozpatrywane a potem dopiero drugi...w którym m iprzyznali te spiny....

I 10

ilonka85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co Ci w tym mailu przyszło? Bo mnie najpierw jeden przysłali w którym powiedzieli że moje zgłoszenie bedzię rozpatrywane a potem dopiero drugi...w którym m iprzyznali te spiny....

no mi tez 2 przyslali tak jak tobie i takie co ty i nie mam spinow pytalam supportu i powiedzial ze na koncie sa aktywowane wiec nie wiem

M 0

michael3101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stopnica
NO to nie wiem....przykro mi....rozmawiaj jeszcze z supportem....przeciez to niemozliwe...skoro aktywowali to musza gdzies byc!

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi od 10 rano przysłali tylko tego 1 maila... może dostanę tak samo jak ty tylko trzeba jeszcze poczekać

M 0

michael3101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stopnica
no to Ci zablokują konto....jeśli nie obróciłes tego co wygrales na darmowych spinach. Trzeba to obrocic 30x a przelewac mozna tylko nadwyzke dopoki nie obrocisz...

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam to samo, napisali ze spiny aktywowane a tu nic a nic.

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po 9 godzinach spiny są ;) mail z potwierdzeniem również
18.20 euro ugrane na spinach, teraz zobaczymy co się z tego da zrobić
Edit: na zakłady przelane 20zł, mam pytanie czy teraz trzeba to jeszcze obracać ?

rafzuz 0

rafzuz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gdzie te spiny czy te 10 e jest email przysłali ze już są a na koncie nic . to jest bonus do uwolnienia czy wchodzi się do gry i są na koncie

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Wchodzisz w gre Tomb Raider Secret of the World i masz wielki komunikat ze masz do dyspoozycji 100 free spins. Mail tak mi przyszedł, ale najlepiej to sprawdzać co kilka godzin.

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dziwna sprawa z tymi spinami... dostałem tez maila że spiny aktywowane a ich nie ma... :/

justt 212

justt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ugrałem coś ponad 4e ze spinów, wyczarowałem z tego 14e i 37zł przelałem na zakłady, promo ✅ Wczoraj wysłałem maila, dzisiaj rano spiny były + dostałem ladna odpowiedz i przeprosiny, że tak długo czekałem. Mi się podoba podejście do klienta ????

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak sprawdzić czy już zrobiłem obrót?? z góry dziękuje

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wiecie co mi odpisali ? że nawet jak nadwyżkę się przeleje na zakłady to i tak się tego nie wypłaci, bonus musi być obrócony całkowicie w kasynie, takiego maila dostałem więc już nie wiem

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Witam. mIał ktoś moze taka sytuację że spiny pojawiły się na koncie a potem wyszedłem z gry i wróciłem ponownie i już ich nie było?? możecie mi powiedzieć co zrobić żeby wejść spowrotem w tą grę i mieć spiny, albo gdzie ich w takim razie szukac?? z góry dzięki za odpowiedź.

Status
Zamknięty.